Zdraviliško zdravljenje

igiNo1

Guru
24. feb 2018
1.510
690
113
Po navodilih ortopeda bil v Rimskih Toplicah.
Terapije: boljše ne gre. Ni "ogromno" pacientov, kot v nekaterih zdraviliščih, pristop profesionalen, hkrati pa oseben. Nisem bil številka...
Bazeni (notranji in zunanji) so bili za vikend kar polni dnevnih obiskovalcev, med tednom super...
Soba (doplačal, da sem bil sam) zelo dobra, hrana, ah, kar hočeš, bife vedno poln hrane, nikoli nič zmanjkalo.
Okolica polna poti za sprehode, obiskal tudi Aškerčevo domačijo (peš ali njihov prevoz), pa seveda pivovarno Laško...
++ Drug dan so terapevtke že poznale moj priimek in težave s katerimi sem prišel. Pozabil si na še en velik plus, ni otroškega direndaja, ni otroškega vpitja med obroki, niti ni vpitja staršev na otroke na bazenih..
V treh tednih rehabilitacije, sem videl samo dva otroka, en dan.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.279
2.291
113
Hotel Zagreb...
Slabše ne gre!
Danes vprašal na recepciji, da bi moja prišla za vikend, polni penzion je 88€, jedla bi v naši "bolniški restavraciji". Ker je niti pod razno ne mislim vozit v to menzo, sem vprašal, da bi vzel sobo z zajtrkom ali polpenzion. Arogantna šefica recepcije je rekla, da ni nobenega problema, ampak je cena ista, kot za polni penzion... Malo je manjkalo, da bi jo vprašal, če je cena ista tudi če sploh ne pride....
Sicer pa, zgoraj je nekdo napisal, da so prioriteta terapije. Drži, ampak da si 3x na dan v stresu, kaj te čaka v menzi je pa tudi hudo... En dan prej moraš naročiti hrano, za včeraj sem naročil ribo. Itak je rekla kelnarca, da jo je zmanjkalo. Kako, če sem jo naročil??? Naročil sem telečjo pečenko... Sorry, ampak to pod razno ni bila teletina, to je bila krava, ki je umrla od starosti. Zmeraj, ampak res zmeraj zmanjka vse, od pribora, servetov, krožnikov, solat, juha je mrzla, neslana... V glavnem, ni da ni.

To je vse v planu rehabilitacije, da se ne boš preveč zredil :p

Moja je bila v Rogaški pred leti. Takrat je bilo zgleda še ok, ker se ni nič pritoževala nad hrano, pa še dietna prehrana je bila. Jaz pa nisem probal.