In če tu js izrazim svoje mišljenje, katero je nasprotno vašim, sem avtomatsko rusofil, pozivate da naj me kdo prijavi, spremlja (le kaj naj bi bil cilj spremljanja), me ožigosate, pozivate k kazenskemu pregonu..skratka radi bi delali enako, kot praviš da delajo na vzhodu.
Ne vem odkod vam, da sem rusofil. V resnici sem prijatelj Ukrajincev, nasprotujem pošiljanju orožja v ukrajino in podpiranju naci-režima, ki je rezultiralo v stotisoč+ mrtvih ukrajincev. Podpiram prizadevanja za mir, katerim nasprotujejo tako EU in Zelenski.
Kitajska je v UA poslala mirovni predlog, Nemčija un EU pa tanke, orožje in strelivo.
O tistem človeku in risbi gre zagotovo za zahohodno propagando, in to slabo - ker niti slike si propagandisti niso uspeli poenotit. Tudi obtožnice niso pokazali. Enkrat kažejo kot očeta enega človeka, drugič drugega. Sicer pa v tu objavljenem članku ne piše da bo zaprt zaradi risbe katero je otrok narisal - to si si ti sam gladko izmislil, piše da bo zaprt človek, katerega otrok je nekaj narisal. Kaj naj bi pa ta človek še drugega počel, pa zamolčite - če je seveda sploh kaj res in če človek sploh obstaja.