Vojna v Ukrajini 2

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.929
126
63
štajerska

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.846
2.624
113
...
South Korea reached an agreement last month to lend the United States 500,000 rounds of 155mm artillery shells that could give Washington greater flexibility to supply Ukraine with ammunition, a South Korean newspaper reported on Wednesday..

Južna koreja. 500 000 kosov! Napram USA 1 000 000 kosov!! :eek::eek::eek::eek:
Sedaj je na vrsti Sevenr koreja, da donira Južni koreji.

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.846
2.624
113
Yкраїнські воїни. Не забудь!

p.s. če je tole fejk, pa gledališče z otroki v Maripoliji NI!

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.627
5.267
113
Ah, ka naj bi prišlo ven.
Če so nameravali sprožit kake nove sankcije proti Rusiji, ali kaj podobnega, za kar rabijo podporo javnosti, potem so to dali ven, da bi dobili podporo javnosti.
Enako kot takrat, ko je v Kramatorsku na železniško padla ruska raketa in ubila 50+ ljudi, in se je kasneje izkazalo, da je bila raketa ukrajinska, ampak potem ni več važno, sankcije, ki so bile uvedene zaradi tega dogodka so ostale. Če pa ni kaj takega v planu, bo pa šlo v pozabo.

Ja to ne smemo pozabit.
Moramo pa pozabit, da so američani podprli državni udar 2014, kadrirali svoje ljudi na položaje in nastavili marionetno vlado, da se je Donbas (tako kot slovenija) odcepil, Krim tudi, da so Ukrajinci napadali Donbas 8let, Da so se nekatere regije po referendumih priključile rusiji, in tam kjer so danes rusi je po novem rusija.....
No kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje, in to po nobenem scenariju ne bomo mi, pa tudi ukrajinci ne.
Kaj pa ko so se Čečeni hoteli odcepit od Rusije, pa jim Putin ni dovolil, to je pa bilo vredu, oni so se isto hoteli odcepit kot SLO,
ampak ker so se hoteli odcepit od Rusije, to pa ni mogoče?

Kaj pa marionetna vlada v Rusiji, ki si jo je nastavil Putin, to je tudi vredu?

Kar je Rusko je vredu, kar pa ni, je pa narobe...

The Second Chechen War (Russian: Втора́я чече́нская война́, Chechen: ШолгIа оьрсийн-нохчийн тӀом, lit. 'Second Russian-Chechen War'[26]) took place in Chechnya and the border regions of the North Caucasus between the Russian Federation and the Chechen Republic of Ichkeria, from August 1999 to April 2009. In August 1999, Islamist fighters from Chechnya infiltrated Russia's Dagestan region, violating Russia's borders. Later in September a series of apartment bombings occured in Russian cities, Russian authorities were quick to blame Chechen separatists, although no Chechen field commander, or otherwise took responsibility for the attacks. Several historians and political commentators hold the view that the bombings were coordinated by Russian state security services to help bring Putin into the presidency. During the initial campaign, Russian military and pro-Russian Chechen paramilitary forces faced Chechen separatists in open combat and seized the Chechen capital Grozny after a winter siege that lasted from December 1999 until February 2000. Russia established direct rule over Chechnya in May 2000 although Chechen militant resistance throughout the North Caucasus region continued to inflict heavy Russian casualties and challenge Russian political control over Chechnya for several years. Both sides carried out attacks against civilians. These attacks drew international condemnation.

Zaslepljenec totalni... o_O o_O o_O

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.906
-4.992
113
če je kaj na tem, bo še zanimivo

