Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.514
1.212
113
43
Jaz morm priznati da sem se zadnje čase iz socializma obrnil bolje proti anarhiji. Po vsem dogajanju na svetu se mi zdi vedno bolj privlačna.

jello

Guru
22. sep 2008
10.829
4.143
113
Meh, bolj je pomembno, da ponotranji da mu o čisto vsem sploh ni treba imeti mnenja, ali da ga vsaj ni treba deliti za vsako ceno.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.110
17.636
113
Me ne rabiš dopolnjevat oziroma popravljat. Je psiho čist zadost široko. Bi blo kej drugače, če bi bil antiwoke in bi ustrelil woke aktivista?
Rabim ne, lahko pa in pač sem. Ja, psiho je zadosti široko ampak jaz nisem šel v dodatno širjenje temveč v ožanje. In ne, ne bi bilo nič drugače, če bi antiwoke snel wokeaša, to bi bilo enako zgrešeno in obsojanja vredeno dejanje.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.110
17.636
113
V bistvu bi bilo, vemo keri bi ploskal, ti bi bil pa tiho.
Praviš, da bi bil jaz v primeru eliminacije wokeaša s strani antiwokeaša bil tiho in ne bi na tu na tabli obsodil dejanja? A tako bi bilo drugače?
Če si to pravilno razlagam, me torej posredno obtožuješ odobravanja umorov woke ljudi in to pa pač ne drži. Oprosti, če boš zdaj razočaran, ker si s svojo domnevo o meni spet popolnoma brcnil v temo ampak zgolj zaradi nekega političnega/verskega/kakršnegakoliže prepričanja ljudem ne privoščim smrti.

• Ljubezen
Reactions: Kamele0N