Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

Hanzi

Guru
27. jul 2007
50.743
8.621
113
pri taščici
So vsaj darove za Rdeči križ nabral

aljoman

Majstr
16. dec 2013
3.750
-1.502
63
Eh ti skrajni levicar...mi uspesni desnicarji se vam samo nasmehnemo v faco ko moledujete za sluzbe, prosite za vecjo socialo in nam placujete s levicarje pac uspeh. To je za vas levi uspeh. Butl.
Ti si res extra uspešen :valjamse:

Kje si zdaj najdu neko staro objavo in kako ti je extra uspešnemu desničarju uspelo povezat križce pa krogce?

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

ferdo

Guru
3. sep 2007
11.827
4.210
113
Ljubljana
hmpg.net
In Prvi amandma je na poti, da postane črka na papirju:
"“Disney’s ABC is hereby directed to file license renewals for all of their licensed TV stations within 30 days — in other words, by May 28, 2026,” the agency said in an order published Tuesday afternoon." As the Trump administration pressures ABC to fire Jimmy Kimmel, the Trump-aligned FCC is challenging the network’s station licenses, setting up a legal battle with ABC’s parent company Disney.

• Všeč mi je
Reactions: B81

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.875
8.906
113
V preteklosti je Disney igralcem ze prekinil pogodbe zaradi neprimernih izjav. Gini so kar hitro skenslali pogodbo zaradi twitov. Po drugi strani pa enim dopuščajo marsikaj.

• Všeč mi je
Reactions: novaa

ferdo

Guru
3. sep 2007
11.827
4.210
113
Ljubljana
hmpg.net
V preteklosti je Disney igralcem ze prekinil pogodbe zaradi neprimernih izjav. Gini so kar hitro skenslali pogodbo zaradi twitov. Po drugi strani pa enim dopuščajo marsikaj.
Nekaj je zagotovljeno z ustavo in mora braniti država, nekaj pa je politika korporacije.
Marsičesa kar ustava zagotavlja politike firm omejujejo.

Je pa zanimiv tvoj pogled, primerjati državo s korporacijo. Saj veš, kdo je učil francoščino Orwella?

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.875
8.906
113
Preveč razmišljaš za 8 uro zjutraj. Hočem samo reči, da ima korporacija precej dvoje standardne. Država pa še vedno nima nadzora nad tem kar korporacija počne - kot si sam napisal, lahko krši amandmaje.

Svoboda govora ni črno-bela stvar. Humor ni črno bela stvar.

Namesto jokcanja pa bi se lahko opravičil in ponudil, da bi imel zastonj nastop na naslednjem večernem srečanju.