Vojna v Ukrajini 2

hja, Ukrajija jih je že zdavnaj porabila. "posojil", ki ji jih je dala Eu ne bo nikoli zmožna vrniti.Poraženci v teh državah bodo pa ljudje. peščice posamenikov bodo še bolj obogatele, Kitajci in Američani pa se lepo smejejo in kasirajo
ukrajina ima kupe naravnih bogastev, ki so za EU izjemno zanimivi in lahko tudi s pomočjo teh bogastev povrnejo kak cekin. Če pogledava zadnjih par mesecev Zelensky kar lepo podpisuje pogodbe o vojaškem sodelovanju, razvoju dronov itd, na drugi strani pa Rusija.......

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Garfildd

Guru
24. jul 2007
7.436
6.230
113
1776845921214.png

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
45.359
5.880
113
LoL... :D

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Gatto in 8888

sad

Guru
24. avg 2007
23.212
12.031
113
Vedno glasnejše postajajo govorice, da okupator izgublja okupirano ozemlje (in ja ruskiči, rusija je okupator) in da se jim počasi država sesuva.
A je zmanjkalo diner za naše rusoljubce, ker so nekam potihnili?
Ali je enostavno tako slabo, da ne morejo več spinat novic?
:srce::srce::srce::srce::srce::srce::srce::srce::srce::srce::srce::srce::srce::srce::srce::srce:

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.733
-7.710
113
Vedno glasnejše postajajo govorice, da okupator izgublja okupirano ozemlje (in ja ruskiči, rusija je okupator) in da se jim počasi država sesuva.
A je zmanjkalo diner za naše rusoljubce, ker so nekam potihnili?
Ali je enostavno tako slabo, da ne morejo več spinat novic?
:srce::srce::srce::srce::srce::srce::srce::srce::srce::srce::srce::srce::srce::srce::srce::srce:
Samo še teh 90 miljard jim damo, pa smo zmagali. Bomo pa ja še malo potrpeli, in podprli "posojilo" teh 90 miljard in se odpovedali svojemu boljšemu zdravstvu, šolstvi, razvoju... potrpeli ob vse višji inflaciji... saj zmaga je tik pred vrati.

In kaj bomo potem, ko se bo Rusija sesula? Si bomo prilastili njihova naravna bogatstva? Ah ne, kradli pa že ne bomo kajne? :evil: :evil: :evil:
Aja Ukrajino bomo sprejeli v EU, da nas bo cuzala še naprej.

• Všeč mi je
Reactions: Gatto