WOW!! Pa ti si cel Sherlock!!
WOW!! Pa ti si cel Sherlock!!
Wtf is this shit ??Oglas narejen za državni praznik (mesečna naročnina na kavo iz Hondurasa).
Zakaj pa to? Ker sem nalepil izrezek iz filma kot prikaz na kaj sem instant dobil asociacijo ob gledanju aktualne reklame za ZDA?![]()
Dragica, ta je vendar vaš..ne tako no o našem zetu.Oranžkotu spet dogaja, in to ne samo v plenicah.
![]()
Donald Trump spet pri Grenlandiji: "Moramo jo imeti"
Ameriški predsednik Donald Trump je danes v Ankari ob robu vrha zveze Nato vztrajal pri ameriškem prevzemu Grenlandije, ki je avtonomno ozemlje Danske. Kot je namreč dejal, bi Grenlandija morala biti "pod nadzorom ZDA in ne Danske", poročajo tuje tiskovne agencije. Konkretnih ukrepov glede tega...siol.net

No prav, sem mislil, da brezkompromisno podpiraš vse, kar pride iz tkz desne..Moj źe ne.
Tega modela je kar naplavilo v DZ..tle v KR ga nekateri dobro poznamo že kar dolgo, nekateri so pa nasedli populizmu, ki ga je (še) zganja, zemoti so pa itak svoja klasa.Potem me pa zelo slabo poznaš. Sem se med prvimi zaradi Stevota držal za glavo.
Slab izgovor.Dogajal se je prejšnjemu predsedniku še precej bolj, pa ni bilo neke fame po "neodvisnih" medijih....