Vojna v Ukrajini 2

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.869
-4.866
113
Evo Rusija bo predvidoma 2026-2028 dosegla max proizvodnjo zmogljivost za orožje.
Vsi pričakujejo da se bo v tem obdobju nekaj zgodilo. Ali bo to napad na naslednjo državo...
Zna biti res. Saj je takšnih voljnih, ki po nareku gospodarjev preko atlantika pridno provocirajo Ruse, jim v svojih državah kršijo človekove in manjšinske pravice, ki ščuvajo svoje prebivalce proti rusom in si želijo vojne, je kar nekaj tam okoli Rusije. Sedaj lajajo, potem bo pa spet jok in stok, tako kot sedaj v ukrajini.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.300
4.319
113
Tole je pa super novica.
končno so Rusi ostali brez vsega, pa nam sedaj ne bo treba povečat proračuna za tistih 800 miljard. Saj se EU oborožuje zato, da jih nebi Rusi napadli kajne? In ne zato, ker bi samo pomagali ameriški vojni industriji ter posrednikom in odločevalcem kovat dobičke.
Še več bo treba, ter napadat oil depoje, energetske infrastrukture ter pipe line. Poleg ciljanja skladišč.
Norveška že daje latest high tech gear, končno.....

Za kmere je dobro le najboljše.
ps Brics pa cveti.... Indijci so se mu že defacto odpovedali...

burleska...

sad

Guru
24. avg 2007
21.760
10.371
113
Tole je pa super novica.
končno so Rusi ostali brez vsega, pa nam sedaj ne bo treba povečat proračuna za tistih 800 miljard. Saj se EU oborožuje zato, da jih nebi Rusi napadli kajne? In ne zato, ker bi samo pomagali ameriški vojni industriji ter posrednikom in odločevalcem kovat dobičke.
Ej, lep obvod, samo ne bom padel na tvoje laži. A boš kaj komentiral, da si LAGAL, ko si napisal, da Zelenaki nima jajc vreč v luft ruskih skladišč. Ali boš spet na Jugoslavijo zapeljal? Lolek.
Na svoja retorična vprašanja si pa sam odgovarjaj. Jaz grem raje z glavo v zid butat.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.869
-4.866
113
Ej, lep obvod, samo ne bom padel na tvoje laži. A boš kaj komentiral, da si LAGAL, ko si napisal, da Zelenaki nima jajc vreč v luft ruskih skladišč. Ali boš spet na Jugoslavijo zapeljal? Lolek.
Na svoja retorična vprašanja si pa sam odgovarjaj. Jaz grem raje z glavo v zid butat.
Napisal sem, da Zelenski nima jajc napast prvomajske parade. Bomo videli v petek, ali jih ima ali nima.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen
Napisal sem, da Zelenski nima jajc napast prvomajske parade. Bomo videli v petek, ali jih ima ali nima.
model , Zelensky pač ne strelja križem sam da poka kot to počno rdečkarji. Ko pa udari, udari kot se zagre. Zdaj so jim recimo 2 frčoplana scepili pa tega recimo ne komentiraš. Zelensky ne rabi bit glasen z orožjem, rabi biti učinkovit in to mu uspeva. Zelo uspeva.

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.154
769
113
tu in tam
Še več bo treba, ter napadat oil depoje, energetske infrastrukture ter pipe line. Poleg ciljanja skladišč.
Norveška že daje latest high tech gear, končno.....

Za kmere je dobro le najboljše.
ps Brics pa cveti.... Indijci so se mu že defacto odpovedali...

burleska...
Veliki vedeževalec v elementu..:D
Mimogrede, a so gumico že zaprli, kot si napovedoval pred par leti? tvoja še hodi delat tja, ali si jo zaposlil v svojem podjetju, ti mačo, ki te je sama gofla..

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.300
4.319
113
Veliki vedeževalec v elementu..:D
Mimogrede, a so gumico že zaprli, kot si napovedoval pred par leti? tvoja še hodi delat tja, ali si jo zaposlil v svojem podjetju, ti mačo, ki te je sama gofla..
moja v gumici nikoli ni delala, zaprl so print, trelleborg je šel na pol neki jih je načakanju, moto je v samo še to leto, goodyear prodaja del proizvodnje, profili so konc...

kaj bi rad... nakladanje no men se ne zdi...
moja v firmi nikoli ni bila zaposlena in tudi ne bo?

vse skupaj samo nabijanje....

Pa še nasproti se comtron se razdrožuje... in je cela jeba, pa ravnokar so se združili...

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.300
4.319
113
Lej tvoje dezinformacije so laž al pa nabijanje... Kar si povedal ni res.
evo stava javno se dobiva za jurja eurov, pa boš videl kje je zaposlena in da v moji firmi nikoli ni bila zaposlena....
vem majorček si iz kranja, kadarkoli...
ker si zih..
Še enkrat v gumici nikoli ni bila zaposlena niti v moji firmi...
niti dneva!

• Haha
Reactions: Gatto

sad

Guru
24. avg 2007
21.760
10.371
113
Lažeš. Direktno si še citiral moj odgovor, kjer sem napisal, da bi jaz na njegovem mestu hajpal proslavo, ampak potem sesul skladišče ali več. In ne, nisi napisal, da misliš na parado. Lažnivec.
In ja, vem da nisi funkcionalno nepismen, da ne bi znal pravilno brati. Samo laži pa še ne obvladaš 100%.
LAŽNIVEC.

• Všeč mi je
Reactions: mosseero