Nikakor ne enako. Rus dela štalo, kamor pride. Slovenec ne.to kar delajo porabski slovenci na madžarskem
Nikakor ne enako. Rus dela štalo, kamor pride. Slovenec ne.to kar delajo porabski slovenci na madžarskem
Mirovni dogovor in več orožja za ukr ne gre skupaj.Se vidi, kako previdni in klečeplazli so EU voditelji v Wshingotnu, sedaj, ko so videli, da bo res lahko nekaj na mirovnem dogovoru.
Pa tudi izplen te vojne bo počasi znan:
- RU dobijo Krim plus ostali dve pokrajini
- počasi se bodo morale umakniti sankcije proti RU, prvi bodo to verjetno USA
- UA bo z EU denarjem kupila še več orožja in blaga pri USA
- EU bo postala sam nek vazal in bankomat za UA, USA, RU pa bodo tukaj profitirale.... dejansko EU ni hebe več nihče, smo se totalno zahebali.
zakaj bi UA in Eu sprejeli ruske pogoje sploh sedaj ko se je EU izdatno oborožila?Mirovni dogovor in več orožja za ukr ne gre skupaj.
To pišete, kot da bodo rusi sprejeli.
Zakaj bi ?
povprečn rus ne ve niti kaj bo v lonec dal da o vodki niti ne govorimm. Razn kaki Kitajski ni nobnemu v interesu oz ne bo imel nič od razkosanja RUS. še največ bi morda imeli njeni prebivalciMediji sedaj govorijo nekako takole. Rusi bodo pristali na varnostna jamstva in v desetih dneh bodo naši (uk, de ,fr)... vojaki tam, meja se pa potegne po trenutni frontni liniji in Rusi se umaknejo iz Harkova, Sumija in Dnepropetrovska, sredstva in sankcije, hja to bo šlo počasi, zakon o ruski manjšini bo pa sprejet enkrat po podpisu.
Zakaj je to čisti nonsense:
1. Tudi če bo ta zakon sprejet, bodo oni indoktriniranci še zmeraj tam in se ga ne bo sprovajalo oziroma se ga bo sabotiralo.
2. Dokler ne bo marsikaj po ruski volji najprej realizirano, evropske vojske Ukrajine ne bodo videle in nič ne bo podpisano.
3. Če bo meja po trenutni fronti, bo v roku parih let nova vojna, ko se bosta Evropa in Ukr vojaško okrepili. Ker glavni razlog tega proksi spopada v Ukrajini, je razkosanje Rusije. In Rusi to vedo.
4. da se podpiše mirovni sporazum bo moralo biti vse črno na belem in jasno zagotovljeno ko, kdaj, če, zakaj, kako. Ker Minska 3 Rusi ne bojo podpisali.
Če pa te zahodne nebuloze podpišejo, potem je vse skupaj igra in gre ves svet v maloro, ker bodo globalisti zmagali.
jaz sem že zelo dolgo nazaj napisal da dokler bitka traja je še okej, k se bo ustavila bo hudo, zelo hudo. V prvi vrst za RU, tam bo najhuje......Če Putin ne bo haral po Ukrajini, bo pa po kaki drugi državi. Dokler pošilja folk na fronto je živ. Ko bo vojne konec bo tako politično kot fizično precej hitro mrtev. Odstranili ga bodo Rusi sami. Mir žal še ni na vidiku. Kar lahko Zahod dela, je zadrževanje vojne v Ukrajini. Orožje in sankcije tukaj pomagajo.
Hahahahaah, iz danes na jutri smo se oborožili, iz lufta je padlo?zakaj bi UA in Eu sprejeli ruske pogoje sploh sedaj ko se je EU izdatno oborožila?
Absolutno pamaga, ampak pomaga samo, da še ni mrtvih Z evropejcev. Za v jarke za obrambo ukronacijev vas je dovolj, kar na fronto.Če Putin ne bo haral po Ukrajini, bo pa po kaki drugi državi. Dokler pošilja folk na fronto je živ. Ko bo vojne konec bo tako politično kot fizično precej hitro mrtev. Odstranili ga bodo Rusi sami. Mir žal še ni na vidiku. Kar lahko Zahod dela, je zadrževanje vojne v Ukrajini. Orožje in sankcije tukaj pomagajo.
