Vojna v Ukrajini 2

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.301
-6.505
113
3. Lahko pride tudi do false flag operacije, ko bo ukrajincev začelo zmanjkovati oz bodo bolj resneje izgubljali na bojišču. Ruse obdolžijo, da kršijo zračni (morski) prostor nato države (to je že videno, test je že bil) Potem začnejo jokat pa pozivat po uvedbi no fly zone , potem kak zahodni avion rusi nad ukrajino sklatijo, nato pravi da je to napad na nato, pride 5.člen in smo v vojni. Pri čemer je Trump povedal, da ameriški vojaki ne bodo sodelovali v evropskih vojnah. In bomo EU proti Rusiji. Eni v jarku na fronti, drugi pa kokice v zaklonišču rekoč, vredno je bilo samo poskusiz izterat rusko manjšino iz Ukrajine in prit v Nato, saj brez ukrajine v Natu nam živeti ni.
Ker če bi ukrajinci (četudi enostransko) spoštovali sporazume iz Minska in nebi silili v Nato, se vojna še začela nebi. Res pa, da se potem nebi toliko orožja prodalo in pobralo provizij.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
21.196
12.779
113
kod Džej-Zija
Bla bla bla bla bla ...
Spet laganje, nakladanje in zavajanje. Vojna bi se v vsakem primeru začela, ker Putin Ukrajincem ne priznava državotvornosti in suverenosti, ter je že leto pred napadom v svojem eseju napovedal, kaj Ukrajino čaka.
Najdeš ga na Kremljevi uradni strani: "O zgodovinski enotnosti Rusov in Ukrajincev".

P.s. Naj te še enkrat spomnim, da tvojemu bulšitu nihče ne naseda. Odgovarjamo samo, da ne bo izpadlo, kot da imaš prav.

veracoche

Fizikalc
15. nov 2012
129
68
28
Mirsi, stalno pišeš, da se podaljšuje vojna z oboroževanjem Ukrajine s strani zahoda. Jaz pa sem dal predpostavko, da Ukrajina ne dobi več orožja (kar ti praviš, da bi bilo najbolje za vse) in se ne more več boriti z rusko vojsko. Ti si pa dal 3 čisto nerelevantne odgovore:
1. da se mora zamenjati vodstvo EU in UA - moja predpostavka je bila, da ni več orožja od EU - torej je to že ta tvoja želena sprememba
2. da bodo UA še provocirali - kako, če nimajo orožja?
3. false flag operacije - kako, če nimajo orožja?

Daj konkreten odgovor, kaj bo naredila Rusija, če UA nima več orožja. Bodo rekli super, to smo želeli, ostanemo na trenutnih okupiranih mejah in obe strani živita srečno vsak zase? Bo Rusija hotela do Kijeva? Še x opcij...

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.301
-6.505
113
Mirsi, stalno pišeš, da se podaljšuje vojna z oboroževanjem Ukrajine s strani zahoda. Jaz pa sem dal predpostavko, da Ukrajina ne dobi več orožja (kar ti praviš, da bi bilo najbolje za vse) in se ne more več boriti z rusko vojsko. Ti si pa dal 3 čisto nerelevantne odgovore:
1. da se mora zamenjati vodstvo EU in UA - moja predpostavka je bila, da ni več orožja od EU - torej je to že ta tvoja želena sprememba
2. da bodo UA še provocirali - kako, če nimajo orožja?
3. false flag operacije - kako, če nimajo orožja?

Daj konkreten odgovor, kaj bo naredila Rusija, če UA nima več orožja. Bodo rekli super, to smo želeli, ostanemo na trenutnih okupiranih mejah in obe strani živita srečno vsak zase? Bo Rusija hotela do Kijeva? Še x opcij...
Vidim da sem preveč obširno odgovoril. Dokler bo Sedanje EU vodstvo na oblasti, se bo orožje v ukrajino pošiljajo.
Ok, če se ob predpostavki, da se pošiljanje orožja nenadoma prekine, se bo Ukrajina prisiljena pogajat - čimprej tembolje zanjo, če se ne bo, bodo pa Rusi še kaj zasedli, potem pa pa kapitulirala. In bo konec vojne. Ne bo prva in ne zadnja država, ki bi kapitulirala. Tudi ne prva, ki bi razpadla. Potem bo scenarij naprej tako kot v Libiji, Iraku, Siriji.... samo zahod zamenjaj z Rusi. Pomoje si Kijeva in zah ukrajine Rusija ne misli priključit. Bo pa tem štirim pokrajinam s proruskim prebivalstvom mogoče dodala še kakšno in tam bodo prebivalci živeli tako kot na okupiranem Krimu. .

Če pa se bo orožje pošiljalo bo žrtev samo še več. končni izkupiček pa podoben. Ukrajina vojne ne bo zmagala.

Ukrajinci so pogoje it 1922, ko bo dali donbasu avtonomijo v okviru ukrajine, izgubili Krim in se odpovedali natu zapravili. Dlje ko bodo čakali, slabše bo za njih in še manj jih bo. Ampak itak Ukrajinci ne vodijo vojne ampak zahod z marionetami katerim je malo mar za ukrajinske žrtve. Vidimo danes v Pokrovsku - je oz bo na tisoče žrtev med vojaki, pa so imeli ogromno časa, da se umaknejo preden se obroč stisne. Pa jih niso pustili.

piagolo

Guru
22. nov 2009
8.136
4.474
113
Kako boš lahko ob kokicah, če pa bo splošna mobilizacija. Ko bomo izvajali napad iz rovov pred Lizbono bo prav vsak moral prijeti za orožje.

• Wow
Reactions: Kamele0N