V Belgorodu spet spala RU zračna obramba.... 
Potem je pa tu še jonny77 ki lima bedasto smejoče smajlije vsem, ki napišejo karkoli proti rusiji,
![]()
Več tisoč Čehov na "shodu proti revščini"
V Pragi se je na novih protivladnih protestih pod geslom "Češka proti revščini" zbralo več tisoč ljudi, ki so desnosredinski vladi očitali, da preveč pozornosti posveča Ukrajini in zapostavlja finančne težave državljanov.www.rtvslo.si
Protestniki vladi premierja Petra Fiale očitajo zvišanje cen energentov in živil. Češka se spopada z rekordno inflacijo, predvsem zaradi povišanja cen energije, ki je posledica vojne v Ukrajini. Marca je inflacija v 10,5-milijonski državi dosegla 15 odstotkov.
Slava Ukrajini al' kako že?
Včeraj je bil zanimiv dokumentarec na SLO1.
![]()
TV spored za TV SLO 1 na Siol.net
Danes na sporedu na TV SLO 1. Preverite opis in čas začetka posameznih oddaj.tv-spored.siol.net
Kontraevo ti enega ki se valja ob tvojih prispevkih![]()
To so pa posledice Zahodne politike:
![]()
Lavrov v Braziliji krepi odnose in zatrjuje, da si Moskva želi čimprejšnjega konca vojne
Ruski zunanji minister Sergej Lavrov je med obiskom v Braziliji dejal, da si Moskva želi čimprejšnjega končanja konflikta v Ukrajini, medtem ko je brazilski zunanji minister dejal, da je Brazilija pripravljena oblikovati skupino držav za pogajanja o miru.www.rtvslo.si
ta info si dobil direktno od putina?Mimogrede, kot sem ze omenil, ko je bil Xi pri Putinu, kitajski obrambni minister je zdaj prisel po hipersonicne rakete, s katerimi bodo branili tajvansko ozino pred ameriskim ladjevjem.
To pa so posledice ruzzke politikeMimogrede, kot sem ze omenil, ko je bil Xi pri Putinu, kitajski obrambni minister je zdaj prisel po hipersonicne rakete, s katerimi bodo branili tajvansko ozino pred ameriskim ladjevjem.
Slovakia hands over all promised MiG-29 fighters to Ukraine
Neee, Ukrajina ne obvlada sovjetske tehnikea pa imajo opremo za ta letala? orozje? servisi in ostalo vzdrzevanje?
Branili pred kom ali čim, Andy?Mimogrede, kot sem ze omenil, ko je bil Xi pri Putinu, kitajski obrambni minister je zdaj prisel po hipersonicne rakete, s katerimi bodo branili tajvansko ozino pred ameriskim ladjevjem.
Ne pomaga ti obvladati, če imaš prazna skladišča.Neee, Ukrajina ne obvlada sovjetske tehnike![]()
BBC. Kar poišči si.Kdo pravi, da so skladišča prazna, Putin?
jo bi bilo zanavno slisati komedijo ruska strani, nijihivo sprenevedanje in naduvanost... tako kot eni biseri iz bivše republike. poznamo mi to. zivimo z njimi.Bi ti predlagal, da si ogledaš tisti dokumentarec, ki ga je nalimal Mato :
Ker boš lahko videl in slišal, da so ljudje pripravljeni pretrpet vse možne grozote, da se ja rešijo Rusije, kar velja ne samo za države bivše SZ (Gruzija, Litva, Estonija itd) , pač pa tudi države bivšega vzhodnega bloka (Češka, Slovaška, Poljska itd..). Dobesedno nihče noče nič imet več z Rusijo, razen ruskih naravnih virov. Škoda tega dokumentarca je samo, da niso v snemanje vključili še predstavnika rusije, zanimivo bi bilo slišati soočenje treh strani, ker srečanje samo dveh strani je lahko (in tudi v tem primeru verjetno je) pristransko.