Verjemi mi. Manj kot boš verjel MMC, bolje za tebe.Evo ti
![]()
Zlato in rubelj zasenčila delnice Veličastnih sedem
Ostati hladnokrven kljub številnim šokom, to je bila lani ključna strategija, ki je vlagateljem na delniških trgih prinašala lepe donose. Poglejmo, katere delnice so najbolj blestele in kako izjemno leto je imela Ljubljanska borza.www.rtvslo.si
Boš demantrial ta članek o rubljih?Verjemi mi. Manj kot boš verjel MMC, bolje za tebe.
Raje se drži preprostih tem!Boš demantrial ta članek o rubljih?
Bom potem verjel tebi kot strokovnjaku.
Tudi €€€ ti dam za naložbe po tvoji izbiri če se izkažeš s tem dementom
Pri prejšnji taki akciji 'piratov iz Baltika' so jih spektakularno morali izpustiti.![]()
Spektakularen posnetek zajetja ladje iz Rusije #video
Finska policija in mejna straža sta objavili posnetek zasega tovorne ladje, ki je plula iz Rusije in jo sumijo vpletenosti v poškodbo podmorskega telekomunikacijskega kabla v Baltskem morju.siol.net
Please elaborateRaje se drži preprostih tem!
Glej, da bi razumel moraš imeti vsaj malo osnovnega ekonomskega znanja.Še en ki bo demantiral mmc članek o rubljih.
Ajmo
Ne trudi se. Ni na tem nivoju. On vrjame kar mu linkajo.Glej, da bi razumel moraš imeti vsaj malo osnovnega ekonomskega znanja.
Rubelj je močan predvsem zaradi političnega nadzora, ne pa zaradi ekonomske stabilnosti.
Rusija omejuje pretok rubljev v tujino, tako da je manj valute na voljo in zato cena višja. Lahko probaš kupiti.
Vsa ruska podjetja, ki prodajajo surovine, morajo obvezno del prihodkov prodati v rubelj, kar ustvarja umetno povpraševanje.
Poleg tega vsega pa centralna banka po potrebi kupuje in prodaja ter s tem umetno drži vrednost na trgu, hkrati pa visoke obrestne mere, trenutno okoli 16 % naredijo domače depozite zelo privlačne.
Še bolj žalostno je, da s svojim denarjem plačujemo, kvazi ekonomske novinarje, ki pišejo o naložbah, dejansko pa pojma nimajo, kako valuta in trgi sploh delujejo.Ne trudi se. Ni na tem nivoju. On vrjame kar mu linkajo.
Verjameš!Ne trudi se. Ni na tem nivoju. On vrjame kar mu linkajo.
Lepo so me opozorili, da nisi na “tem nivoju”, ampak očitno je pumaxx zadevo celo olepšal, ker ti si se izkazal samo za nepismenega idiota. Sicer me ne preseneča, saj to na žalost velja za vse vas rusofileCvet alterja se je pofockal z znanjem ekonomije in borzništva.
Nametali se kup floskul, s številkami se še potrudite.
Mogoče vam uspe.
Ajmo.
34 let se ukvarjam z investiranjem ter zadnjih 20 let živim od tega. Ampak " novinar" na MMC pa sigurno ve. Cvet intelegence, res.Cvet alterja se je pofockal z znanjem ekonomije in borzništva.
Nametali se kup floskul, s številkami se še potrudite.
Mogoče vam uspe.
Nikjer ne trdim da on ve, bi moral jaz več ali enako vedet o ekonomiji kot on.34 let se ukvarjam z investiranjem ter zadnjih 20 let živim od tega. Ampak " novinar" na MMC pa sigurno ve. Cvet intelegence, res.
1. Kam investirati 15k€ danes (in vsako leto investiranja), za maksimalen donos in minimalno tveganje, za obdobje 5-8 let?34 let se ukvarjam z investiranjem ter zadnjih 20 let živim od tega. Ampak " novinar" na MMC pa sigurno ve. Cvet intelegence, res.