lahk da se ga je usmilil in mu namenil nekaj vzpodbudeGatto, mene pa resno zanima, s čim si mirsi z vsemi lažmi, ki jih natrosi, kot v prejšnjem postu, zasluži palec gor. Se dejansko strinjaš z njegovimi blodnjami?

Saj je že dolgo znano, da pobirajo kanonfuter predvsem na vzhodni periferiji. Določene poševnooke skupnosti iz vzhoda so skoraj povsem iztrebili, da so lahko v Moskvi do pred kratkim ustvarjali vtis normalnosti. Plus za pravo naci državo jih ni škoda.Pol jih je nekih aziatov....
Seveda, le da to niso blodnje, ampak uravnoteženo mišljenje, ki je za razliko od vas hejterjev, ki očitno jemljete eu politiko, ki je mimogrede zmešana kot kurji futer, edino kot pravilno..USA politika je pa itak še bolj deviantna.Gatto, mene pa resno zanima, s čim si mirsi z vsemi lažmi, ki jih natrosi, kot v prejšnjem postu, zasluži palec gor. Se dejansko strinjaš z njegovimi blodnjami?
Seveda, le da to niso blodnje, ampak uravnoteženo mišljenje, ki je za razliko od vas hejterjev, ki očitno jemljete eu politiko, ki je mimogrede zmešana kot kurji futer, edino kot pravilno..USA politika je pa itak še bolj deviantna.![]()

Mozzka izvaja genocid nad manjšinami iz vzhodam v nekaterih mestih je šlo tudi do 50% moške populacijo na fronto in so tam ostali...Pol jih je nekih aziatov....
![]()
Št. odzivov: 16 | Over 50 Russian soldiers were confirmed to be hit in this video of 414th Unmanned Drone Brigade "Magyar's Birds" in just a week of operation. The intensity of Russian battlefield losses is nearly incomprehensible since the beginnin
Over 50 Russian soldiers were confirmed to be hit in this video of 414th Unmanned Drone Brigade "Magyar's Birds" in just a week of operation. The intensity of Russian battlefield losses is nearly...www.facebook.com
Ja, jaz sem nad vsemi, sem vsemogočni Bog!Nimaš nič pametnejšega za repliko, kot da se nonstop spravljaš na osebni nivo? za take stvari se je včasih banalo, zdaj pa to velja očitno samo za nekatere..