Vojna v Ukrajini 2

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
Video prikazuje govor (neo)nacista z imenom Yevhen Karas vodje teroristične skupine C14 februarja 2022

Zdaj smo dobili toliko orožja, ne zato, ker nekateri pravijo; "zahod nam pomaga", ne zato, ker hočejo najboljše od nas, ampak zato, ker opravljamo NALOGE, ki jih postavlja zahod, ker smo bili edini, ki smo jih pripravljeni opraviti, ker se zabavamo ob ubijanju in se zabavamo v bojevanju in podobno: " vau, da vidimo, kaj se bo zgodilo in to je razlog za novo zavezništvo: " Turčija, Poljska, Britanija, Ukrajina. Tukaj smo zastavonoša, saj smo sprožili vojno, kakršne ni bilo že 60 let. Predstavljajte si torej, koliko orožja imamo, koliko veteranov imamo. In zdaj si predstavljajte, da Rusija razpade, se spremeni v 5 različnih Rusij ali karkoli že, imamo največ 'Javelinov' na evropski celini, morda jih ima več samo Velika Britanija, ta potencial teh oboroženih sil bo takoj postal problem za vse tiste, ki zdaj poskušajo nam delati težave, to je naše veselje in naša žalost. Zdaj smo ogromna močna država in če pridemo na oblast, bo to hkrati veselje in težave za ves svet in zato obstaja izjemno ambiciozen kul cilj, ne le postati "del evropske družine", ki je že razpadla, gre za nova politična zavezništva na globalni ravni, nove politične izzive.

O Majdanu:
Maidan je bil zmaga nacionalističnih idej, zdaj je veliko špekulacij, češ - "no, le malo je (neo)nacistov in tujih ambasadorjev, ki pravijo - ni veliko nacistov na Maidanu, morda približno 10% pravih ideoloških". Če ne bi bilo nas nacionalistov, bi se vse skupaj izpadlo kot gejevska parada.

Iz Alan Ford stripa:

Medtem EU deli eure iz mirovnega sklada državam, ki so podarile strelivo Ukr.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.319
4.337
113
Video prikazuje govor (neo)nacista z imenom Yevhen Karas vodje teroristične skupine C14 februarja 2022

Zdaj smo dobili toliko orožja, ne zato, ker nekateri pravijo; "zahod nam pomaga", ne zato, ker hočejo najboljše od nas, ampak zato, ker opravljamo NALOGE, ki jih postavlja zahod, ker smo bili edini, ki smo jih pripravljeni opraviti, ker se zabavamo ob ubijanju in se zabavamo v bojevanju in podobno: " vau, da vidimo, kaj se bo zgodilo in to je razlog za novo zavezništvo: " Turčija, Poljska, Britanija, Ukrajina. Tukaj smo zastavonoša, saj smo sprožili vojno, kakršne ni bilo že 60 let. Predstavljajte si torej, koliko orožja imamo, koliko veteranov imamo. In zdaj si predstavljajte, da Rusija razpade, se spremeni v 5 različnih Rusij ali karkoli že, imamo največ 'Javelinov' na evropski celini, morda jih ima več samo Velika Britanija, ta potencial teh oboroženih sil bo takoj postal problem za vse tiste, ki zdaj poskušajo nam delati težave, to je naše veselje in naša žalost. Zdaj smo ogromna močna država in če pridemo na oblast, bo to hkrati veselje in težave za ves svet in zato obstaja izjemno ambiciozen kul cilj, ne le postati "del evropske družine", ki je že razpadla, gre za nova politična zavezništva na globalni ravni, nove politične izzive.

O Majdanu:
Maidan je bil zmaga nacionalističnih idej, zdaj je veliko špekulacij, češ - "no, le malo je (neo)nacistov in tujih ambasadorjev, ki pravijo - ni veliko nacistov na Maidanu, morda približno 10% pravih ideoloških". Če ne bi bilo nas nacionalistov, bi se vse skupaj izpadlo kot gejevska parada.

Iz Alan Ford stripa:

Medtem EU deli eure iz mirovnega sklada državam, ki so podarile strelivo Ukr.
Tebe pa peče... orng...
Pa ja nisi valda mislil, da so tile Rusi nek faktor...

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.137
5.082
113
Nuku`Alofa

Ja, zelo smešno je sprenevadanje moskaljev o vzrokih požarov in eksplozij.

Predelajo moskvo iz križarke v podmornico - vojak je kadil
Eksplozija na letališču - vojak je kadil
Požar na skladišču goriva - vojak je kadil
Požar v veleblagovnici - varnostnik je kadil
.
.
.
Potem se pa malo iz tega sprenevedanja delamo norca. Kot iz cele ru$$$ke farse v Ukrajini. Žalost je le to, da mora za svojo svobodo umreti toliko Ukrajincev.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.319
4.337
113
Ja, zelo smešno je sprenevadanje moskaljev o vzrokih požarov in eksplozij.

Predelajo moskvo iz križarke v podmornico - vojak je kadil
Eksplozija na letališču - vojak je kadil
Požar na skladišču goriva - vojak je kadil
Požar v veleblagovnici - varnostnik je kadil
.
.
.
Potem se pa malo iz tega sprenevedanja delamo norca. Kot iz cele ru$$$ke farse v Ukrajini. Žalost je le to, da mora za svojo svobodo umreti toliko Ukrajincev.
Razumi to je za naše Rusofilčke. nam pa burleska. win win

Rusi me spominjajo na ko to tamo pjeva....

