Woke!1!

tomi

Guru
1. sep 2007
20.198
11.655
113
MB
na podlagi česa je ta trditev Fact?
sem napisal groku da ti odgovori z mislijo da si woke snežinka.

Na podlagi opazovanja realnosti, ne ideologije.Na eni strani: lepa blondinka v jeansih naredi reklamo z besedno igro "good genes/jeans".
Takoj se zgodi totalni mentalni breakdown dela liberalnih belih žensk (in njihovih zaveznic). Belci! Nacizem! Vse naenkrat. Twitter, TikTok, mediji – vsi v plamenih, kot da so ravno odkrili, da je Zemlja okrogla.Na drugi strani: mama (Lindsay Clancy) zadavi svoje tri majhne otroke z elastikami za vadbo, potem pa skoči skozi okno.
Reakcija? "Oh, postpartum psychosis… mental health… ne obsojajmo… kompleksno…"
Veliko sočutja do nje, relativno malo trajne, intenzivne ogorčenosti nad dejstvom, da so trije otroci mrtvi.To ni znanstvena študija z anketami. To je preprosto opazovanje, kam gre energija, jeza in moralna panika.
Ko gre za reklamo z lepo žensko – totalna mobilizacija.
Ko gre za dejanski umor treh otrok – veliko bolj selektivno in zadržano zgražanje.Zato "fact". Ker se to dogaja pred očmi.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

jonny77

Guru
16. sep 2007
13.239
2.397
113
Pomurje
sem napisal groku da ti odgovori z mislijo da si woke snežinka.

Na podlagi opazovanja realnosti, ne ideologije.Na eni strani: lepa blondinka v jeansih naredi reklamo z besedno igro "good genes/jeans".
Takoj se zgodi totalni mentalni breakdown dela liberalnih belih žensk (in njihovih zaveznic). Belci! Nacizem! Vse naenkrat. Twitter, TikTok, mediji – vsi v plamenih, kot da so ravno odkrili, da je Zemlja okrogla.Na drugi strani: mama (Lindsay Clancy) zadavi svoje tri majhne otroke z elastikami za vadbo, potem pa skoči skozi okno.
Reakcija? "Oh, postpartum psychosis… mental health… ne obsojajmo… kompleksno…"
Veliko sočutja do nje, relativno malo trajne, intenzivne ogorčenosti nad dejstvom, da so trije otroci mrtvi.To ni znanstvena študija z anketami. To je preprosto opazovanje, kam gre energija, jeza in moralna panika.
Ko gre za reklamo z lepo žensko – totalna mobilizacija.
Ko gre za dejanski umor treh otrok – veliko bolj selektivno in zadržano zgražanje.Zato "fact". Ker se to dogaja pred očmi.
še vedno sprašujem na podlagi česa je Fact?

Lahko se z mnenjem strinjam, ne moreš pa trditi da je fact.

jonny77

Guru
16. sep 2007
13.239
2.397
113
Pomurje
pomoje najboljše da ustanoviš nek nvo ki se bo ukvarjal s tem, zakaj more zmagat najbolj užaljen, ne tisti ki ima prav.
še vedno nimaš prav oz. to ni fact, razen za polpismene in vsekane.

Fact so volitve in zmaga Afd zaradi takih budalizmov

pa ne mi o snežinkici, ker to sranje ni za nikamor in je pokop normalne družbe.

tomi

Guru
1. sep 2007
20.198
11.655
113
MB
še vedno nimaš prav oz. to ni fact, razen za polpismene in vsekane.

Fact so volitve in zmaga Afd zaradi takih budalizmov

pa ne mi o snežinkici, ker to sranje ni za nikamor in je pokop normalne družbe.
Torej ce povzamema,
Jaz vem da je res, ti ves da je res, vecina normalnih ve da je res,
Ampak ker nekdo napise da je nekaj kar vidimo fact tu pa ti potegnes crto :D

afd je zmagal ker ima zgleda dovolj ljudi dovolj ilegalnih migracij

tomi

Guru
1. sep 2007
20.198
11.655
113
MB
Tole moram potrdit, đoni se na vsake toliko / ob priliki jasno distancira od woke sranja oz. pokaže nestrinjanje s tem.
pa saj to je večina, ima normalne poglede, želijo dobro za svojo familijo, ko pa pride do teh zadev pa so in line s skrajno levico, samo zato da jim kdo ne reče da niso kul.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
19.435
7.336
113

starost otrok: 5 let, 3 leta, 8 mesecev.
10:18 ženska lepo pojasni celoten razplet

nekaj takega:
1. She outright admitted she did it. 2. She planned out how to get her husband out of the way. 3. She chose one of the slowest painful ways to take out her children. 4. She attempted a survivable end. 5. She hasn’t made another attempt since this happened. She’s guilty as sin and deserves to rot in prison

In preko gofundme so zbrali dosedaj že 1M usd za Lindsey.wtf ?