Vstopnice Sejem dom

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
2.217
1.381
113
Na sejem se je splačalo iti kljub precej visoki ceni karte že zaradi tega da sem si nabral toliko kulijev da bom lahko sedaj celo leto pisal po Alterju pa mi ne bo zmanjkalo črnila!
V glavnem ta sejem je iz leta v leto slabši. Bolje je iti v razne "bavhaue" kjer vidiš več kar te zanima.....

klekej

Guru
26. jul 2007
5.761
520
113
36
Vstopnice razstavljalci kar razdelijo poslovnim partnerjem itd., dvomim, da ostajajo. Sem bil in je bil sejem letos res nekaj skop, GR je itak ze cisto out arhitekturno, splaca se ti iti kam v tujino.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.365
233
63
Celje
Vstopnice razstavljalci kar razdelijo poslovnim partnerjem itd., dvomim, da ostajajo. Sem bil in je bil sejem letos res nekaj skop, GR je itak ze cisto out arhitekturno, splaca se ti iti kam v tujino.
Seveda, posebej se splača iti v tujino takrat, ko na sejmu v Münchnu najdeš majstra iz Berlina, ki ti bo montiral vhodna vrata... :p

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.180
75
48
Če kdo rabi imam 2 viška za Dom 2026, ne bom izkoristil.
Jaz sem izkoristil ponudbo Amacar-ja in sejem obiskal v nedeljo, približno dve uri pred zapiranjem. Sejem kot sejem – primerljiv s tistimi pri nas v Sloveniji.
Bolj kot sama vsebina me je zmotila neprofesionalnost nekaterih razstavljalcev. Če je obratovalni čas do 18.00, potem bi se ga po mojem mnenju morali držati. Nekateri pa so že okoli 16.30 proslavljali zaključek, pili iz “skritih rezerv”, bili precej glasni, se grupirali ali pa so razstavni prostori preprosto samevali.
To se mi je zdelo malo mimo, čeprav razumem, da so bili po več dneh sejma verjetno že pošteno naveličani.

• Všeč mi je
Reactions: Car

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.365
233
63
Celje
Jaz sem izkoristil ponudbo Amacar-ja in sejem obiskal v nedeljo, približno dve uri pred zapiranjem. Sejem kot sejem – primerljiv s tistimi pri nas v Sloveniji.
Bolj kot sama vsebina me je zmotila neprofesionalnost nekaterih razstavljalcev. Če je obratovalni čas do 18.00, potem bi se ga po mojem mnenju morali držati. Nekateri pa so že okoli 16.30 proslavljali zaključek, pili iz “skritih rezerv”, bili precej glasni, se grupirali ali pa so razstavni prostori preprosto samevali.
To se mi je zdelo malo mimo, čeprav razumem, da so bili po več dneh sejma verjetno že pošteno naveličani.
Ma to je klasika pri vseh sejmih, pri nas ali v tujini. Že tako mi ne pride na pamet, da bi zadnji dan v popoldanskem času obiskal kakšen sejem, kaj šele dve uri pred zapiranjem. Škoda časa.

Midva sva bila v petek popoldan, pa moram v veliki večini pohvalit tiste razstavljalce, pri katerih sva se ustavila. Dobra energija, vzeli so si čas, bili zelo gostoljubni, v bistvu sva se morala potrudit, da sva iz GR prišla približno trezna... :p V glavnem, kar sva rabila, sva v večini dobila. Posebej, če vzameš v račun, da je vstopnica bila 5€...

• Všeč mi je
Reactions: escada66

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.180
75
48
Ma to je klasika pri vseh sejmih, pri nas ali v tujini. Že tako mi ne pride na pamet, da bi zadnji dan v popoldanskem času obiskal kakšen sejem, kaj šele dve uri pred zapiranjem. Škoda časa.