Da bi znali vsaj kaj koristnega potem narediti s tem. Ampak ne, kjerkoli se Rusija razširi za ljudi tam ni nič dobrega. V 95% lastne države ima zastarelo infrastrukturo ki je ni zmožna obnoviti in ogromno revščine, pa še kar skuša širiti vpliv. Južna Osetija, Abhazija, Pridnestrj vse neke zamrznjene pokrajine brez prihodnosti izolirane, odvisne od Moskve, z malo možnosti za normalen razvoj. Skratka, ruski vpliv vedno prinese stagnacijo, bedo in revščino ne pa napredekIn to je to. Koliko mrtvih je nepomembno, bully bo dobil 20% ozemlja tuje države. Kar je fucked up.
Slovenec ne upa, ker itak ve, da se kranjčani ne bi borili za njih.Nikakor ne enako. Rus dela štalo, kamor pride. Slovenec ne.
Ko bomo mi z miljardami kupovali orožje za Ukrajino, miljarde investirali v ameriško gospodarstvo in z miljardami kupovali ameriške energente po 5x višji ceni kot pred 4-mi leti, kar nam je zrihtala Leynova v zameno za 20% carine, tudi mi ne bomo vedeli, kaj bomo dali v lonec. Rusi bodo pa prodajali rudnino iz nekdanjih ukrajinskih rudnikov, in žito iz nekdanjih ukrajinskih polj. .povprečn rus ne ve niti kaj bo v lonec dal da o vodki niti ne govorimm. Razn kaki Kitajski ni nobnemu v interesu oz ne bo imel nič od razkosanja RUS. še največ bi morda imeli njeni prebivalci
Temu ki mu citiraš, iz lufta pade orožje in očitno tudi denar.Ko bomo mi z miljardami kupovali orožje za Ukrajino, miljarde investirali v ameriško gospodarstvo in z miljardami kupovali ameriške energente po 5x višji ceni kot pred 4-mi leti, kar nam je zrihtala Leynova v zameno za 20% carine, tudi mi ne bomo vedeli, kaj bomo dali v lonec. Rusi bodo pa prodajali rudnino iz nekdanjih ukrajinskih rudnikov, in žito iz nekdanjih ukrajinskih polj. .
Če bomo hoteli doseči ruski standard revščine in bede, bo moralo miniti še kakšno stoletje. Tolikšna je prednost, ki jo imamo pred njimi.Ko bomo mi z miljardami kupovali orožje za Ukrajino, miljarde investirali v ameriško gospodarstvo in z miljardami kupovali ameriške energente po 5x višji ceni kot pred 4-mi leti, kar nam je zrihtala Leynova v zameno za 20% carine, tudi mi ne bomo vedeli, kaj bomo dali v lonec. Rusi bodo pa prodajali rudnino iz nekdanjih ukrajinskih rudnikov, in žito iz nekdanjih ukrajinskih polj. .
Še imamo priliko, da jim pomagamo priti do Portugalske.Ampak smo pa zmagali, saj smo preprečili Rusom da pridejo do Portigalske![]()
A ni tako?
In je bilo vredno vsaj poskusiti sterat Ruse it Donbasa in Krima, ter poskusiti spravit Ukrajino v Nato.
Zdej vidimo, kako modro so anglosasi ravnali, ko so Zelenskemu preprečili podpis Istanbulskega sporazuma, pon katerem bi Ukrajina izgubila Krim, Donbas pa bi dobil avtonomijo v okviru Ukrajine, - in se odpovedali Natu. S tem sporazumom nebi bilo 500 miljardnega nakupa orožja v ZDA, pa EU nebi plačevala orožje še za Ukrajino.
Stotisoče mrtvih Ukrajincev - pa koga brigajo, to so samo kolateralna škoda.
Cilj je bil Ukrajino v Nato, da bi kot nato država zapravljala za ameriško orožje, Sedaj, ko je UA broke, pa ni več prioriteta jo spravit v nato, bo tiste nakupe za UA opravila EU, da ne bodo ameriški proizvajlci orožja pod planom.
Vse bolj se nagibam k željam, da res pridejo in nas odrešijo kriminalcev v Bruslju.Še imamo priliko, da jim pomagamo priti do Portugalske.
Ja potem pa bodimo prvi v tem ukrepu.Vse bolj se nagibam k željam, da res pridejo in nas odrešijo kriminalcev v Bruslju.
Zelo preprosto je, če si želiš ruske bede kupiš enosmerno karto do Sibirije.Vse bolj se nagibam k željam, da res pridejo in nas odrešijo kriminalcev v Bruslju.