Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

B81

22. jul 2007
39.125
11.967
113
Njegov najvecji fail za zenske tam..pa niso hoteli vec dnara zaravljat ce ni blo nic za vzet...oz. za odplacat.

Nisem pa vedel, da so letali pred opankarji :oops1:

sad

Guru
24. avg 2007
22.381
11.162
113
Je pa Trumpu končno uspelo. Noben več (razen redkih izjem) ne govori o Epsteinu. Še Maga norci, ki so zahtevali odgovore, so obmolknili na to temo.

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.069
10.328
113
Očitno je tole:

Pripeljalo do tega:

Očitno je tole:

Pripeljalo do tega:
uf šoldi....tam se pa vse konča

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.127
17.648
113
"Bolje pozno kot nikoli" pravijo in tako sem zdaj le uspel pogledat tisti prispevek, ki si ga nalepil. Če je bil res odrezan zaradi tega, se mi to ne zdi upravičeno, ostalo slišano glede razlogov za odstrel (t.j. neprimerna reakcija ob novici o atentatu) je bil pa očitno fake news.

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.069
10.328
113
"Bolje pozno kot nikoli" pravijo in tako sem zdaj le uspel pogledat tisti prispevek, ki si ga nalepil. Če je bil res odrezan zaradi tega, se mi to ne zdi upravičeno, ostalo slišano glede razlogov za odstrel (t.j. neprimerna reakcija ob novici o atentatu) je bil pa očitno fake news.
No shit Sherlock. Ploskal so atentatu samo idioti na X greznici, taki vosli kot je naš 81 so pa to posplošili na vse demokrate oziroma pol države, ti si pa to prijel kot sveže žemljice s putrom in medom, ter brez predhodne preverbe jemal nekaj na znanje. Kasneje si se sicer z nekimi sarkazmi ven vadil, ampak ok, naj ti bo, bolje pozno kot nikoli. Normalni ljudje, in Jimmy Kimmel to je, so seveda zadevo obsodili. Kakorkoli pa že, in o mrtvih vse dobro, Kirk sigurno ni bil za poveličevanje v svetnika, kar se dogaja sedaj. Je imel o zelo občutljivih temah zelo radikalna stališča in s tem zelo dobro služil.
Med tem je pa Kimmel nazaj, so pri Disneyu vseeno občutili kaj pomeni, da ti nekaj mio ljudi stisne unsubscribe, podobno je na trd način to izvedel Musk.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman in sad