Vojna v Ukrajini 2

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.328
840
113
Mirsi, ti si prijatelj Ukrajincev in proti naci rezimu v Ukrajini. Kaj pa tvoji ruski nacisti, ki bi radi zavzeli Ukrajino z vecnim nacistom Putinom, ki vsake 8 let popravi zakonodajo da je lahko vecni vodja? A proti njemu pa nisi? A ko RU predstavniki javno govorijo o genocidu ukrajincev, te tudi ne moti?

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.909
-4.989
113
Delter_333 je še sam napisal da se mu zdi to zavajanje in da je lahko "zavajanje protivnika"....istega mnenja sem bil še najman jaszt (like na to).....pa še kdo....se mi ne da gledat nazaj....

Ti pa, še vedno trajbaš svojo dalje....oz se lažeš...zavajaš...manipuliraš!
Da gre lahko za "zavaravanje protivnika" sm js prvi napisal.
Sledil je post Ateisa z pozivom da bi me morali kazensko preganjati.

Khmm, če si ti istega mnenja, si ti tudi rusofil?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.951
5.329
113
Da gre lahko za "zavaravanje protivnika" sm js prvi napisal.
Sledil je post Ateisa z pozivom da bi me morali kazensko preganjati.

Khmm, če si ti istega mnenja, si ti tudi rusofil?

Rusko sistematično kršenje mednarodnopravnih zavez​

Seznam primerov specifičnega ruskega pojmovanja mednarodnega prava in danih mednarodnih zavez in izjav je dolg. Če ostanemo zgolj pri zadnjih mesecih in letih: Rusija je februarja letos zamrznila sodelovanje pri Sporazumu o omejevanju strateške jedrske oborožitve (novi START), čeprav pogodba, veljavna do leta 2025, kakšne zamrznitve ne predvideva.

V omenjeni skupni izjavi Putin-Ši sta državnika tudi pozvala vse jedrske sile, da ne nameščajo jedrskega orožja zunaj lastnih meja. Le tri dni zatem je ruski predsednik najavil razmestitev ruskega taktičnega jedrskega orožja v Belorusiji.

Znani sta izjavi Putina iz leta 2021 najprej z ameriškim predsednikom Bidnom in potem še kitajskim predsednikom Šijem, da v jedrski vojni ni mogoče zmagati, niti se ta ne sme nikoli zgoditi. Kar pa ga ni oviralo pri tem, da Ukrajini in zahodnim državam med invazijo na sosednjo državo ne bi večkrat zagrozil prav z uporabo jedrskega orožja in s tem spet kršil Ustanovno listino OZN.

Ignorira tudi ukaz Meddržavnega sodišča (sodnega organa OZN) pred meseci, naj ustavi vojno in preneha vojaške aktivnosti zoper sosednjo državo.

Pri odnosu Rusije do sosednje Ukrajine velja omeniti še nespoštovanje Memoranduma iz Budimpešte iz leta 1994. Tu je Rusija (skupaj z ZDA in Veliko Britanijo) dala Ukrajini zagotovila, da bo v zameno za njeno odpoved jedrskemu orožju spoštovala njeno suverenost in ozemeljsko celovitost.

Tu je še pogodba o meji med Ukrajino in Rusijo iz leta 2003, ki jo je podpisal sam Vladimir Putin. Ruska stran jo je spoštovala le deset let, potem pa so prevladale imperialne ambicije ruskega predsednika.

Če že Rusija po svojem prepričanju nima težav z mednarodnim pravom, pa ima mednarodno pravo vsekakor velike težave z Rusijo.

Verjetno ga je strah da so čipi noter, ker po cepljenju še nismo vsi pomrli,
je to sedaj nov načrt elit da se znebi večine prebivalstva na svetu... :fredi: :fredi:
morm to popravt..men je sodelavc razalagal da ti čipi so zato da nas vlada kontrolira in v Ameriki (je videl na tiktoku) se je že pojavil t.i. zombi virus ko vladni agentje upravljajo s tabo preko čipa....

• Ljubezen
Reactions: Garfildd

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.627
5.270
113
Mirne pravoslavne Velikonočne praznike vam želita vaša Terror Rusija in Rusofili!

1681653821380.png

delter333

Guru
21. maj 2010
2.031
1.739
113
Notranjska
To so te debele rdeče puščice + en kup grimas za brezveze :D
Clik bait varijanta ali pa attention whore kakor želiš. Vedno bo obstajala baza ljudi za tole, našel je nišo in fura to, pred časom je govoril kako Rusi čakajo z svojo vojsko v Mariupolu da se Bakhmut zlomi. Upam, da je tudi updejtal stanje te silne armade v zadnjem času, tako nepristransko. :fredi:

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.627
5.270
113
In če tu js izrazim svoje mišljenje, katero je nasprotno vašim, sem avtomatsko rusofil, pozivate da naj me kdo prijavi, spremlja (le kaj naj bi bil cilj spremljanja), me ožigosate, pozivate k kazenskemu pregonu..skratka radi bi delali enako, kot praviš da delajo na vzhodu.

Ne vem odkod vam, da sem rusofil. V resnici sem prijatelj Ukrajincev, nasprotujem pošiljanju orožja v ukrajino in podpiranju naci-režima, ki je rezultiralo v stotisoč+ mrtvih ukrajincev. Podpiram prizadevanja za mir, katerim nasprotujejo tako EU in Zelenski.
Kitajska je v UA poslala mirovni predlog, Nemčija un EU pa tanke, orožje in strelivo.

O tistem človeku in risbi gre zagotovo za zahohodno propagando, in to slabo - ker niti slike si propagandisti niso uspeli poenotit. Tudi obtožnice niso pokazali. Enkrat kažejo kot očeta enega človeka, drugič drugega. Sicer pa v tu objavljenem članku ne piše da bo zaprt zaradi risbe katero je otrok narisal - to si si ti sam gladko izmislil, piše da bo zaprt človek, katerega otrok je nekaj narisal. Kaj naj bi pa ta človek še drugega počel, pa zamolčite - če je seveda sploh kaj res in če človek sploh obstaja.
Hahahaha, kitajska izvaža samo ljubezen in mir v Rusijo , da bi se prekinila vojna :valjamse::valjamse::valjamse: 3,14USA si ti naiven....

Drugič pod objavo napiši da je to sarkazem...