Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

erikson

Guru
25. avg 2007
24.873
8.362
113
Spremljam to sadisticno izzivljanje malih posameznikov nad neuspehom filma, precej pricakovan odziv. Vsaj mekaj zadoscenja za vas.
Mnogi niso razumeli, da gre za dokumentarec. Je pa zanimivo, kako so globalni in naši mediji strumno navajali prodajo zgolj ene vstopnice v londonskem Islingtonu (za ob treh popoldne, izvorna novica je bila objavljena v Guardianu) ter prodajo vstopnic v Južni Afriki.

• Haha
Reactions: jonny77

mistique

Guru
16. jun 2009
15.902
3.207
113
Mnogi niso razumeli kdo je režiser...

1769939831491.png

erikson

Guru
25. avg 2007
24.873
8.362
113
24ur maga.png

Med glavnimi podobnimi vzorci našteje politiko notranjega sovražnika, napade na (demokratične) institucije, normalizacijo izrednih ukrepov, zamenjavo kadrov in nastavljanje svojih ter kult osebne zvestobe in lojalnosti.

Ta stavek opiše način delovanja marsikaterega politika, celo Goloba.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.675
18.285
113
A tistega goloba ki na čelu svoje stranke dlje kot je bil sam Tito?
Ne, ne - tistega Goloba, ki vodi aktualno vlado, od ljudi zahteva nazivanje z doktorjem ter se ima za odrešenika Slovenije. Tistega, ki je trdil, da ne bo deloval kot Janša kar je celo ena redkih obljub, ki se jih drži saj res ne deluje kot Janša ampak še slabše zaradi česar je za Slovenijo še bolj škodljiv.

Follow me for more profound insights...

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.827
2.311
113
Pomurje
Ne, ne - tistega Goloba, ki vodi aktualno vlado, od ljudi zahteva nazivanje z doktorjem ter se ima za odrešenika Slovenije. Tistega, ki je trdil, da ne bo deloval kot Janša kar je celo ena redkih obljub, ki se jih drži saj res ne deluje kot Janša ampak še slabše zaradi česar je za Slovenijo še bolj škodljiv.

Follow me for more profound insights...
Kot "vedno" okolišiš

• Haha
Reactions: Matey

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.827
2.311
113
Pomurje
Poglej priponko 103838
Med glavnimi podobnimi vzorci našteje politiko notranjega sovražnika, napade na (demokratične) institucije, normalizacijo izrednih ukrepov, zamenjavo kadrov in nastavljanje svojih ter kult osebne zvestobe in lojalnosti.

Ta stavek opiše način delovanja marsikaterega politika, celo Goloba.
Potrjujem, daj napiši bilokatere naše, ki niso takšni.

• Všeč mi je
Reactions: Matey