Ti, dr. za vse mene sprašuješ? Po moje ti to veš.Kolikokrat je Putin ze umrl?
ne ga srat no, jaz samo osveščam uporabnike, ki jih morda zanimajo te novice.
Ti, dr. za vse mene sprašuješ? Po moje ti to veš.Kolikokrat je Putin ze umrl?
Verjetno so bile domnevne smrti, ki si jih samo ti zaznal, številčno manjše od števila dni trodnevne operacije.
To ni še nič. Rusi imajo še pet linij obrambe, ko bodo to prebili, se lahko pogovarjamo o preboju. Četrta je pred Moskvo, peta pa direkt pred Kremljem.
Saj Rusom ne bo nič ostalo!![]()
Iran to buy Su-35 fighter jets from Russia - Iranian broadcaster
Iran has reached a deal to buy advanced Su-35 fighter planes from Russia, Iranian state media said on Saturday, expanding a relationship that has seen Iranian-built drones used in Russia's war on Ukraine.www.reuters.com
![]()
Iran seeks to receive S-400 missile systems from Russia
Russia has yet to confirm if they will supply Iran with the S-400 missile system.m.jpost.com
Za to bo rabilo pet kolon. Tazadnja najzaslužnejša.To ni še nič. Rusi imajo še pet linij obrambe, ko bodo to prebili, se lahko pogovarjamo o preboju. Četrta je pred Moskvo, peta pa direkt pred Kremljem.![]()
Noro...
Insane video Ukraine's SOF entered a Russian trench from behind and killed up to 10 Russians at point blank range reportedly
Kapo dol da jim to uspeva, glede na to, da nam je andy že 5x povedal, da so rusi uničili vojaška skladišča nataTo ni še nič. Rusi imajo še pet linij obrambe, ko bodo to prebili, se lahko pogovarjamo o preboju. Četrta je pred Moskvo, peta pa direkt pred Kremljem.![]()