Vojna v Ukrajini 2

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.847
803
113
tu in tam
Pač dejstvo je da z psihopati nimamo radi kaj dosti opravka, žel jih preveč hodi po tej zemlji, kar se zamerit Rusiji tiče,
ja, pri psihopatih nikoli ne veš kaj lahko naredijo, ampak kar so v zadnjih 5ih letih pokazali, me to ne skrbi kaj dosti,
verjamem da predno oni kam naprej stopijo, se bodo s prej sesuli sami vase...

Ampak nikoli ne veš...
Sirski /general, ki ga je Zeleni dans zamenjal je rekel, da imajo vojno v UKr od l. 14..:sprasujemse:

H19ED

Guru
30. jul 2022
3.520
2.549
113
Today, the fourth and sixth largest Wildberries warehouses in Russia are still burning

The logistics centre in Krasnodar is the company’s key hub in southern Russia.

Russian businesses had barely begun to recover from multimillion-dollar losses — losses no one intends to

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.893
-8.156
113
Za tiste, ki se najbolj veselite, kadar Ukrajina zadane kakšno rusko rafinerijo.
Najprej mi plačamo raketo ali dron, ter plačamo vojaka, ki strelja in zadane rusko rafinerijo, posledično je manj nafte na voljo in posledično se cene dvignejo.- tudi na svetovnih trgih.
Cene se dvignejo, kar sproži inflacijo. Rusi za povračilo izvedejo napad na Ukrajino in razrušijo bilokaj, pa še koga ubijejo. - Obnovo razrušenega bomo mi plačali.
Razmere na fronti se ne spreminjajo - rusi počasi napredujejo povsod.
Rusi čakajo v vrsti za bencin, vi orgazmirate.

Diesel je danes poskočil že na 1,867 eur/l

Ko se cene goriva zvišajo, se zvišajo vse cene, vsak proizvod je vezan na ceno goriva

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.893
-8.156
113
Tega dogovora na mizi ni bilo.
Seveda je tak dogovor bil na mizi v Istanbulu l 2022. In pogajalci so ga že podpisali, ni ga pa podpisal Zelenski (na priporočilo Johnsona).
Ukrajini bi ostal celoten Donbas (z več avtonomije) Rusi bi dobili Krim. Ukrajinci bi se idpovedali Natu. In konec vojne.

Zelenski ni podpisal, ukrajinskega pogajalca so pa ukrajinci ubili.

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

damirj

Guru
9. maj 2012
6.273
2.952
113
Seveda je tak dogovor bil na mizi v Istanbulu l 2022. In pogajalci so ga že podpisali, ni ga pa podpisal Zelenski (na priporočilo Johnsona).
Ukrajini bi ostal celoten Donbas (z več avtonomije) Rusi bi dobili Krim. Ukrajinci bi se idpovedali Natu. In konec vojne.

Nihče ni podpisal tega tega, ker predlog sploh ni prišel na mizo za podpis.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
7.717
6.545
113

Oh spet Mirsije nebuloze.... idi že v Rusijo...

• Všeč mi je
Reactions: damirj

Garfildd

Guru
24. jul 2007
7.717
6.545
113
Za tiste, ki se najbolj veselite, kadar Ukrajina zadane kakšno rusko rafinerijo.
Najprej mi plačamo raketo ali dron, ter plačamo vojaka, ki strelja in zadane rusko rafinerijo, posledično je manj nafte na voljo in posledično se cene dvignejo.- tudi na svetovnih trgih.
Cene se dvignejo, kar sproži inflacijo. Rusi za povračilo izvedejo napad na Ukrajino in razrušijo bilokaj, pa še koga ubijejo. - Obnovo razrušenega bomo mi plačali.

Ko se cene goriva zvišajo, se zvišajo vse cene, vsak proizvod je vezan na ceno goriva
Zahvali se svojimu Putinu, pa še Trumpu... ona dva sta odgovorna za vse te pizdarije...

• Všeč mi je
Reactions: damirj

damirj

Guru
9. maj 2012
6.273
2.952
113
Khmm zanimivo.
Torej volitve 2019, na katerih je zmagal Zelenski niso bile legalne, sam vseskozi trdite, da v vojnem času ne more bit legalnih volitev.

V času vojne so lahko volitve, v času ko je država razglasila izredno ali pa celo vojno stanje pa ne. Vojno stanje je razglašeno od 24.2.2022. Torej so volitve iz leta 2019 prav normalno veljavne.

damirj

Guru
9. maj 2012
6.273
2.952
113

Na hrvaškem se je gorivo pocenilo. Ne verjamem, da so hrvati zasegli dva ruska tankerja iz črne flote in tako zastonj dobili / ukradli nafto.

Tvoja logika ne štima.

• Všeč mi je
Reactions: Garfildd

damirj

Guru
9. maj 2012
6.273
2.952
113
Sirski /general, ki ga je Zeleni dans zamenjal je rekel, da imajo vojno v UKr od l. 14..:sprasujemse:
Lahko nekdo nekaj reče, kakšno je pa uradno stanje razmer v državi se določa z odloki. Se pa strinjam, da vojna kot taka je zagotovo še pred 2014.. Ampak to še ne pomeni, da so volitve potem nelegalne :) da bi to bilo res, bi morala država razglasiti v letu pred 2019 vojno ali izredno stanje in potem bi mirsi imel prav. Tako pa mirsi nima prav, kajti vojno stanje je ukrajina razglasila 24.2.2022.

• Všeč mi je
Reactions: Garfildd