WC v kleti brez padca?

raners

Guru
4. mar 2008
3.036
578
113
Hej vsem.. V poletnih mesecih bi nam dostikrat koristil WC v kleti, vendar ni neke možnosti, da bi potegnili odvodno cev do greznice s padcem.. Bi pa lahko priklopil ta WC v kleit na obstoječo čistilno, da bi pumpa potisnila odpadno vodo par metrov vodoravno in kak 1,5m visoko.

In AI mi je odpisal, da se lahko vgradi WC z vgrajenim maceratorjem (pumpo, ki potisne odvodno vodo v cevi) ali pač navadni WC in macerator škatla ločeno.

In sedaj me zanima, če ima kdo kaj takega doma? Je bolje vzet WC z vgrajeno pumpo ali navadni wc in pumpa ločeno?

Skoraj raje bi kupil WC školjko z vgrajeno pumpo, vendar pri nas nekak ne najdem ničesar pametnega.. AI mi najbolj priporoča od SFA: Sanicompact 43 - na amazon.de. Ali pa kaj takega..
Najraje bi tudi kupil kaj takega, za kar bo tudi podpora (servis) v Sloveniji.. ;) Nevem, če Geberit ponuja kaj podobnega? Ne najdem nič kaj pametnega

Torej ima kdo kaj podobnega doma?

zoom

Majstr
14. maj 2014
757
279
63
Vzemi postajo posebej, kaj takega kot predlagajo. Če bi bil rad na varni strani kar se delov čez čas tiče, vzami poznano firmo, Grundfos - sololift
ma lahko gor montiraš še lijak tuš itd

• Všeč mi je
Reactions: bertoncl

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.896
714
113
Tudi jaz mislim da kupi posebej. Starša imata v kleti v jašku takšno škatlo (grundfos), na katero so vezani en wc, pralni stroj in dva umivalnika, deluje bp že leta.