Volitve 2026

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.395
11.117
113
Bi bilo pa fino prebrat jokcanje, če bi se Golob dogovoril s Stevotom in bi Stevo izvajal podobne manevre kot jih trenutno. To bi brali od Danijela, kako gre za novo dno in podobno. Mal objektivnosti in realnosti vam manjka. Podobno se dogaja republikancem v ZDA, ko jim je demenca vidno odnesla predsednika, pa nekak ne znajo uporabit varovalk.

• Haha
Reactions: Kamele0N in Feniks

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.395
11.117
113
PS: Feniksu pa očitno ji všeč moja želja, da vlada Janeza janše končno oddela cel mandat. Si prehitro dolprstkal?

• Haha
Reactions: Feniks

Feniks

Fizikalc
16. dec 2021
310
72
28
Mojster Kalbo, pozabil vzet tablete?

Kaj ti dogaja? Ne odgovarjat prosim, tole je bilo retorično.

Berem in se čudim kaj vam seka. Kaj če bi počakali vsi skupaj, pa da vidimo kje smo s Stevanovičem?

Me že cel cajt od predvolilnih akcij zanima od kje imate vse te informacije o njem. Jaz ga sledim (bolj površno sicer) in berem komentraje pod njegovimi prispevki in vse kar vidim je eno nabijanje za diskreditacijo človeka. Nič zares konkretnega. Res je, parkrat se je zaletel z besedičenjem, in še se bo. Pa kaj. Jaz čakam konkretno akcijo, da bom lahko ocenjeval človeka.

Kalbo pa tega ne potrebuje, on ga pozna boljše kot svojo babo :valjamse: (če je sodi popisanju)

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in nacek

Feniks

Fizikalc
16. dec 2021
310
72
28
Samo še disklejmer; nisem volil Stevanoviča. V bistvu sploh nisem volil. Ampak zaenkrat sem simpatizer. To se lahko spremeni, odvisno od tega kaj bo dejansko naredil. To kar dela ta trenutek v DZ je malo nerodnosti veliko pa poskus delanja reda. Kar veliko ljudem tam seveda ni všeč.

• Haha
Reactions: cvetka2 in aljoman

Feniks

Fizikalc
16. dec 2021
310
72
28
Prejle sem v odgovoru Kalbotu pozabil dodat tole:

Pozabil dodat; povezava Stevanovič /JJ je zame uganka, ko govorimo o oblikovanju vlade. Če njegovo razlago o političnem sodelovanju še lahko prebavim, je potencialno sodelovanje v vladi JJ deal brejker, vsaj zame ...

Pet minut je pa mimo...

Feniks

Fizikalc
16. dec 2021
310
72
28
Potem, pa sploh nimaš pravice bilo kaj komentirat!

Kje to piše?

V zblojenih možganih kerlcev, ki prepričujete vse okoli sebe (in predvsem sebe), da se pač voli manj slabo izbiro? Ker slabe so itak vse.... Jaz na to logiko ne pristajam, zato ne volim (zaenkrat).

Ljudje, potrebujete resen strokoven pregled. Ugibaj katere stroke ...

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.395
11.117
113
Stevanovića ne poznaš, trdiš pa da si simpatizer. Trenutno mu je sekira v med padla, je bil pa za SDS že vse samo človek ne. Ampak očitno v sili hudič še muhe žre in trenutno SDS propagandni stroj bilda Stevota. Za ta paradoks gre. Glede ostalega se pa pustimo presenetit, Janezu manjka par glasov za udobno vlado, tako da če ne drugega, dolgčas ne bo.

Feniks

Fizikalc
16. dec 2021
310
72
28
Stevanovića ne poznaš, trdiš pa da si simpatizer. Trenutno mu je sekira v med padla, je bil pa za SDS že vse samo človek ne. Ampak očitno v sili hudič še muhe žre in trenutno SDS propagandni stroj bilda Stevota. Za ta paradoks gre. Glede ostalega se pa pustimo presenetit, Janezu manjka par glasov za udobno vlado, tako da če ne drugega, dolgčas ne bo.

Si prebral vse kar sem napisal prejle? Spremljam ga in na podlagi tega kar vidim tam sem simpatizer. V gate ga ne gledam, kaj ima v bidonu na fitnesu me ne zanima.
Vidim tudi nekaj "napak", ampak njegovo življenje je njegova stvar. Mene zanima kaj je dejansko naredil in kaj še bo v dobro ljudi (kot sam pravi).

Ti ga očitno poznaš, vsaj tako kaže tvoje pisanje. Ampak zame pač ni dovolj da TI rečeš da je manipulator, brezdelnež in izkoriščevalec (parafraziram, tega nisi rekel dobesedno, da ne boš takoj v luftu).

Mene zanima na podlagi česa si se ti odločil, da je nevreden zaupanja. Da se bom lahko tudi jaz SAM odločil, če je res tako.

To da ga SDS pusti na miru (sam ne vidim da bi ga posebej bildali) je pa vredno svojega denarja ja. Kar se bo spremenilo naslednji trenutek, ko jim ne bo všeč, kar upam da bo kmalu ...

aljoman

Majstr
16. dec 2013
3.740
-1.504
63
Jaz tudi ne vem. Lahko prosim poveš kakšne izpade je imel? Ker me zares zanima.
Sprehodi se po njegovem FB, po starih objavah. Itak je pa vse blokiral, če se niso strinjali z njegovimi veleumnimi objavami. Res super dečko je.

Glede na to, da si njegov simpatizer, bi pričakoval, da bi se prej pozanimal o njegovem slovesu.

Feniks

Fizikalc
16. dec 2021
310
72
28
Sprehodi se po njegovem FB, po starih objavah. Itak je pa vse blokiral, če se niso strinjali z njegovimi veleumnimi objavami. Res super dečko je.

Glede na to, da si njegov simpatizer, bi pričakoval, da bi se prej pozanimal o njegovem slovesu.

Se pravi bi moral vprašati tebe, da me prepričaš da je baraba?

Od kar ga sledim ne vidim nič zares narobe. Par zdrsov, je pač še vedno samo človek. Kaj je delal ko je bil še v plenicah me pa ne zanima zares.

Sem pa pričakoval od tebe, da pač poveš zakaj je baraba. Pa nisi. Praviš da ne boš delal namesto mene, naj sam najdem kaj mi na Stvanoviču ne bo všeč, ker tebi ni všeč?

• Ljubezen
  • Haha
Reactions: Gatto in aljoman

Daniel

Guru
21. dec 2007
7.814
6.068
113
Bi bilo pa fino prebrat jokcanje, če bi se Golob dogovoril s Stevotom in bi Stevo izvajal podobne manevre kot jih trenutno. To bi brali od Danijela, kako gre za novo dno in podobno. Mal objektivnosti in realnosti vam manjka. Podobno se dogaja republikancem v ZDA, ko jim je demenca vidno odnesla predsednika, pa nekak ne znajo uporabit varovalk.
A te je zapeklo? Donat Mg.

Daniel

Guru
21. dec 2007
7.814
6.068
113

Torej je počel enako kot praktično vsa leva srenja pri nas med vladanjem in en čas celo sama stranka levica v svojih spletnih objavah. Mi lahko govorimo, vaše mnenje bo pa blokirano, ker ne ustreza naši propagandi. SHOCKING