Mogoče bi se moral tudi sebe vprašat, če vse te neumnosti bereš, ali ni kaj narobe tudi s teboj.Na neurje.si berem komentarje... kaj vse ne prebereš... da včasih ni bilo toče, da jim je babica to povedala, da celo EU špricajo, da bi bili lačni in brez hrane, da raket več ne spuščajo ker jih je NATO pobral.... fak... no vsaj dobro da ti osebki vsaj davek plačujejo, če že druge koristi ni od njih.
E bravo, pa si se oglasil in napisal misel dneva. Bravo, čestitam. Ne vem zakaj potem TI bereš alter in moje zapiske?Mogoče bi se moral tudi sebe vprašat, če vse te neumnosti bereš, ali ni kaj narobe tudi s teboj.
Glede na to da gre ze tretjic danes nad vas....Torej kolikor ni sesulo prejšnjič bo danes dodelalo.
Jaz sem brisače in rjuhe s kisom posprical in jih obesil okoli njive.Ja sej to! Polno posnetkov chemtrailov kar bi lahko vzeli kot opozorilo pred prihajajočo nevarnostjo, orgonskih topov je pa koliko? Praktično nič. Narod si usodo piše sam!![]()
Sbudget ni okEvo, to je moja zaloga.
Upam, da bo vse OK.
Je šlo mimo, samo par zrn med dežjem. Koruza se še drži, je malo razcufana ampak ni to nek problem. Pšenice je že prejšnjič nekaj vrglo po tleh, ječmen pa je sedaj pričela napadati romularijska plesen. No, pa grah malenkost plava, ker je zemlja polna vode. Junij doslej 100 litrov dežja tukaj, kar dejansko ne pomnim. Upam, da vsaj to pospravimo preden spet pride okrog kaj trdega.Glede na to da gre ze tretjic danes nad vas....
Te bom predlagal za prejem ARSO priznanjaSej, zase si poskrbel. Jaz sem se s portable topom na hrbtu zapeljal še čez okoliške vasi, včeraj in danes je bilo suho.
Arsotu lahko kvečjemu jaz dam kakšno priznanje. Diamantni top recimo.Te bom predlagal za prejem ARSO priznanja