Seveda, posebej se splača iti v tujino takrat, ko na sejmu v Münchnu najdeš majstra iz Berlina, ki ti bo montiral vhodna vrata...Vstopnice razstavljalci kar razdelijo poslovnim partnerjem itd., dvomim, da ostajajo. Sem bil in je bil sejem letos res nekaj skop, GR je itak ze cisto out arhitekturno, splaca se ti iti kam v tujino.
Jaz sem izkoristil ponudbo Amacar-ja in sejem obiskal v nedeljo, približno dve uri pred zapiranjem. Sejem kot sejem – primerljiv s tistimi pri nas v Sloveniji.Če kdo rabi imam 2 viška za Dom 2026, ne bom izkoristil.
Ma to je klasika pri vseh sejmih, pri nas ali v tujini. Že tako mi ne pride na pamet, da bi zadnji dan v popoldanskem času obiskal kakšen sejem, kaj šele dve uri pred zapiranjem. Škoda časa.Jaz sem izkoristil ponudbo Amacar-ja in sejem obiskal v nedeljo, približno dve uri pred zapiranjem. Sejem kot sejem – primerljiv s tistimi pri nas v Sloveniji.
Bolj kot sama vsebina me je zmotila neprofesionalnost nekaterih razstavljalcev. Če je obratovalni čas do 18.00, potem bi se ga po mojem mnenju morali držati. Nekateri pa so že okoli 16.30 proslavljali zaključek, pili iz “skritih rezerv”, bili precej glasni, se grupirali ali pa so razstavni prostori preprosto samevali.
To se mi je zdelo malo mimo, čeprav razumem, da so bili po več dneh sejma verjetno že pošteno naveličani.
Strinjam se s tabo. Res ni bilo možnosti, da bi šel na sejem prej. Ampak vseeno… jaz v službi ne smem piti alkohola, malica je časovno omejena, ob 16.00 lahko zapustim delovno mesto in za vse to sem tudi plačan.Ma to je klasika pri vseh sejmih, pri nas ali v tujini. Že tako mi ne pride na pamet, da bi zadnji dan v popoldanskem času obiskal kakšen sejem, kaj šele dve uri pred zapiranjem. Škoda časa.
Midva sva bila v petek popoldan, pa moram v veliki večini pohvalit tiste razstavljalce, pri katerih sva se ustavila. Dobra energija, vzeli so si čas, bili zelo gostoljubni, v bistvu sva se morala potrudit, da sva iz GR prišla približno trezna...V glavnem, kar sva rabila, sva v večini dobila. Posebej, če vzameš v račun, da je vstopnica bila 5€...
biti na sejmu je vsaj za mene eden težjih dni v službi. Tam si že par dni prej. Delaš po 12h+, potem še 3+dni tam stojiš in se smejkaš, potem pa še pospravljaš in spet delaš po 12h+... Ja imaš zadnji dan že poln k... vsega in ti je vseeno za cel svet. In tist, ki pride zadnjo uro, sigurno ne bo nič kupil.Jaz sem izkoristil ponudbo Amacar-ja in sejem obiskal v nedeljo, približno dve uri pred zapiranjem. Sejem kot sejem – primerljiv s tistimi pri nas v Sloveniji.
Bolj kot sama vsebina me je zmotila neprofesionalnost nekaterih razstavljalcev. Če je obratovalni čas do 18.00, potem bi se ga po mojem mnenju morali držati. Nekateri pa so že okoli 16.30 proslavljali zaključek, pili iz “skritih rezerv”, bili precej glasni, se grupirali ali pa so razstavni prostori preprosto samevali.
To se mi je zdelo malo mimo, čeprav razumem, da so bili po več dneh sejma verjetno že pošteno naveličani.
V bistvu ti verjamem, da je to razstavljanje res “pain in the ass”, ampak glej, jaz še vedno vztrajam pri tisti staromodni ideji, da bi bilo fajn ohraniti vsaj kanček profesionalnosti do konca . Po zaprtju pa naj bo zabava do konca...mi je res čisto ok to.biti na sejmu je vsaj za mene eden težjih dni v službi. Tam si že par dni prej. Delaš po 12h+, potem še 3+dni tam stojiš in se smejkaš, potem pa še pospravljaš in spet delaš po 12h+... Ja imaš zadnji dan že poln k... vsega in ti je vseeno za cel svet. In tist, ki pride zadnjo uro, sigurno ne bo nič kupil.
si potem eden izmed miljon, ki je resen kupec zadnjo uro. Pač izkušnje, kdo je resen bo prišel ob normalni uri. firbci in podjebanti pa zadnjo uro. Pa sejmi so tako nujno zlo. Dragi ko pes. Nihče jih ne mara. Fajn se je pa mal pokazat... Pri nas so letos rekli, da jih bodo zreduciral(upam, da res). Ravno zato, ker so dragi in je težko rečt ali se nam je splačal al ne... Je pa res, da smo bili na balkan rajonu vedno največji razstavljalec. V nemčiji pa samo ena pikica...V bistvu ti verjamem, da je to razstavljanje res “pain in the ass”, ampak glej, jaz še vedno vztrajam pri tisti staromodni ideji, da bi bilo fajn ohraniti vsaj kanček profesionalnosti do konca . Po zaprtju pa naj bo zabava do konca...mi je res čisto ok to.
Šel sem na sejem kupit eno stvar, ki sem jo hotel prej videti v živo – ker sem očitno še vedno naiven in mislim, da je to normalno. Pridem na štand, tam pa trop glasnih ljudi, ki so bili vse prej kot stranke. Super prvi vtis.
Si rečem, ok, gremo en krog, mogoče se bo medtem grupiranje razkadilo.
Ko pridem nazaj? Tistega ki bi mi lahko več povedal ni, niso ga mogli najti. (btw vem kdo je iz reklame)
Na izhodu pa ga vidim v gostilni, 45 min pred zaprtjem.
Očitno je imel zelo pomemben “sestanek”.