Vojna v Ukrajini 2

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.422
6.277
113
Portugalski koruptivnež, kopira plonk listke od nemške zelene Annalene

Voditelji na Danskem so se v sredo strinjali, da je treba okrepiti varnost na zunanjih mejah celotne Unije, pri čemer pa naj ima zaradi ruske grožnje prednost vzhodna meja, je povedal predsednik Evropskega sveta Antonio Costa.

"Evropski svet je bil zelo jasen, da potrebujemo 360-stopinjski pristop in da moramo naše zunanje meje na vzhodu, zahodu, severu in jugu obravnavati kot našo skupno mejo. Se pa vsi strinjamo, da največja grožnja trenutno prihaja iz Rusije, predvsem na vzhodnem krilu. Zato temu dajemo prednost," je dejal Costa po koncu vrha.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.431
3.797
113
Ne rabiš it do Karelije.....sem bil na vzhodno vzhodni meji EU leta 2015....na tovornem terminalu malo naprej od Mandoka...

Takrat začneš cenit domače......
No če bi šel še par km naprej na Ukrajinsko stran, bi videl isto sliko in spoznal da vse kar je dalje od Budimpešte je ena velika žalost izven velikih mest. Ampak tako je rurarno okolje v celi Višegrajski skupini, Romuniji, pa Baltiki in Finska - isto sranje drugo pakovanje. Glavna mesta in par velikih mest je UH, vse ostalo pa bruh.

• Všeč mi je
Reactions: mirsi in jest5

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.422
6.277
113
Ne smeši se s primerjavo Karelije in Slovenije.
V Sloveniji 94% prebivalcev uporablja javni vodovod, večina ima dostop do kanalizacije ali vsaj funkcionalne greznice, elektrika je dostopna vsem z stabilnim omrežjem, v Kareliji ima medtem samo 60 % prebivalcev dostop do javnega vodovoda, tretjina sploh nima nobene kanalizacije, elektrika v odročnih vaseh je zlo nestabilna ali pa je sploh ni in tebi je to vse isto.
Kot sem že prej omenil, ti prav privoščim tisti ruski raj v Kareliji in tudi njihovo penzijo:evil:

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.422
6.277
113
Ravno sem hotel nalepit tale link. Ta baba je za moje pojme popolnoma ubrisana. Najprej bi ji morali soditi zaradi veleizdaje, ker je v Evropo uvozila astronavte in doktorje, zdaj pa mrtvo hladno za agresijo ene države proglasi za krive države, ki so naslednje kandidatke v vrsti za napad. Zakaj še vseh žensk, ki jih dedci butajo, ne proglasi za krive, ker so že kako izzvale svoje dedce? Mislim, svašta pićka rodi, samo pare ne.
Ni ubrisana, to je vrhunsko trolanje ovc.

Urška, Portugalec in Estonka počnejo isto...

Vsaj za zahodni del Nemčije, ljudje so bolj oprani kot v Severni Koreji.
Njihovi msm in javni mediji, kot siol na steroidih.Zelo hudo enoumje.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.431
3.797
113
Single trip to Murmansk (Karelia, Solovetsky islands, Murmansk region)
na mopedu
Ja podobna pot je za mano.
Slovenija, Avstrija, Češka, Poljska, enklava Kaliningrad, Litva, Latvija, Estonija, Rusija - St. Peterburg, pa gor do Murmanska oz Severomorsk je bil cilj, pa so me tukaj obrnili: 69.05062, 33.28096, kar po moje zelo dobro dokazuje, da nisem "njihov". Pa potem nazaj dol do Moskve in preko Kijeva in Madžarske domov. Cca 8.500 km.

Naj vam bo, ker sem danes dober po srcu:

• Všeč mi je
Reactions: nacek

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.227
-6.100
113
Kaj pa če je 700m od wcja od nakladačev prtljage?

Kaj pa če je 700m od lobija za potnike?

Saj ti je jasno da so v tujini letališča velikostnega reda mesta Kranj....
Cankarjev dom tudi ni oddaljen 700m od Ljubljane, ampak je del Ljubljane. 700m od Ljubljane so npr Stanežiče.
Saj kakorkoli,
Ni bil Rus, in tudi dron ni bil Ruski, torej nam nevarnost grozi od drugod. Sedaj so prijeli že Hrvata, Ukrajinca, Nemce, Kitajce, Rusa pa nobenega.

Zakaj hudiča se torej Rusija omenja v zvezi s temi droni?

Jamaican_Lion

Majstr
24. nov 2011
447
304
63
Kingston town
Cankarjev dom tudi ni oddaljen 700m od Ljubljane, ampak je del Ljubljane. 700m od Ljubljane so npr Stanežiče.
Saj kakorkoli,
Ni bil Rus, in tudi dron ni bil Ruski, torej nam nevarnost grozi od drugod. Sedaj so prijeli že Hrvata, Ukrajinca, Nemce, Kitajce, Rusa pa nobenega.

Zakaj hudiča se torej Rusija omenja v zvezi s temi droni?
Ti pa ostale podgane tud niste ruzi pa sirite njihovo propagando. Zdej, vem da ste neumni, nisem pa ziher al vam za to placajo al je to da ste neumni dovolj.

Ps....se kr nism banan.

• Haha
Reactions: aljoman