kak te ne, sej babica ve da komunizem ne deluje pa mu tud ne pove tega.To pa ne podpira teorije mehurčkov.
kak te ne, sej babica ve da komunizem ne deluje pa mu tud ne pove tega.To pa ne podpira teorije mehurčkov.
Ne, je pa v tebi in v onem ki je kirka ustrelilJe komunizem z nami v sobi?
In pol boš spet užaljen, ko bo ker kaj rekel tebiNe, je pa v tebi in v onem ki je kirka ustrelil
Nisi se obnil turbo, samo zavore ti popuščajo.Jaz morm priznati da sem se zadnje čase iz socializma obrnil bolje proti anarhiji. Po vsem dogajanju na svetu se mi zdi vedno bolj privlačna.
Easy way out?Jaz morm priznati da sem se zadnje čase iz socializma obrnil bolje proti anarhiji. Po vsem dogajanju na svetu se mi zdi vedno bolj privlačna.
V resnici je sproščujoče in pomirjujoče če človek ne rabi četice gurujev, ki mu dnevno servirajo kaj naj misli.zastrašujoče kak daleč ste odstranjeni iz realnosti.
Rabim ne, lahko pa in pač sem. Ja, psiho je zadosti široko ampak jaz nisem šel v dodatno širjenje temveč v ožanje. In ne, ne bi bilo nič drugače, če bi antiwoke snel wokeaša, to bi bilo enako zgrešeno in obsojanja vredeno dejanje.Me ne rabiš dopolnjevat oziroma popravljat. Je psiho čist zadost široko. Bi blo kej drugače, če bi bil antiwoke in bi ustrelil woke aktivista?
Meh, bolj je pomembno, da ponotranji da mu o čisto vsem sploh ni treba imeti mnenja, ali da ga vsaj ni treba deliti za vsako ceno.
Praviš, da bi bil jaz v primeru eliminacije wokeaša s strani antiwokeaša bil tiho in ne bi na tu na tabli obsodil dejanja? A tako bi bilo drugače?V bistvu bi bilo, vemo keri bi ploskal, ti bi bil pa tiho.