Woke!2!

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.158
17.681
113
Ti ga ne bi, morda pa bi ga nabutal-posprejal-....... kak tvoj somišljenik, je že tu gor nekaj takih ki jim to sploh ne bi bil problem.
Moj somišljenik - torej oseba, ki razmišlja enako kot jaz - ga definitivno ne bi nabutal/posprejal saj to po njegovemu (oz. glede na to da sva somišljenika bolje rečeno po najinemu) razmišljanju to ni primeren odziv za tako provokacijo. Tisti tu gor, ki pa bi ga brez problema nabutali, pa pač niso moji somišljeniki.

B81

22. jul 2007
39.185
12.012
113
Če uletiš na predavanje ....in (izjava prisotnega):.".....He was recording, calling us degenerates and slurs, saluting Hitler and saying hail Hitler shit."...pač lahko pričakuješ nek odziv.
Če bi bili v razredu normalni (po tvojih merilih) , potem bi si mogoče roke podali, bili tiho , mu dali za pir.... ......v tem primeru je bila zgleda večina po tvojih merilih nenormalnih in so pač mal leteli.
Ne, lahko bi ga skup nadrli in bi šel ven. To pa pač ni normalno...in lahko bi pubeca šla nazaj not, ko je oni šel iz razreda. Saj sem par strani nazaj prilepil video iz ZDA, kjer gre en levičar med desne protestnike in so rekli nis problema pridi zraven bla bla... ko se je zamenjalo in je šel "skrajni" desničar med levo svojat, pa je blo skor enako kot tu. Ti, ki bi morali bit prizanesljivi in sprejemajoči, so lih največji psihopati.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: aljoman in 8888

corsol

Guru
11. mar 2010
3.578
1.331
113
Moj somišljenik - torej oseba, ki razmišlja enako kot jaz - ga definitivno ne bi nabutal/posprejal saj to po njegovemu (oz. glede na to da sva somišljenika bolje rečeno po najinemu) razmišljanju to ni primeren odziv za tako provokacijo. Tisti tu gor, ki pa bi ga brez problema nabutali, pa pač niso moji somišljeniki.
Tvoju somišljeniki glede normalnosti recimo temu "woke gibanja" , pač vsi ne razmišljajo in se ne obnašajo povsem enako kot ti(tudi pro vseh ostalih stvareh).

corsol

Guru
11. mar 2010
3.578
1.331
113
Ne, lahko bi ga skup nadrli in bi šel ven. To pa pač ni normalno...in lahko bi pubeca šla nazaj not, ko je oni šel iz razreda. Saj sem par strani nazaj prilepil video iz ZDA, kjer gre en levičar med desne protestnike in so rekli nis problema pridi zraven bla bla... ko se je zamenjalo in je šel "skrajni" desničar med levo svojat, pa je blo skor enako kot tu. Ti, ki bi morali bit prizanesljivi in sprejemajoči, so lih največji psihopati.
Toreej vsi desni & co so normalni , vsi levi & co pa nenormalni....al kaj bi rad povedal?