Vojna v Ukrajini 2

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.819
2.667
113
Putin D.jpg

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in jonny77

9999

Pripravnik
28. jan 2013
33
5
8
Rusi so tja poslali iste kot so bili na zadnjih pogajanjih leta 2022, sicer pa če je tam Lindsey Graham potem je že vnaprej vse pripravljeno za propad.
Rusi niso tisti ki trenutno rabijo premirje.
Resno eno uprasanje.... Zakaj, k ste ze tok opsedeni (vi srbi) z rusi, zakaj se borit za prezivetje u EU da preskrbite druzino ce je tok boljse v rusiji? Placuj davke tam, kjer ti je srce. Vsi delate v EU a pluvate jo...to je ta v
asa dvolicnost....

Floki

Guru
6. sep 2007
10.267
3.285
113
Resno eno uprasanje.... Zakaj, k ste ze tok opsedeni (vi srbi) z rusi, zakaj se borit za prezivetje u EU da preskrbite druzino ce je tok boles v rusiji? Placuj davke tam kjer ti je boles....

Srb ti je mamico.......če greva gledat upam stavit da gre moj dlje v preteklost po slovenskih koreninah kot tvoj.

p.s Ukrajinske delegacije danes ne bo v Istanbul tako da bo treba počakati na začetek pogajanj jutri.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.421
4.331
113
A tole je tistih naših "nevemkolikomiljonov" prispevka za okrepitev EU obrambe. Vsak vojak 5k bruto + dnevnice, pa še nekaj za "posojo" vozil, sej potem kmalu prideš do "bilančnega" 4% BDPja.

Služba pa tudi ok. Delaš nič, si v čisto varni državi, plačan bolje kot če bi bila vojna (kjer sploh nebi bil plačan). Večja verjetnost je da te infarkrt ali pa ciroza jeter pobere (odvisno ali več ješ ali piješ) kot pa zablodela ruska krogla.

• Ljubezen
Reactions: Kamele0N