ZTE modem

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.823
284
83
Največja slovenska vas
Kupim zte modem, ki se je do lani prodajal v Hoferju. Ima kdo kaksnega viska?

IMG_6974.jpeg

first1

Fizikalc
19. mar 2018
363
168
43
Je tole 5g zadeva? Jst bi tudi nekaj podobnega rabil za 5G. Mislim da bo telefon z dostopno tocko boljsa izbira? Kaj je sploh prednost teh modemov v primerjavi z telefonom ki oddaja dostopno tocko?

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.218
394
83
Goriska
Je tole 5g zadeva? Jst bi tudi nekaj podobnega rabil za 5G. Mislim da bo telefon z dostopno tocko boljsa izbira? Kaj je sploh prednost teh modemov v primerjavi z telefonom ki oddaja dostopno tocko?
Ni 5g tale, je pa super zadeva, imam tudi sam identičnega...

Fajn je, ker ne kuriš dodatno baterije s hotspotom na telefonu in če potuješ v tretje države sveta kupiš lokalno sim kartico za internet in ga "šeraš" iz tega modema na več uporabnikov, če potujejo skupaj. In v tem primeru potem lahko uporabljaš še vowifi opcijo, kjer brezplačno telefoniraš po celem svetu, kot da si v Sloveniji.

Če daš samo drugo sim v telefon ne moreš uporabljati vowifi opcije.

first1

Fizikalc
19. mar 2018
363
168
43
Mislil sem kot dodatni (rabljen) telefon za nekaj 10€ namenjen samo temu da laufa dostopno točko. To sem dosti uporabljal in nek 5000 mAh telefon mi je zdržal cel dan take uporabe. Zaradi specifike ene lokacije, kjer je 4g signal zelo slab (2-5mbps) in 5g dokaj ok (40mbps) bi rabil nekaj na 5g. Sicer mi drugje 4g popolnoma zadostuje.