Midva sva bila v petek popoldan, pa moram v veliki večini pohvalit tiste razstavljalce, pri katerih sva se ustavila. Dobra energija, vzeli so si čas, bili zelo gostoljubni, v bistvu sva se morala potrudit, da sva iz GR prišla približno trezna... :p V glavnem, kar sva rabila, sva v večini dobila. Posebej, če vzameš v račun, da je vstopnica bila 5€...
Strinjam se s tabo. Res ni bilo možnosti, da bi šel na sejem prej. Ampak vseeno… jaz v službi ne smem piti alkohola, malica je časovno omejena, ob 16.00 lahko zapustim delovno mesto in za vse to sem tudi plačan.
Predvidevam, da so razstavljalci enako plačali svoje ljudi, da so tam in opravljajo svoje delo.

sousis

Guru
16. nov 2019
1.901
1.301
113
ksz pa da izkoristim odprto temo:

Koliko vstopnic ponavadi razstavljalec dobi zraven za potalat?

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.687
693
113
biti na sejmu je vsaj za mene eden težjih dni v službi. Tam si že par dni prej. Delaš po 12h+, potem še 3+dni tam stojiš in se smejkaš, potem pa še pospravljaš in spet delaš po 12h+... Ja imaš zadnji dan že poln k... vsega in ti je vseeno za cel svet. In tist, ki pride zadnjo uro, sigurno ne bo nič kupil.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.683
5.114
113
V študentskih letih sem delal na sejmu Vino na štantu Združenja vinogradnikov,... (neko združenje pač). Nam pa je bilo zadnji dan odlično, pa vsak dan tam zadnji dve uri tudi, ko je bilo treba poskrbet, da se niso na pol prazne flaše okol valjale. :evil:

• Haha
Reactions: 8888

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.180
75
48
biti na sejmu je vsaj za mene eden težjih dni v službi. Tam si že par dni prej. Delaš po 12h+, potem še 3+dni tam stojiš in se smejkaš, potem pa še pospravljaš in spet delaš po 12h+... Ja imaš zadnji dan že poln k... vsega in ti je vseeno za cel svet. In tist, ki pride zadnjo uro, sigurno ne bo nič kupil.
V bistvu ti verjamem, da je to razstavljanje res “pain in the ass”, ampak glej, jaz še vedno vztrajam pri tisti staromodni ideji, da bi bilo fajn ohraniti vsaj kanček profesionalnosti do konca . Po zaprtju pa naj bo zabava do konca...mi je res čisto ok to.
Šel sem na sejem kupit eno stvar, ki sem jo hotel prej videti v živo – ker sem očitno še vedno naiven in mislim, da je to normalno. Pridem na štand, tam pa trop glasnih ljudi, ki so bili vse prej kot stranke. Super prvi vtis.
Si rečem, ok, gremo en krog, mogoče se bo medtem grupiranje razkadilo.
Ko pridem nazaj? Tistega ki bi mi lahko več povedal ni, niso ga mogli najti. (btw vem kdo je iz reklame)
Na izhodu pa ga vidim v gostilni, 45 min pred zaprtjem.
Očitno je imel zelo pomemben “sestanek”.

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.687
693
113
V bistvu ti verjamem, da je to razstavljanje res “pain in the ass”, ampak glej, jaz še vedno vztrajam pri tisti staromodni ideji, da bi bilo fajn ohraniti vsaj kanček profesionalnosti do konca . Po zaprtju pa naj bo zabava do konca...mi je res čisto ok to.
Šel sem na sejem kupit eno stvar, ki sem jo hotel prej videti v živo – ker sem očitno še vedno naiven in mislim, da je to normalno. Pridem na štand, tam pa trop glasnih ljudi, ki so bili vse prej kot stranke. Super prvi vtis.
Si rečem, ok, gremo en krog, mogoče se bo medtem grupiranje razkadilo.
Ko pridem nazaj? Tistega ki bi mi lahko več povedal ni, niso ga mogli najti. (btw vem kdo je iz reklame)
Na izhodu pa ga vidim v gostilni, 45 min pred zaprtjem.
Očitno je imel zelo pomemben “sestanek”.
si potem eden izmed miljon, ki je resen kupec zadnjo uro. Pač izkušnje, kdo je resen bo prišel ob normalni uri. firbci in podjebanti pa zadnjo uro. Pa sejmi so tako nujno zlo. Dragi ko pes. Nihče jih ne mara. Fajn se je pa mal pokazat... Pri nas so letos rekli, da jih bodo zreduciral(upam, da res). Ravno zato, ker so dragi in je težko rečt ali se nam je splačal al ne... Je pa res, da smo bili na balkan rajonu vedno največji razstavljalec. V nemčiji pa samo ena pikica...