Vojna v Ukrajini 2

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.622
5.262
113

The Russian Armed Forces destroyed more than 70 Ukrainian saboteurs who attacked the Belgorod region

....

MORE THAN 70 UKRAINIAN TERRORISTS WHO INFILTRATED THE BELGOROD REGION, 4 ARMORED COMBAT VEHICLES AND 5 PICKUP TRUCKS WERE DESTROYED - RUSSIAN DEFENSE MINISTRY
A few moments later...

Kaj pa če je vse res?

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.901
-4.985
113
Raje počakajmo na kontra poročilo. Se mi dozdeva da bo podobno kot z novico pred kratkim "popolnoma smo uničili himars sistem". Kako je bilo res, smo pa prebrali kasneje.
Prebrali smo to in ono.
Katera verzija je pa zate resnična je pa odvisno samo od tega, kateri strani v propagandni vojni ti neomajno zaupaš misleč, da se ti nikoli ne zlažejo.
Je pa lepše verjeti, da so se ti sanje in želje uresničile. Ampak to nima veze z realnostjo.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.578
2.577
113
Prebrali smo to in ono.
Katera verzija je pa zate resnična je pa odvisno samo od tega, kateri strani v propagandni vojni ti neomajno zaupaš misleč, da se ti nikoli ne zlažejo.
Je pa lepše verjeti, da so se ti sanje in želje uresničile. Ampak to nima veze z realnostjo.

Zame je resnična tista, ki se je res zgodila. Zate pa ne vem, po do zdaj prebranem sodeč, verjameš (nasedaš) vedno isti propagandi.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.901
-4.985
113
bo mirzi pripravil papirje, če bo volja, da bo fse tak kot mora bit.
Bom js zrihtal papirje, vi pa zrihtajte opazovalce, ki ne bodo pro zahodno ali pro vzhodno usmerjeni, ki ne bodo levičarji ali desničarji, člani kake stranke, ki v svoji karieri in do 5.kolena v žlahti nimajo nobenega madeža in ga ne bodo imeli, ki nimajo dioptrije......, in katerih mnenje bodo brez pripomb priznale vse države. Da bo fse tak, kot mora bit, da se Krim ne ponovi.

sad

Guru
24. avg 2007
21.805
10.440
113
Sedaj čakamo samo še referendum za priključitev oz. bolje rečeno ustanovitev neodvisne države Belgorod. :valjamse:

sad

Guru
24. avg 2007
21.805
10.440
113
Hehe, drugače me pa tole malo skrbi. Ker je čisto možno, da Ukrajinci s tem poizkušajo (kot so že nekateri zapisali) presmeriti pozornost iz porazov in da visokoleteče protiofenzive še kar ni.

• Všeč mi je
Reactions: AndY1

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.622
5.262
113
Hehe, drugače me pa tole malo skrbi. Ker je čisto možno, da Ukrajinci s tem poizkušajo (kot so že nekateri zapisali) presmeriti pozornost iz porazov in da visokoleteče protiofenzive še kar ni.
Morajo biti pravi pogoji doseženi, mogoče še čakajo kaj od opreme... in tudi to da se zavlačuje, je tudi lahko izčrpavanje nasprotnika...
take scene so dobre za demoraliziranje vojske, ljudstva,...

Kdaj se bo zgodila itak najbolj matra Rusofile...

• Všeč mi je
Reactions: delter333

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.901
-4.985
113
  • Objave ne odobravam
Reactions: leibstandarte

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.622
5.262
113
Se mi zdi da bodo do nedelje vseh teh 70, ki so prišli iz ukrajine in bi utegnili glasovat za samostojnost, do nedelje že na varnem pri njihovem Banderi.

Khmm, a to so pasporte pokazali na ukrajinski ali ruski obmejni kontroli, da so že v prvih urah napada mediji poročali, da imajo vsi ruske pasporte?
Žal nimam čarobne krogle, da bi pogledal vanjo in ti dal odgovore...

Če Ruski mediji to poročajo, potem že mora držati :evil: