Volitve 2026

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.998
10.545
113
A misliš da vsi vedo kako je komu ime? Grem staviti da Denis ni imel v mislih ene temveč tiste srbijanke,ki je sama govorila kako se krade ampak vi in pravosodje ne delate nič.
Kako mafija pere denar pa tudi veš
Hkrati pises " a mislis da vsi vedo", nato pa da "upas staviti". Zdej ocitno ti ves kaj on misli/ve. Mozno je oboje, ce je mislil napacno vesno je pac zrel za ban. In enako bi menil ce bi ti bil v vlogi gobe.

Glede tega koliko kdo dela pa se drzi svojega posla.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.767
1.206
113
44
Te pa ne pametovati da Alenko poznate. In ne pametujte, kako ona krade. Ker več očitno je kak sm rekel.

• Haha
Reactions: tomi

jezek

Guru
24. jul 2008
5.920
2.650
113
Te pa ne pametovati da Alenko poznate. In ne pametujte, kako ona krade. Ker več očitno je kak sm rekel.
Jaz nisem rekel da jo poznam, se manj bi moral poznati njeno pokolenje. Kot tudi ne vem kdaj je Janezu umrla babica. Jaz tudi nisem rekel da krade, to je rekla njena strankarska sopotnica. Zdej kaj pa si ti ali tvoji guzil ali nisi...pa vem še manj, me ne zanima...in se mi zdi podlo vpletat neke privat zgodbe na Alter. Sploh v povezavi z eno najbolj antipaticnih polticnih person v Slo, ki si je za vso gnojnico, ki se zliva po njej, kriva izkljucno sama.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
22.152
14.429
113
kod Džej-Zija
Če že omenjamo Alenko kot ministrico za infrastrukturo, je na žalost treba gledati učinke njenega dela. In to so absurdno drag drugi tir, absurdno draga železniška postaja na Jesenicah, druga karavanška cev itd. Če samo pogledamo vrednosti vseh aneksov, se temu reče kraja davkoplačevalskega denarja. Kam je denar stekel, je seveda druga stvar, kamor navadni državljani nimamo vpogleda. Definitivno pa je pomagala bogateti interesnim sferam, ki so ji politično blizu.

Potem je pa tu še kraja iz njenega prejšnjega mandata kot premierke, slaba banka. Ko je po nalogu EU kot pilotna država v EU katastrofalno precenjevala nasedle projekte različnih akterjev in zaradi tega za par milijard preveliko bančno luknjo izkopala. To je delala skupaj s svojim takratnim finančnim ministrom Čuferjem. On je bil za to nagrajen s krasno službico v Bruslju za težke pare, ona bi pa bila nagrajena s položajem komisarke, če le ne bi bila glupa kot toćak (ui dount nid mani, ui đast nid tajm).

Tako da o tem, da je čista kot solza in brezmadežna kot Marija, razlagajte komu drugemu.

• Všeč mi je
Reactions: tomi in spenstar