Kar poišči, kaj so takrat predlagali. Me res zanima, kako bi ti trpel, če bi uvedli tako stroge omejitve.Janša niti pod točko razno ni poslušal epidemiologov.
Kar poišči, kaj so takrat predlagali. Me res zanima, kako bi ti trpel, če bi uvedli tako stroge omejitve.Janša niti pod točko razno ni poslušal epidemiologov.
Kaj pa misliš da se bo zgodilo?Nova vlada še ni nastopila pa že se laže, da bo interventni zakon sesul javne finance![]()
Še antivaxar je pozabil, zdaj pa usklajujejo program. Aja.Ja, glavni epidemiolog v državi je zagovarjal popolno kratkotrajno zaporo. Preživel sem dve karanteni pa ni bilo hudega, tako da ne bi prav nič trpel. Potem se je pa ustoličilo Milana Kreka in smo imeli žur z nesmisli. Ampak seveda, ti že veš.
ne ne, kr dalje 50 % kot do zdaj, bo mogoče kak manj govoril kak je zdravstvo zastonj.Pa vsak sam določi koliko bo dal cesarju. Ali vsaj naj določi koliko naj oni drugi nese cesarju.
Kaj pa misliš da se bo zgodilo?
Na eni strani zmanjšaš prihodke in podražiš zadolževanje?
Na drugi strani pa ponudiš: "Trust me bro, vse bo ok"
Pol je bilo bolje prej, ko se je obljubilo povišice in božičnice v JS, financ minister je pa rekel, "denar v proračunu je, ali ga pa ni"... No, očitno ga ni ane? In če ti manjka samo 3% je krasen čas, da pričneš razmetavati z denarjem.Kaj pa misliš da se bo zgodilo?
Mrkaića ni nihče nič vprašal.Ta zakon nedvoumno je slab. Poglejte malo projekcije vladnih makroekonomistov.
Kje so bili ti makroekonomisti, ko so se sprejemale slabe odločitve? Zimski spanec na udobni plači?Sej nihče ne odobrava tega kar so počel.
To so tud krepko plačali z rezultatom na volitvah.
Delali so slabo!
Ampak odgovor na slabe finančne odločtive in luknjo v proračunu NI še večja luknja in še več slabih odločitev.
Ta zakon nedvoumno je slab. Poglejte malo projekcije makroekonomistov.
Trust me bro je pamflet sedanje vlade tako da ga bo kvečjemu ukradla, ni pa to dobro jasno, ampak tu smo in na žalost so v slovenski politiki prisotni vedno večji nihaji.Kaj pa misliš da se bo zgodilo?
Ja, to bi bila prava odločitev! Referendum med epidemijo!namesto da bi naredil široko razpravo in bi se glede ukrepov odločali na referendumu.
Bi mel masko v gozdu še na riti.....saj so trdili da se covid prenaša tudi z prdci....Kar poišči, kaj so takrat predlagali. Me res zanima, kako bi ti trpel, če bi uvedli tako stroge omejitve.