Vojna v Ukrajini 2

Floki

Guru
6. sep 2007
10.511
3.462
113
Ne vem po kakih selih se ti vlačiš....

Ampak največja slovenska vukojebina je še vedno 5zvezdic proti temu selu iz X videa...

Sploh dolenjska je med bolj bogatimi in razvitimi regijami...skoraj vsaka vas ma kako mikro do srednje veliko tovarno...

Prekmurje je bolj kmetijsko...pa turizem....so bajte kar poštirkane....

Imam pač tako službo da vidim marsikaj tudi v krajh kjer večina meščanov niti ne veda obstajajo. Niso pri nas vse vasi zjebane, imaš pa ljudi sploh starejše in reveže ki živijo v takih slabih razmerah da so še svinjaki v primerjavi z njihovimi domovi kot hoteli. jebi ga tako pač je življenje če ne živiš v mestu. Sicer pa če marsikatero bajto v ljubljani od znotraj videl tudi niso dosti boljše.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.511
3.462
113
Še en ruski dron so opazili prejšnji teden nad letališčem v Frankfurtu
1759740547649.png

Začuda gatudi tokrat ni pilotiral Putin....ampak hrvat.

• Haha
Reactions: novaa

Floki

Guru
6. sep 2007
10.511
3.462
113
Ne razumem kaj ti mora v glavi dogajat da greš ob vsej obsedenosti ki se dogaja v zadnjih mesecih dvignit dron na denim glavnih letališč v EU.

• Všeč mi je
Reactions: damirj

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.224
-6.102
113
rublji na računu?
Bodo prej grivne ali euri.

Pa saj, ali sta tista dva "belorusa", ki sta šofirala dron nad poljsko predsedniško palačo, (ravno na dan, ko je imel predsednik važen sestanek v nemčiji), izčvekala, kdo jih je plačal in koliko?
Pa tisti kapitan tankerja, ki je prevažal drone in si ga priprli v Franciji, je povedal?

• Objave ne odobravam
Reactions: leibstandarte

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
43.911
5.219
113
Bodo prej grivne ali euri.

Pa saj, ali sta tista dva "belorusa", ki sta šofirala dron nad poljsko predsedniško palačo, (ravno na dan, ko je imel predsednik važen sestanek v nemčiji), izčvekala, kdo jih je plačal in koliko?
Pa tisti kapitan tankerja, ki je prevažal drone in si ga priprli v Franciji, je povedal?
Boš ti pulil noghte dol? Pa waterboarding izvajal?

• Objave ne odobravam
  • Všeč mi je
Reactions: sajkek in jest5

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
43.911
5.219
113
Evo Janez je kriv ker si je Covid zmislu!

• Objave ne odobravam
Reactions: jest5

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
21.044
12.439
113
kod Džej-Zija
Ravno sem hotel nalepit tale link. Ta baba je za moje pojme popolnoma ubrisana. Najprej bi ji morali soditi zaradi veleizdaje, ker je v Evropo uvozila astronavte in doktorje, zdaj pa mrtvo hladno za agresijo ene države proglasi za krive države, ki so naslednje kandidatke v vrsti za napad. Zakaj še vseh žensk, ki jih dedci butajo, ne proglasi za krive, ker so že kako izzvale svoje dedce? Mislim, svašta pićka rodi, samo pare ne.

resnica

Majstr
9. feb 2013
639
751
93
Imam pač tako službo da vidim marsikaj tudi v krajh kjer večina meščanov niti ne veda obstajajo. Niso pri nas vse vasi zjebane, imaš pa ljudi sploh starejše in reveže ki živijo v takih slabih razmerah da so še svinjaki v primerjavi z njihovimi domovi kot hoteli. jebi ga tako pač je življenje če ne živiš v mestu. Sicer pa če marsikatero bajto v ljubljani od znotraj videl tudi niso dosti boljše.
Mogoče hodiš po Sloveniji, v Karelije pa zagotovo še nisi bil, ker če ne bi ti bilo jasno, da tega nikakor ne gre primerjati.
V Sloveniji imaš tudi v najbolj odročnih vaseh tekočo vodo, elektriko, kanalizacijo, osnovno cesto, internet in dostop do zdravnika, torej stvari katere lahko v Kareliji 50% prebivalcev samo sanja.

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in Kamele0N

Floki

Guru
6. sep 2007
10.511
3.462
113
Mogoče hodiš po Sloveniji, v Karelije pa zagotovo še nisi bil, ker če ne bi ti bilo jasno, da tega nikakor ne gre primerjati.
V Sloveniji imaš tudi v najbolj odročnih vaseh tekočo vodo, elektriko, kanalizacijo, osnovno cesto, internet in dostop do zdravnika, torej stvari katere lahko v Kareliji 50% prebivalcev samo sanja.

Ti očitno še marsikje v sloveniji nisi bil. Ne nimaš tekoče vode, vozijo jo s cisternami ali pa imajo svoja (nekvalitetna) zajetja. Ne nimaš kanalizacije, mimogrede nimamo je niti jaz pa živim na robu mesta kjub plačilu vseh komunalnih prispevkov. Na koncu sem moral še biološko kupit. Internet imajo preko 3G ampak to je pri nekaterih tudi vse ker so tako daleč stran da se ne splača omrežja postravljat. Do zdravnika lahko naroči da ga kdo pelje če ga slučajno ima, drugače pa na urgenco v Kočevlje ali Ljubljano čakat 12+ur.

Mimogrede na norveškem so dobili še tri švabe ki so drone testirali