ti si napisal da v belo....prevrat ni uspel, v ukr pa je uspel.
Na "uspešnost" ukrajine se nadaljuje moja pisarija
Normalno, da ne boš ti blatil rusijo in belorusijo
ti si napisal da v belo....prevrat ni uspel, v ukr pa je uspel.
Na "uspešnost" ukrajine se nadaljuje moja pisarija
bog pomagaj...Normalno, da ne boš ti blatil rusijo in belorusijosaj vemo kam spadaš
Moje pisanje spada na belorusijo... vključno z mafijo in kotrolo iz rusije.
Če računaš na njega, potem ni čudno da smo kjer smobog pomagaj...
Belorusi imajo več kot Ukrajina, boljši standard, višje plače, višji BDP - tudi pred vojno je bilo tako. Pa nič mrtvih v spopadih.Kako misliš svobodni? Saj pa nič ne odločajo sami, vse po nareku kremlja. Še več, veliko več, kot mi po nareku EU. In na koncu še nič nimajo.. Mafije jim pa res ne manjka ne, poleg svoje, uvažajo še ruako mafijo.
Ruska prosperiteta? Torej trdiš, da boljše biti vazal nekoga? Nekako si v nasprotju sam sabo, ko trdiš, da boljše biti samostojen.Belorusi imajo več kot Ukrajina, boljši standard, višje plače, višji BDP - tudi pred vojno je bilo tako. Pa nič mrtvih v spopadih.
Ja, najboljš je bit samostojen.Ruska prosperiteta? Torej trdiš, da boljše biti vazal nekoga? Nekako si v nasprotju sam sabo, ko trdiš, da boljše biti samostojen.
Tega zame ne moreš vedeti. Če pa govoriš zate, potem ti že veš..Za par stotisoč umrlih Ukrajincev mu je pa toliko mar, kot tebi za stotisoč umrlih Irancev.