Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

erikson

Guru
25. avg 2007
24.033
7.676
113
Naslednji korak bodo verjetno kakšni ukrepi proti sponzorjem teh organizacij. Konkretno mislim Sorosa.

erikson

Guru
25. avg 2007
24.033
7.676
113
Danes je Trump govoril na sedežu OZN. Najprej so se pokvarile tekoče stopnice, potem pa še "trotlboben".

Je pa nekdo kupil 100.000 SIM kartic in po New Yorku razporedil velike količine stikal z mobilnimi napravami. Kaj točno je bil namen še raziskujejo.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.966
12.302
113
kod Džej-Zija
On sploh Neve kaj to pomeni. Folk pa tudi ne. To je približno tako kak da bi prepovedal Black lives matter.
Poslušaj se Novinarsko o avtistih in govor v ozn Mene bi bilo sram, da bi bil moj predsednik. Se Borut se lahko skrije
Kar so določeni okraji ZDA dovolili, da je BLM gibanje počelo, je dejansko bil domači terorizem. Če pozabimo na rušenje ustavnega reda z bedarijami tipa avtonomna cona Seattle.

B81

22. jul 2007
39.134
11.974
113
Aha, se pravi vosu ti ne smem rečt, to je no go, ti seveda lahko nekoga obtožiš, da je nekomu privoščil smrt samo zato, ker si preneumen da bi razumel ironijo, ki jo je izpostavil. Če pa misliš, da ti lahko mene kakorkoli spraviš iz tira si pa še bolj neumen kot sem mislil. Je pa Charlie imel občinstvo tvoje sorte, vsak z mal več pameti ga je spregledal.
Seveda ko izkoristiš ironijo in sarkazem in probaš skrit navdušenje..ti kljukec tega pač "ne opaziš" in tako za tebe seveda ni obsojanja vredno. Se ti pa zdi vredno odgovarjat nekomu, ki misli drugače od tega nekoga ki ga tu braniš. In ne afnaj se, tudi zate je dovolj le majhen sprožilec.

• Objave ne odobravam
  • Haha
Reactions: jest5 in aljoman

B81

22. jul 2007
39.134
11.974
113
On sploh Neve kaj to pomeni. Folk pa tudi ne. To je približno tako kak da bi prepovedal Black lives matter.
Poslušaj se Novinarsko o avtistih in govor v ozn Mene bi bilo sram, da bi bil moj predsednik. Se Borut se lahko skrije
Glede na to da je black 14 ali 15% v ZDA in izvedejo 50% umorov, bi rabili white lives matter. Kaj praviš?

To answer your question directly: In a hypothetical set of 1,000 homicides (murder and non-negligent manslaughter) in the United States, approximately 610 would be committed by Black offenders, based on the most recent detailed FBI Uniform Crime Reporting (UCR) data for 2023. This uses the percentage of known offenders who are Black (61.1%), applied proportionally.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.833
6.540
113
blizu močvirne prestolnice
Biš videl, Ferdo bo zopet iskal izgovore, veš da so revni... čeprav tist morilec iz Texasa prihaja iz premožne familije
Tega je kolikor hočeš enostavno ne prilagojena rada razen tistih 10 odstotkov v sami temni radi ki je res briljantna,pridna...ampak teh Ferdo ne vidi, ker je večina konzervativnih

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.081
10.330
113
Seveda ko izkoristiš ironijo in sarkazem in probaš skrit navdušenje..ti kljukec tega pač "ne opaziš" in tako za tebe seveda ni obsojanja vredno. Se ti pa zdi vredno odgovarjat nekomu, ki misli drugače od tega nekoga ki ga tu braniš. In ne afnaj se, tudi zate je dovolj le majhen sprožilec.
Aha, ti maš spešl detektor za odkrivanje posebnih pomenov ironije? Še tistga osnovnega pomena ne razumeš. Sicer pa, Charlie je bil tudi zelo proti empatiji, ironija ne.

• Všeč mi je
Reactions: jest5