Oh pardon, ker v tistem momentu nisem imel časa za kaj več kot dolprstkanje zaradi nestrinjanja. Saj veš, da drugače rad diskutiram in argumentiram svoja razmišljanja in pa seveda dobro veš tudi to, da jaz "pišem v romanih" kot se rad izraziš in za romane pisat pa potrebuješ čas.
Ne strinjam s tem, da je nepomembno za kakšnega psihopata, skrajneža gre v primeru umora Kirka in po mojem mnenju - s katerim se ti pač ne rabiš strinjat in se tudi dejansko ne strinjaš - vseeno ni pravnič narobe, da se malo bolj zdefinira tega skrajneža saj gre za enega izmed takšnih, ki jih je zaradi določenih zadev dandanes vedno več in več pa še zagon dobivajo s pomočjo MSM, ki jadrajo na krilih modernega wokeizma. Tudi dotičji skrajnež naj bi to postal šele pred kratkim po sprovedeni indoktrinaciji s strani antife, ki ga je iz desničarskega MAGA gun loving ekstremista spremenila v levičarskega skrajneža sposobnega umora influencerja pred množico ljudi. Naj se ve, da morilec ni bil pač kar nek random psiho, ki se mu je tisti dan pač zahotelo krvi naključnega človeka ampak, da je to tip, ki je na podlagi predhodnega pranja glave premišljeno in hladnokrvno umoril človeka zgolj zato, kr se ni strinjal z njegovim političnim pogledom. Zato sem dopolnil tvoj zapis.