Nadaljevanj na temo BC bo v stilu Policijske akademije.shod in kolesarjenje bo danes. Že napovedano. Epski časi pred nami.
Jasnih odgovorov pa ne bomo dobili nikoli.
Nadaljevanj na temo BC bo v stilu Policijske akademije.shod in kolesarjenje bo danes. Že napovedano. Epski časi pred nami.
Mukija grdo pogledaš in pade... jaša pa svinje nadte pošlje...Jaz bi prišel v podporo novi vladi, pa se bojim, da bo Jaša nasilen. Sem gospod čez 50 in se nočem fizično dajat z nasprotimislečimi (Muki me ne skrbi).
Skrbi so odveč saj se bo Jaša kvečjemu delal nasilnega tako kot se je delal žrtev pretiranega policijskega nasilja (#AuAuBoli), dramski režiser pač. Res so pa nekaj drugega Antifa fašisti in njim podobni somišljeniki, ki so načeloma sicer striktno proti nasilju razen v določenih, za njih sprejemljivih primerih.Jaz bi prišel v podporo novi vladi, pa se bojim, da bo Jaša nasilen. Sem gospod čez 50 in se nočem fizično dajat z nasprotimislečimi (Muki me ne skrbi).
vsak delovni dan med 12.00 in 13.00 na izpostavah UE.
Mogoče blagajna dela vsak dan.Kako to misliš vsak delovni dan. Uradne ure so vendar samo po, sre in pe.
ej... z božičnico so ljudje zapravljali in s tem delali dobičke podjetjem... to je razmišljanje tri korake naprej.... ali kot pravijo 4D šah.Božičnica je prispevala k višjim dobičkom podjetij...
Golob....V gospodarskem delu je zavrnil očitke o škodljivosti višjih davkov in dejal, da so podjetniški dobički v času njegove vlade rasli. Po njegovem mnenju so k temu prispevali tudi ukrepi, kot je božičnica in večja vključenost zaposlenih.
Božičnica je prispevala k višjim dobičkom podjetij...
Po dolgoletnih razpravah, ali je Pluton sploh planet ali ne, so znanstveniki zdaj presenetili z odkritjem povsem novega planeta v našem osončju. Njegova največja posebnost je, da na njem veljajo povsem drugačna logična, matematična in fizikalna pravila kot pri nas na Zemlji. Na predlog slovenskih astronomov so ga poimenovali Planet Golob. Drugačna fizikalna, logična in še kakšna pravila, ki veljajo na Planetu Golob, pogosto pripeljejo do nenavadnih pojavov, ki se na Zemlji ne bi mogli zgoditi. Naj vam jih za razvedrilo nekaj tudi opišem: ...
Pri Mukiju so.KSZ
a 50.000 izgubljenih glasovnic se je že našlo?

Oba manjšinca verjetno, kdo je pa 51ti?51? ajej... en se je zasigural, da če bi vsi trije od resni.ce vzeli podkupnino, da ne bi bilo ponovnih volitev.
Zdaj pa končno lahko prvič v tem špetiru pravilno uporabijo besedo "prevara".

vredi, sam,da so se našli, sem se že bal, da bo potrebno še enkrat na volitve.Pri Mukiju so.