Volitve 2026

Daniel

Guru
21. dec 2007
7.852
6.118
113
Sam pišejo pa lepo čitljivo ti levičarji...

• Haha
Reactions: aljoman

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.456
11.174
113
Vprašanje če si to sploh imel...

Čaki da te Mesec sliši...!
Ti se še kr naprej sprašuj. Ker se pa spet vtikaš v moje mulce, si bom pa dovolil rečt, boga tvoja, k ma dva otroka doma. Ssm tadrug otrok vsaj ve da je otrok, ti pa mislš da si dr znanosti.
Kaj mene Mesec briga, a to podtikanje te rajca al kaj?

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.681
4.757
113
Mesečnik napoveduje referendum, ker bi interventni zakon škodil ljudstvu, bi naredil luknjo v proračunu! :valjamse:

Ko so oni delili predvolilne bonbončke pa je bila ok luknja :valjamse:
najbolj ga boli, ker bodo ukinjali ministrstve za jebiveter........
snifko pravi da je v ozadju tudi
1777984767497.png

Sajovic pa prodaja demokracijo Resnici, oni bi radi odločali, kaj Stevo sme in kaj ne...... vse ostalo ni demokratično.
Kje je minister za blato? Nič več se ne pojavlja v medijih kot rešitelj upokojencev?

Piše nov članek usmeritve za Ciciban, skupaj z strokovnjakom Smodišem?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
45.423
5.915
113
Ti se še kr naprej sprašuj. Ker se pa spet vtikaš v moje mulce, si bom pa dovolil rečt, boga tvoja, k ma dva otroka doma. Ssm tadrug otrok vsaj ve da je otrok, ti pa mislš da si dr znanosti.
Kaj mene Mesec briga, a to podtikanje te rajca al kaj?
Kje se vtikam v tvoje mulce? Si s5 malo prenapet? Nego ne vem če si ti mel.....ker marsikdo ko ga sprašujem o tem pravi da tega pri njih ni (še) bilo....

Boga tvoja žena ko ima takega kolerika doma.....če se že vtikaš v mojo....

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

tomi

Guru
1. sep 2007
19.772
11.162
113
MB
janša je rekel da je sestavil, na val202 je onega že kuzla naskočla, je že hotel biti sarkastičen... epsko. stiske bodo, terapevti manejo ročice .
jaz sem se vedno tolažil da ne more bit tak hudo, pa vidimo da je res, če levi niso na oblasti dejansko poživinijo, pena na uste.

noro.

kaj si res ne morejo drugih služb najt tak ko vsi ostali ?

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.681
4.757
113
jaz sem se vedno tolažil da ne more bit tak hudo, pa vidimo da je res, če levi niso na oblasti dejansko poživinijo, pena na uste.

noro.

kaj si res ne morejo drugih služb najt tak ko vsi ostali ?
Kako najti službo, Kordiš lepo povedal da rabi nadomestilo za proteste, kako pa bi to zgledal da bi še u službo hodu, pa protestiral hkrati.
Mogoče jih bodo pa tačrni iz Metelkove v rikšah vozil po Ljubljan. Malo pa lahko tudi ti doprinesejo luftarski blaginji.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.681
4.757
113
Ja, prihaja čas ko se bo zjutraj val202 poslušalo.
Če Stevotu po čudežu rata da skupaj z desnico ukinijo za nepotrebni zavod....
ga volim ne glede na vse naslednjič.......

Tisto koncesijo o nujnosti zamejcev ter ostalo predvajanje iz parlamenta dajo lahko na razpis nekemu kocesionarju....
to je to......

Itak gledanosti nobene več nimajo.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.456
11.174
113
Kje se vtikam v tvoje mulce? Si s5 malo prenapet? Nego ne vem če si ti mel.....ker marsikdo ko ga sprašujem o tem pravi da tega pri njih ni (še) bilo....

Boga tvoja žena ko ima takega kolerika doma.....če se že vtikaš v mojo....
Vtikaš se v delu, da mi je prehitro not ušlo. Spet mi pa podtikaš, da sem kolerik.

In ja tudi takrat je bila nega, vsi so pa temu še vedno rekli bolniška. In ja seveda sem jo imel, pri treh majhnih mulcih, se morš šihtat, drugač ni dobro za delodajalce.