kritika. danes sem kapitalist. sem včeraj poslušal bivšega zaposlenega, da mu žena kasni s porodom.To je kritika ali pohvala?
zdaj ima dopust, naslednji teden več ne.
Delodajalca v A to gladko en drek briga.
kritika. danes sem kapitalist. sem včeraj poslušal bivšega zaposlenega, da mu žena kasni s porodom.To je kritika ali pohvala?
Ah si trd...Ampak ne zaradi prispevkov nad 7500€ kot trdi nova vlada.
Da!in tega je kriv vodstveni kader naše države?
Pa poglejmo takole: bili so pri nas, celo dolga leta, potem pride najbolj ekstremno levičarska vlada v zgodovini in puuuf, ni jih več. Naključje?in tega je kriv vodstveni kader naše države? Delno res, večinoma pa sigurno ne.
Smo premali in še enkrat smo premali. Zraven pa še togi, namesto fleksibilni.
THIS!Daj dojemi ze, da vecina ki bi sicer imela tako placo, noce met place ampak raje racun izda in sami upravljajo ta denar ne pa da bi ga drzavi dali.
Ko ravno govoris koliko programerjev poznas: vecina dobro placanih programerjev dela preko s.p. sploh odkar obstajajo normiranci. Moja zadnja sluzba kjer sem programiral je ze skoraj 20 let nazaj pa ni bil niti eden redno zaposlen. Tko da nehaj trdit stvari samo zato ker se ti z njimi ocitno se nisi srecal.
V bistvu ima johnny77 kar prav. Poleg tega da smo togi in nefleksibilni, pa še EU gluposti uvajamo po sistemu bolj papeški od papeža, kar je še dodaten minus. Že Italiani mižijo pri teh stvareh na obe očesi, bolj greš na Balkan bolj mižijo. Tega pa veliki Vođa ne bo odpravil, ker bi državni aparat preveč bolelo. In regres pa božičnica nista nekaj, kar je odneslo te firme, mogoče kakšno, večine pa ne.Pa poglejmo takole: bili so pri nas, celo dolga leta, potem pride najbolj ekstremno levičarska vlada v zgodovini in puuuf, ni jih več. Naključje?
Drži, ampak ti si napisal, da je prišla najbolj levičarska vlada in puf, so odpeketali, kar pa seveda ni res. Problem je mnogo širši. Moja dela v manjši privat slovenski firmi, ki ima izpostave po celem Balkanu, in dela z globalnimi dobavitelji, pa ne nekega hi techa, ampak po večini pleha, takega in drugačnega. Korejec prebavi Italijo, Slovenijo, mogoče še Hrvaško, ko so ga peljali skozi Bosno v Srbijo, je pozabil dobre manire do kupcev in pobegnil naslednji dan. tko da Srbija zaenkrat ni rešitev. Da o kvotah, davkih na CO2, ki se ve da jih bo treba plačat, kako in koliko pa še vedno ne, raje ne govorim. Božičnico je dobila tudi prej, tko da trenutno lastniku ne dela sivih las božičnica, ampak EU gluposti.Ampak to, kar si ti napisal, točno potrjuje mojo tezo. Gnilo podjetniško okolje, torej država, je problem. Lahko bi zadržali te firme, pa jih nismo, ker se raje igramo eksperimente z državo.
Morda sem se nerodno izrazil. Ni vsega kriva vlada v odhajanju, ta je samo zabila zadnji žebelj v krsto, definitivno najslabša v zgodovini.Drži, ampak ti si napisal, da je prišla najbolj levičarska vlada in puf, so odpeketali, kar pa seveda ni res. Problem je mnogo širši. Moja je vodja nabave v manjši privat slovenski firmi, ki ima izpostave po celem Balkanu, in dela z globalnimi dobavitelji, pa ne nekega hi techa, ampak po večini pleha, takega in drugačnega. Korejec prebavi Italijo, Slovenijo, mogoče še Hrvaško, ko so ga peljali skozi Bosno v Srbijo, je pozabil dobre manire do kupcev in pobegnil naslednji dan. tko da Srbija zaenkrat ni rešitev. Da o kvotah, davkih na CO2, ki se ve da jih bo treba plačat, kako in koliko pa še vedno ne, raje ne govorim. Božičnico je dobila tudi prej, tko da trenutno lastniku ne dela sivih las božičnica, ampak EU gluposti.
En primer daš in posplošuješ na celotno situacijo. Lahko pa spremljaš kup odhodov, ki so se zgodili v zadnjih štirih letih, a jih nekako spregledaš.A ti resno ne moreš normalno odgovorit?
lahko ti še kako primerjavo poiščem - do jutri, zdaj imam drugo delo.
Aja tako na hitro POP/A kanal, Telemach. Se bom še spomnil.
Drži. Sam poglej kolikokrat so na glavo obrnil samo gradbeni zakon, pa bo jasno. Tud zdej so neke AI ideje kako hitreje do gradbenega dovoljenja, pa vsi ki se že več kot 25 let ukvarjamo s tem vemo, da bo s pizde kozolec.Morda sem se nerodno izrazil. Ni vsega kriva vlada v odhajanju, ta je samo zabila zadnji žebelj v krsto, definitivno najslabša v zgodovini.
Vse preveč eksperimentiramo na področju gospodarstva. Levi delajo nekaj, desni vse poradirajo in od začetka, nato levi poradirajo vse desno in od začetka... Kje sta tu PREDVIDLJIVOST in STABILNOST?
če podkupovanja niso uspela... je rešitev v tem da so se dolgo po volitvah našli neplačani delavci.Evo taki nas bodo rešili:
Ni tip kriv ce so ga izvolili "tam nekje". stran od svojega stalnega prebivalisca...Evo taki nas bodo rešili:
![]()
Poslanec Resnice naj bi delavcem dolgoval več deset tisoč evrov | 24ur.com
Poslanec Resnice Boris Mijić naj bi delavcem njegovega podjetja Progros dolgoval več deset tisoč evrov. Enemu od delavcev je zagotavljal, da mu bo njegove dolgove poravnala kar finančna uprava. Ob tem pa Mijić državi dolguje med 30 in 50 tisoč evrov neplačanih davčnih obveznosti.www.24ur.com