Woke!1!

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.008
17.444
113
To ste sami nestrpneži... kaj pa ni normalnega na plavih frizurah in lajanjem po ulici na mimoidoče?

completly-normal-phenomenon-chernobyl.png

:valjamse:

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.605
3.348
113
Lublana
Obišči stran
Samo v vednost, s kakimi problemi človeštva se policija dandanes ukvarja

Neverjetno. Našli so lopova, ki je ukradel brezvezno zastavo vredno nekaj evrov. In to v enem mescu. Medtem policija še vedno ni našla storilca, ki mi je že pred leti vlomil v klet in pokradel za cca 2000eur orodja in kolo. Saj sem že takrat vedel, da ga ne bojo sploh iskali. Krajo sem vseeno prijavil, da imajo zabeleženo, če bi slučajno kaj našli. Je pa zanimivo kako je očitno, da nismo vsi enako vredni in kako so celo stvari manj ali bolj vredne zgolj na podlagi tega kdo je lastnik. Enako je z življenji. Mnogi smo enostavno manjvredni.

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.783
4.229
113
Neverjetno. Našli so lopova, ki je ukradel brezvezno zastavo vredno nekaj evrov. In to v enem mescu. Medtem policija še vedno ni našla storilca, ki mi je že pred leti vlomil v klet in pokradel za cca 2000eur orodja in kolo. Saj sem že takrat vedel, da ga ne bojo sploh iskali. Krajo sem vseeno prijavil, da imajo zabeleženo, če bi slučajno kaj našli. Je pa zanimivo kako je očitno, da nismo vsi enako vredni in kako so celo stvari manj ali bolj vredne zgolj na podlagi tega kdo je lastnik. Enako je z življenji. Mnogi smo enostavno manjvredni.
Na bajti izobesiš mavrično zastavo, na vsako okno nalepiš eno malo nalepko z mavrico, ni hudič, da to ne preusmeri potencialnega vlomilca k sosedu, ki teh varoval nima.