poljski javnosti je treba nekaj servirat, če se grejo Ukrajinci arogantne bedakepomoje bo tole še ena tistih "tresla se je gora, rodila se je miš."
resnične posledice bojo seveda mizerne in bo bolj ali manj vse po starem
poljski javnosti je treba nekaj servirat, če se grejo Ukrajinci arogantne bedakepomoje bo tole še ena tistih "tresla se je gora, rodila se je miš."
Je bilo že tako dogovorjeno, da jih zahod podpira, če napadejo Ruse. Zelenski samo zahteva obljubljeno.Ukrajinci so postali precej arogantni. Najbrž mislijo, da jih bodo Američani vedno brezrezervno podpirali.
Bom jaz, bom jaz!
This aircraft is also being proposed for the Russian Air Force to serve in the heavy interceptor, reconnaissance, electronic warfare and defense suppression roles. Price for a single Su-34 is around $36 million.
F-35 jih je verjetno kakšnih 10x več trenutno v uporabi, tako da če se jih je 5 sklatilo dol sami od sebe, je to še vedno ene 3x boljše kot Su-34. Statistiko pač lahko uporabiš kot želiš. Se mi pa glede Su-34 zdi cena res nizka, ampak je tudi res, da gre tudi za ene 10 let starejše letalo kot F-35. se motim?Danes kakih 45 milijonov $ ta cena je 10 let nazaj. Sicer pa ko imaš veliko letov in dovolj letal se ti bo že statistično ponesrečilo. Američani so v zadnjih 2 letih imeli več nesreč z F35.
Decembra 2022 je bil tisti primer ko se je iztrelil na letališču, letalo sicer ni bilo v celoti uničeno ker je bilo tik dan stezo, potem je bil primer januarja 2022 ko je F35C nadel iz letalonosilke pri pristajanju, pa oktobra 2022 je en stroglavil pri pristajanju v Utahu v letalski bazi Hill, pa britanski F-35B je v sredozemskem morju padel dol novembra 2021.Pa verjetno bi se še kakšen našel.
Ah, kolk ste spet naivni.
V članku piše o prihodnosti - da nekaj bo, (zakaj že ni?) ampak v resnici se to ne bo zgodilo.
Pač pa v članku med vrsticami piše, da Poljsko ljudstvo ni tako zelo naklonjeno ukrajini, kot nam to msm prikazuje, in se na račun protiukrajinske retorike na skorajšnjih prihajajočih volitvah da pokasirat veliko glasov. Spor med ukrajino in poljsko je samo zaigrana in vržena kost med narod, ki bo glasoval za tistega, ki danes govori proti ukrajini.
Naj vas ne skrbi, nič se ne bo spremenilo, po volitvah bo tudi ta retorika izginila, predvolilne obljube požrte, narod pa nategnjen.
Ker si lahko moderator vse dovoli, ti še ni jasno?Dej mi razloži zakaj MODERATOR vleče v temo o VOJNI V RUSIJI, ameriško letalo, ki se je zrušilo v ZDA. Hvala.
![]()
Poljska oznanila, da Ukrajini ne bo več pošiljala orožja
Poljska, ena najtrdnejših zaveznic Ukrajine, je sporočila, da svoji sosedi v vojni ne bo več pošiljala orožja. Državi sta v sporu že zaradi vprašanja izvoza žita iz Ukrajine. Spor glede žita z Ukrajino je medtem rešila Slovaška.www.rtvslo.si
pravilno in "popolnoma nepričakovano"
To so samo tistih, katerih padca ni bilo mogoče skrit.Decembra 2022 je bil tisti primer ko se je iztrelil na letališču, letalo sicer ni bilo v celoti uničeno ker je bilo tik dan stezo, potem je bil primer januarja 2022 ko je F35C nadel iz letalonosilke pri pristajanju, pa oktobra 2022 je en stroglavil pri pristajanju v Utahu v letalski bazi Hill, pa britanski F-35B je v sredozemskem morju padel dol novembra 2021.Pa verjetno bi se še kakšen našel.
hlebček kruha, ki ga običajno kupujem pa se je podražil iz 1,29 eur še lani poleti na 1,79 eur danes.Pričakovano glede žita, tudi v Sloveniji bi morali tako narediti. Kmetje so pred vojno prodajali žito po 0.20-0.25€/kg, kmetijske zadruge po 0.30-0.35€/kg. Med vojno so začeli kupovati od UA žito, saj ni bilo dajatev in je bila končna cena 0.10-0.13€/kg. Kako ti bo potem naš kmetovalec konkurenčen? Pri takšni ceni nimaš ¨nule¨ na koncu v SLO.
Glede orožja je pa tako, tresla se bo gora, rodila pa miš. Počakajmo par dni/tednov.....![]()
Danes kakih 45 milijonov $ ta cena je 10 let nazaj. Sicer pa ko imaš veliko letov in dovolj letal se ti bo že statistično ponesrečilo. Američani so v zadnjih 2 letih imeli več nesreč z F35.
Jezusmarija kako popačen pogled na situacijodaj nehaj s takimi...
azerbedžan je imel zdaj isto situacijo, k sreči, je resno poleg pristopil erdogan, rus pa je potolčen, da se tam ne more it specialke. Armenska vojska in huskači so na hitro sklonili glave in tako pač mrtvih ne bodo šteli v tisočih. Kar je edino pravilno.
yyy.hhh.ttt.ggg vir se mi res ne da iskati.Ko bos imel cas, najdi se kaksne vire, ne pa, da ti samo 'izgleda'.
Ker meni 'izgleda', kot da imajo americani najbolj nesposobne pilote na svetu.
no potem pa ti RESNICO napiši.Jezusmarija kako popačen pogled na situacijo
Lahko pa rečemo, da so si muslimani (azarbajdžan) priborili nekaj zemlje na račun kristjanov(armenija) .Jezusmarija kako popačen pogled na situacijo