Vrsta gorskih koles - vprašanji

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
10.248
1.692
113
Titograd
S trdaki se da vse voziti, odvisno od geometrije in opreme, imaš enduro in celo nekaj DH zadev. Je pa bolj udobno in bolj ziher z fulijem. Moj, letos 10 let star, ima v L velikosti 12,5 kile, 3 kile lažji trdak je že v ceni mojega.

Yogi

Guru
1. sep 2007
5.145
1.567
113
Jaz se strinjam z vsem zgoraj zapisanim. Pač nekaj "29 (odraslega)" je za nabavit. Do sedaj so bili to vse otroški gorci (obični trdorepci). Mali itak ne ve točno kaj bi rad, razen to, da bi rad vozil kolo... V klancih uživa, oz. so mu v izziv. Mika ga gravelca, a se mi zdi na tej točki "predrag". Na koncu bi vzel "najcenejšega" gorca, pa se kasneje pokaže... A ni mi do "najcenejših" nakupov, ker potem spet hitro kaj pogrešaš, pa se stari bicikel valja v kotu, zamortiziran pa ni... Za v trgovino pa je že biciklov dosti pri bajti... Zato malo razmišljam o neki taki "kombinirani" verziji z raznimi dodatki, da vsaj okvirno pokrije "vse po malem"... Jaz bi se pa malo prislinil zraven... Pa moti me, če začne oprema kmalu rjavet, zato mi je tudi pomembno, da so OK komponente...

luka51

Guru
16. avg 2007
15.620
6.954
113
Poglej še Cube. Dobiš tudi dosti za pravi dnar.
Drugače pa bilokaj od nekih priznanih znamk ne boš falil. Trdak in 29. Je že zaj tak dodelano, da ni več neke topl vode za odkrit.

• Všeč mi je
Reactions: corsol

corsol

Guru
11. mar 2010
4.140
1.578
113

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.276
158
63
Bicikel iz linka (Scot 935) je super zadeva za ta denar. Z njim greš in mesta do hriba po makedamu gor in po korenincah dol. Potopna sedežna je še kako plus. Za dobrga jurja nimaš kej razmišljat. Pa še normalne barve je, brez neki pederskih roza in podobnih barvnih vložkov je, kot marsikatero novo kolo v teh cajtih.

Za mulca za par let vrh glave bicikla.

• Všeč mi je
Reactions: motofrik