To ti bolj rineš svoje besede drugim v usta. Noben mu ne piše hvalospeve.
Ti ne veš kake izpade je imel na sejah na občinskem svetu, kjer je bil leta svetnik.ja, da ne bo panike... take histerije iz podobnih izpadov zagotovo ne bo.
(če je sodi popisanju)Jaz tudi ne vem. Lahko prosim poveš kakšne izpade je imel? Ker me zares zanima.Ti ne veš kake izpade je imel na sejah na občinskem svetu, kjer je bil leta svetnik.
Potem, pa sploh nimaš pravice bilo kaj komentirat!V bistvu sploh nisem volil.
Potem, pa sploh nimaš pravice bilo kaj komentirat!
kako se obrnejo take stvari.Trenutno mu je sekira v med padla, je pa za Svobodo že vse samo človek ne.
Stevanovića ne poznaš, trdiš pa da si simpatizer. Trenutno mu je sekira v med padla, je bil pa za SDS že vse samo človek ne. Ampak očitno v sili hudič še muhe žre in trenutno SDS propagandni stroj bilda Stevota. Za ta paradoks gre. Glede ostalega se pa pustimo presenetit, Janezu manjka par glasov za udobno vlado, tako da če ne drugega, dolgčas ne bo.
Sprehodi se po njegovem FB, po starih objavah. Itak je pa vse blokiral, če se niso strinjali z njegovimi veleumnimi objavami. Res super dečko je.Jaz tudi ne vem. Lahko prosim poveš kakšne izpade je imel? Ker me zares zanima.
A greva nov krog?Prst imam v riti in mi blazno paše
Sprehodi se po njegovem FB, po starih objavah. Itak je pa vse blokiral, če se niso strinjali z njegovimi veleumnimi objavami. Res super dečko je.
Glede na to, da si njegov simpatizer, bi pričakoval, da bi se prej pozanimal o njegovem slovesu.
A te je zapeklo? Donat Mg.Bi bilo pa fino prebrat jokcanje, če bi se Golob dogovoril s Stevotom in bi Stevo izvajal podobne manevre kot jih trenutno. To bi brali od Danijela, kako gre za novo dno in podobno. Mal objektivnosti in realnosti vam manjka. Podobno se dogaja republikancem v ZDA, ko jim je demenca vidno odnesla predsednika, pa nekak ne znajo uporabit varovalk.
Torej je počel enako kot praktično vsa leva srenja pri nas med vladanjem in en čas celo sama stranka levica v svojih spletnih objavah. Mi lahko govorimo, vaše mnenje bo pa blokirano, ker ne ustreza naši propagandi. SHOCKINGSprehodi se po njegovem FB, po starih objavah. Itak je pa vse blokiral, če se niso strinjali z njegovimi veleumnimi objavami. Res super dečko je.
Glede na to, da si njegov simpatizer, bi pričakoval, da bi se prej pozanimal o njegovem slovesu.