Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.668
6.399
113
Donald Trump v Beli hiši gosti savdskega prestolonaslednika Mohamedoma bin Salmana, s katerim sta potrdila "izvrstne" odnose med državama.

Trump v Beli hiši branil savdskega prestolonaslednika: "Nič ni vedel o Hašokdžijevem umoru"
66995845.jpg

Le kako bi on lahko karkoli vedel o tem? Samo poglejte ta nedolžen obrazek, te globoko čuteče oči. Človek hodi po poti matere Tereze in je najbrž težko prebolel novico, da so Hašokdžija na Savdijski ambasadi na živo narezali na salamo.

• Všeč mi je
Reactions: B81 in Matey

erikson

Guru
25. avg 2007
24.407
8.033
113
Tudi o vpletenosti Saudove Arabije v dogodke 11. septembra ima MBS odklonilno ločeno mnenje.

sad

Guru
24. avg 2007
22.691
11.485
113
Počasi se tlakuje pot odpiranju Epsteinovih datotek.
Me prav zanima, kakšne telovadbe bo Trump izvajal, da bi to preživel.
Nixon ga zmeraj bolj glasno vabi k sebi.

• Haha
Reactions: tomi

sad

Guru
24. avg 2007
22.691
11.485
113
Ne bo držalo.
Po moje bo šlo kar lepo naprej in bo Trumpa to stalo položaja.
Glede na to, da so se vsi republikanci poskrili kot miši, je očitno ostal sam.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.380
17.866
113
V Chicagu ponovno štala zaradi norca, ki bi moral biti že zdavnaj zaprt oz. izločen iz družbe:

A 26-year-old woman was set on fire aboard a moving CTA Blue Line train in downtown Chicago by a man with 72 prior arrests
The attack occurred around 9 pm on November 17, police said. The security video, obtained by NBC News, shows the suspect, Lawrence Reed, walking through the train with a bottle in his hand. He went behind the woman, identified as Bethany MaGee, poured a liquid on her head, and tried to set her ablaze. The woman struggled and ran towards the front of the train as Reed chased her. While running, he lit the bottle, dropped it, picked it up again, and then used it to set the woman on fire. Next, he went to the front of the train car and watched while the flames enveloped the woman.

WomanSetAblazeJPG.jpg

• Jezen sem
Reactions: sad in mosseero

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.668
6.399
113
Afganistanec, ki je bil prevajalec za zda vojske v Afganistanu, se je v ZDA radikaliziral ?

Osumljeni naj bi v ZDA prišel leta 2021​

Dejanja je osumljen 29-letni afganistanski državljan, ki je v svoji domovini deset let služil v vojski in ob tem dlje časa sodeloval z ameriško vojsko, več vladnimi službami in obveščevalci, ob sklicevanju na njegove sorodnike in vire v obveščevalni agenciji CIA poročajo ameriški mediji.

V ZDA je prišel leta 2021 po umiku ameriške vojske iz te države, ko je vlada takratnega predsednika Joeja Bidna sprejela v ZDA več deset tisoč Afganistancev, ki jim je grozilo nasilje talibanov. Lani je zaprosil za azil, ki ga je dobil aprila letos, poroča televizija ABC, ki se sklicuje na neimenovane uradne vire. Živel naj bi v zvezni državi Washington na zahodu ZDA.