Vreme in neurja 2026

Piton

Guru
11. apr 2022
2.088
120
113
A si bil tam? Nisi a ne.
V soboto ob 19 rabim bit osebno v Lj. da ti povem, da to ni petek ob 14h? :aplauz:

In pol men pizdakaš....
-Sicer me ni bilo tam ampak
- ko pride taka situacija, da je podvoz neprevozen v par minutah zaradi vode, ki zelo hitro narašča in zastojev na vseh pasovih
Pr vsej tej gužvi je sam en ostal u vodi, šur de, uni za njim so pa u gužvi šli rikverc kakopak
, praktično nimaš kam zapeljat ko si enkrat tam. Enim se uspe rešit, kakem suv-ju, ostali s pederuša avti pa žal ne.
Če že, je prej bil en brihten žešći bumbar z dojčevagnom in se je šel mal furat u vodo, tko k je kalbo gor nek napisal, enim ni pomoči.
Lohk tud da je gledal navigacijo in ni opazu da ma že jajca u vodi, mal verjetno, ampak je možno, sam me ni blo tam in ne morem 100% trdit. :norec:
Mogoče bi pa komu celo pomagal senzor + alarm/svetlobna signalizacija, to je ena taka podobna reč, kot jo majo na železniških prehodih

• Ljubezen
Reactions: aljoman

Tenforest

Guru
3. sep 2007
6.265
801
113
43
povsod malo
Da se ampak ne za %
Grlava v Prekmurju
1000159105.jpg

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
17.595
4.939
113
No kaj zdaj, a nisi ti napisal tole?
No pa mi povej, a si bil tam ali ne? Kako potem veš, kakšna je bila situacija.

Ne zapenaj se kar v nekaj, kar nisem trdil.

O&O
Podvozi v LJ imajo vsi črpalko za vodo, ne vem koliko so močne, samo to je kar konkretna mašina par m3 na minuto. Skratka 10x tega kar imajo gasilci. Problem je ponavadi da se odtočni jaški zamašijo oz. so v okviru omejitve pretoka, če je pa res veliko padavin (100l na pol ure recimo) potem to ne požira.

Da zapelješ z avtom v tak podvoz si pa pač idiot, sej voda se ne dv8igne iz 0 na 1m ... če bi se vozil po omejitvi ti je hitro jasno da ne bo šlo. Domnevam pa da tile kreteni zapeljejo noter ko niti ni tako visoka voda, potem se pa samo še nabira.

• Všeč mi je
Reactions: 8888