Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Preberi še sosednjo temo in vsaj poglej kakšni hambiji še obstajajo. Hamburger ni treba da je junkf00d pri čiribakiju za 3€ ampak je lahko vrhunska hrana.
Vprašat Ramseya? On je pek napram Npr. wolfgang pucku (google him
) a mi bo še vedno v njegovi restavraciji z veseljem postregel sliderje, ki so nič drugega kot fancy ime za hambije (majhne). Tudi Ramsey mi jih bo ponosno ponudil v njegovih najboljših restavracijah nič bat.
V hamburgerje se tlači tudi vrhunsko black angus govedno, tudi kobe beef hambije boš dobil ali pa uporabljajo koščke suho starane govedine na takem kakovostnem nivoju, kot jo v sloveniji ne boš sploh dobil! Tudi v obliki stejka ne...
Če boš bluzil naprej o junkfoodu si pač zaplankan in ja...v Sloveniji raje glej, da ti meso prepečejo. Pravi burger pa ni prav nobene razlike glede temperatur pečenja. Mogoče največja razlika bo, da te za hamburger v tujini niti vprašal ne bo za temperaturo ampak bo tudi blondinki brez debate spekel medium.