Ti popodvomiš v vse, kar ni rusko. Zato ne nabijaj. Nekje na nivoju nevtralnega Andija in ostale svojati.Pa kaj mi spet podtokaš nekaj, kar nisem nikoli izjavil.
Kje sem napisal, da so ruske informacije 100% točne?
Ampak očitno ti še kar slepo verjameš zelenskemu, ko si tako skočil, ko sem podvomil v njegove številke.
Russia 143.4 million (2021)Ali ni bila Ukrajina zadnjih 30 let samostojna? Pa je vseeno imela najnižji BDP v Evropi, eno tretjino ruskega.
To pa res nima nobene veze, vzemi Savdski arabiji, katarju, Arabskim, in vsem drugim plin pa nafto pa bodo tudi reveži. Imaš kar imaš, eni imajo pač srečo da lahko iz zemlje vzamejo drugi morajo naredit. Tretji pa ne delajo nič.Potem pa še primerjaj kakšen BDP bi imela Rusija, če ji odvzameš Nafto in Plin, ter potem primerjaj z Ukraino...
Russia's UN ambassador says: “my country had 'no choice' but to defend itself”Lord Arthur Ponsonby je bil britanski diplomat in politik iz obdobja 1871–1946. Ta ostroumni človek je naštel 10 pravil propagande. Ki so:
1. Nočemo vojne, samo branimo se.
Putin:”They started the war”2. Druga stran je izključno odgovorna za to vojno.
“Russian soldiers taking part in the special military operation in Ukraine are combatting evil brought forth by those who forgot the lessons of history, Russian President said”3. Vodja našega nasprotnika je zloben in izgleda zloben.
Putin: “The goal of the special military operation, as I have said many times before, is primarily to protect the people and Russia itself from threats being posed to it on our historical lands bordering our territory. We cannot allow this to happen," the Russian leader said”4. Branimo plemenit cilj, ne posebnega interesa.
Putin accuses West of 'deliberately provoking war'5. Sovražnik namerno izzove grozodejstva; le delamo napake
In March 2022, during Russia's invasion of Ukraine, Russian officials falsely claimed that public health facilities in Ukraine were "secret U.S.-funded biolabs" purportedly developing biological weapons,6. Sovražnik uporablja nezakonito orožje.
7. Imamo zelo majhne izgube, sovražnik ima velike izgube.
Tukaj ni dvoma, Mirsi podpira njihovo stvar8. Intelektualci in umetniki podpirajo našo stvar.
9. Naš namen je svet.
10. Tisti, ki dvomijo v našo propagando, so izdajalci.
Pozabljaš pralne stroje. Lahko kanon futer pošiljajo na fronto s čistimi gatami, samo se jim kaj hitro umažejo.Življenski standard rusom se je v zadnjem letu zelo povišal....pokradli so namreč ogromno WC školjk in televizorjev v Ukrajini...
Zadosten razlog, da je 2014 ljudem prekipelo in so šli množično na ulice pripravljeni žrtvovati svoje življenje “Evromaidan”To pa res nima nobene veze, vzemi Savdski arabiji, katarju, Arabskim, in vsem drugim plin pa nafto pa bodo tudi reveži. Imaš kar imaš, eni imajo pač srečo da lahko iz zemlje vzamejo drugi morajo naredit. Tretji pa ne delajo nič.
Rusija ima 14650 na prebivalca, Ukraina pa 4800€, oziroma je imela, za 2022 bo 25% manj pri Rusiji pa par %.
dole v pašalukKam boste pa ukrofili ušli, ko bo tolk daleč, da bo mobilizacija pri nas?
ej če rabš za iti zravn....there is room for one more.....nas bo tak madzar napadel, ker bo z rusom potegnil... Tak da, boš mel fronto dejansko pri murski po hitrem postopku, če že. S tem da verjetno LJ kotlina bo šla v boj, ko se bo fronta premaknila na trojane. Primorci bodo pa tak v ITA spi--dli.
Ne gre samo za apetite. Nato - torej mi, smo z Rusi v vojni, in torej njihov sovražnik, ki ga je potrebno uničiti, če bo možnost.
Sovjeti, (Francozi, Angleži...) se v 2.sv vojni tudi niso ustavili na svoji meji, ampak so nadaljeveli do Berlina.
In mi se trudimo, da bi bili njihov sovražnik, s sankcijami proti njim, pošiljanjem orožja, vojaki še pridejo na vrsto, no najprej "odpuščeni prostovoljci", potem bo tud ta maska padla.
Ampak če se v Ukrajini brani Slovenija, EU, demokracija....zakaj tja ne pošljemo svoje vojske, ali ni nepošteno od nas, da samo ukrajinci umirajo za EU in Slovenijo. razen, če jih smatramo da so to naši plačanci ?????![]()
daj reci da se hecaš.....Ali ni bila Ukrajina zadnjih 30 let samostojna? Pa je vseeno imela najnižji BDP v Evropi, eno tretjino ruskega.
prištej še izobilje mletega mesa s fronte za bograč....nema da nemaŽivljenski standard rusom se je v zadnjem letu zelo povišal....pokradli so namreč ogromno WC školjk in televizorjev v Ukrajini...
Jaz bi se na njegovem mestu držal tal.Ne diši več denar iz RU?
The Minister of Economy of Serbia advocated sanctions against Russia. "Serbia is already paying a heavy price for refusing to impose sanctions against Russia. I support the introduction of sanctions", Rade Bashta.
Sem enakega mnenja, preveč se je naselilo ruske golazni po Srbiji.Jaz bi se na njegovem mestu držal tal.