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.319
4.337
113
Ne pošiljamo ruskim (neo) nacijem miljarde našega davkoplačevalskega denarja vsak teden ampak ukrajinskim.
In ukrajinske bi radi vzeli v svojo družbo s sprejemom v EU in Nato.
Mirći
1681462943195.png

damirj

Guru
9. maj 2012
5.578
2.577
113
Ne pošiljamo ruskim (neo) nacijem miljarde našega davkoplačevalskega denarja vsak teden ampak ukrajinskim.
In ukrajinske bi radi vzeli v svojo družbo s sprejemom v EU in Nato.

Huh, težke besede. Mislim, da boš moral tole tvoje pisanje, da je Ukrajina defacto neonacistična država malo podkrepiti. Ampak ironično, če rečeš za Ukrajino, da je neonacistična, potem reči da je Rusija še toliko bolj, saj je v Rusiji daleč največje leglo neonacistov.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.907
-4.989
113
Huh, težke besede. Mislim, da boš moral tole tvoje pisanje, da je Ukrajina defacto neonacistična država malo podkrepiti. Ampak ironično, če rečeš za Ukrajino, da je neonacistična, potem reči da je Rusija še toliko bolj, saj je v Rusiji daleč največje leglo neonacistov.
Ah, o vključenosti neonacijev v državo ukrajino je bilo pa na teh straneh že toliko napisanega, da se nebi ponavljal, je dovolj da že prebereš to zadnjo stran,
Glej, ne brigajo me naciji v rusiji, z njimi mi nimamo nič. Naš problem so naciji v Ukrajini, ki so zakuhali vojno, katerim pošiljamo miljarde našega denarja vsak mesec, (bolje rečeno teden) katere bi mi radi sprejeli v našo družbo - pravzaprav glede na podporo smo jih že. Zaradi katerih imamo inflacijo, dražje energente, višje račune, sankcije.... in nenazadnje vojno. In katere opevamo kot svetilnike demokracije...

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.137
5.082
113
Nuku`Alofa
Pa dajmo reči kakšno o tako opevanem "nacizmu" v Ukrajini

KAJ JE NACIZEM?

Političen sistem vladanja značilen za Nemčijo.

Značilnosti
: rasizem, antisemitizem, geslo,
Kdor ni z nami je proti nam (blut und boden
ideologija), propaganda in ekspanzionizem.
Antisemitizem
-
je sovražna nastrojenost proti Judom kot verski,
etnični ali rasni skupini, ki lahko zavzema vse od posameznikove
nastrojenosti, do organiziranega sovraštva.
Rasizem/rasna diskriminacija

miselnost ali ravnanje, ki
temelji na rasnem zapostavljanju/razlikovanju, zlasti glede na
družbeno vrednost in pravice.
Ekspanzionizem
-
osvajalno širjenje oblasti in različnih vplivov
na tuje ozemlje, prodiranje
Propaganda
-
načrtno vsiljevanje oz. vplivanje na javno mnenje.

Analizirajmo posamezne točke:

Ali Ukrajinci kogarkoli zaničujejo? Kdor ni z nami je proti nam? Ne, je pa to značilno za moskalje, kup tv oddaj na ru$$$ki javni televiziji zaničuje in ponižuje Ukrajince.

Ali so Ukrajinci sovražno nastrojeni proti neki etnični skupini BREZ RAZLOGA kot je bil dolfi proti Judom? Ne, so pa moskalji tako nastrojeni proti Ukrajincem

Ali imajo Ukrajinci težnjo po ru$$kem ozemlju? Ne jo pa imajo moskalji po ukrajinskem, moldavskem, čečenskem, beloruskem in še kakšnem.

O ru$$$ki propagandi pa je škoda izgubljati besed.

In od kod tako imenovani ukrajinski nacizem? Enostavno, Ukrajinci so v Nemcih videli edino možnost osvoboditve izpod ru$$$kega stalinovskega škornja in zato so kot protiutež morilskemu komunizmu (holodomor) raje imeli nemški nacizem, za katerega so upali da jih bo osvobodil. Seveda so kleptokomunjarski ru$$$i to pograbili in še vedno izkoriščajo kot svojo propagando, gihtovi podrepniki pa to ponavljajo povsod po internetu, tudi tu na Alterju.

• Všeč mi je
Reactions: delter333 in sajkek

damirj

Guru
9. maj 2012
5.578
2.577
113
Ah, o vključenosti neonacijev v državo ukrajino je bilo pa na teh straneh že toliko napisanega, da se nebi ponavljal, je dovolj da že prebereš to zadnjo stran,
Glej, ne brigajo me naciji v rusiji, z njimi mi nimamo nič. Naš problem so naciji v Ukrajini, ki so zakuhali vojno, katerim pošiljamo miljarde našega denarja vsak mesec, (bolje rečeno teden) katere bi mi radi sprejeli v našo družbo - pravzaprav glede na podporo smo jih že. Zaradi katerih imamo inflacijo, dražje energente, višje račune, sankcije.... in nenazadnje vojno. In katere opevamo kot svetilnike demokracije...
Sklepam, da tako predvidevaš zato, ker so s pomočjo neonacistov in skrajne desnice odstavili takratnega proruskega janukoviča z mesta predsednika in potem to vsiljevanje neo armije zelenskemu. Pa nimam kaj brat, samo dvoličen ne smeš biti pri v sem tem, pote misto obsojaj tudi rusijo. Le da tje tam še slabše. neonacisti so skrbno varovana putinova skrivnost in as v rokavu.

Predvidevam, da bo vse skupaj udarilo ven v neslutini velikosti po vojni z Ukrajino, še posebej pa če Rusija vojno dobi.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.578
2.577
113

Ja super, oni so vsaj pošteno povedali, mene skrbi da vsi ostali to skrivajo. Zdaj na primeru vojne RU vs UKR me zanima, ali je Rusija pripravljena priznat to isto.