Ko sem že pred enim letom pisal, da tudi Poljaki računajo na kak kos Ukrajine, ste se smejali.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.564
16.877
113
a to tweeter nima kakšnih filtrov? ker da se tole širi po tweeterju je sramota.
Posnetek je "že" zbrisan. Nimam pojma koliko časa je bil online, je pa valda jasno, da se taki videi sami od sebe ne brišejo in je od primera do primer odvisno kako hitro pride do tega saj mora moderator dobiti opozorilo s strani kakšnega uporabnika ter ukrepati kar pa nedvomno vzame nekaj časa oz. enkrat več, drugič manj.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.373
1.214
113
Posnetek je "že" zbrisan. Nimam pojma koliko časa je bil online, je pa valda jasno, da se taki videi sami od sebe ne brišejo in je od primera do primer odvisno kako hitro pride do tega saj mora moderator dobiti opozorilo s strani kakšnega uporabnika ter ukrepati kar pa nedvomno vzame nekaj časa oz. enkrat več, drugič manj.
Glede na to, da je twiter zmanjšal št.zaposlenih, lahko traja tudi malce dlje kot včasih....
Spomnim se podobnega primera v času ko je bil ISIS na vrhuncu-se ne spomnim katero platformo so že uporabljali za propagando in "video" novice-....no, sem naletel na en frišen(1-2min star) video - usmrtitev,....ki je bil po nekaj minutah že nedosegliv.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.906
-4.992
113
Ne bodi tolk naiven.
Posnetek je bil tam čisto namenoma toliko časa, da ga vsi zainteresirani vidijo, linkajo in kopirajo in da doseže ciljno publiko. Potem se pa lahko izbriše.

In ne mi, da smo ga na alterju, MSM, in v raznoraznih člankih prej videli kot pa osebje, ki je zadolženo za brisanje, če se že avtomatsko ne izbriše, tako kot gole joške. Glede prijave pa ne dvomim, da ni bilo prijavljeno takoj po objavi. Le z brisanjem počakajo, da objava doseže svoj cilj gledanosti.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.564
16.877
113
Ne bodi tolk naiven.
Posnetek je bil tam čisto namenoma toliko časa, da ga vsi zainteresirani vidijo, linkajo in kopirajo in da doseže ciljno publiko. Potem se pa lahko izbriše.

In ne mi, da smo ga na alterju, MSM, in v raznoraznih člankih prej videli kot pa osebje, ki je zadolženo za brisanje, če se že avtomatsko ne izbriše, tako kot gole joške. Glede prijave pa ne dvomim, da ni bilo prijavljeno takoj po objavi. Le z brisanjem počakajo, da objava doseže svoj cilj gledanosti.
Hja... Ne morem reči, da to ni možno glede na to na kakšne (ne)mogoče in (ne)smiselne načine obe strani zganjata propagando.

• Všeč mi je
Reactions: mirsi
a to tweeter nima kakšnih filtrov? ker da se tole širi po tweeterju je sramota.

v bistvu niti ni sramota, amapk pokaže pravi obraz večine Rusov, tistih torej ki spodpirajo Putinov režim, njegov mentaliteto, njegovo mišljenje. Tudi bloger ki je dobil kipec, ki ga je razneslo se tu not najde. Žal mi je tistih Rusov, ki vedo da ta njihova politika ni okej, da tak način, ki ga sedaj prakticirajo ni okej..ker tile morajo biti tiho, drugače znajo delat družbo temu nesrečnežu. Ostali, vsaj velika večina ostalih pa je zajeta tu notri.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.319
4.337
113
Rubl pa je zopet v resnih težavah, padel je do zadnje podpore pri 0.0115528 je zadnja šansa da se odbije, v kolikor gre preko se bo zvrnil, da bo zagrmelo, tarča je potem 0.006502.

Kaj je zdej z Kitajci? A muca več ne da?

• Všeč mi je

H19ED

Guru
30. jul 2022
3.148
2.386
113
Rubl pa je zopet v resnih težavah, padel je do zadnje podpore pri 0.0115528 je zadnja šansa da se odbije, v kolikor gre preko se bo zvrnil, da bo zagrmelo, tarča je potem 0.006502.

Kaj je zdej z Kitajci? A muca več ne da?

Tudi mene preseneča, da se rubl noče odbiti. Če pride pod 0.010(RUB/EUR), potem pa kar panika v Rusiji.

Imam občutek, da se bo rubelj ustavil pri 90:1 ali pa vsaj 95:1(RUB/DOL).

Screenshot 2023-04-12 at 21-53-35 USD to RUB US Dollar to Russian Ruble - Investing.com.png

We can even take a 23 year view and see that over 23 years the Ruble has dropped constantly, going from 7.2 rubles buying $1 in July 1998 to 81.95 Rubles buying $1 today.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.319
4.337
113
Tudi mene preseneča, da se rubl noče odbiti. Če pride pod 0.010(RUB/EUR), potem pa kar panika v Rusiji.

Imam občutek, da se bo rubelj ustavil pri 90:1 ali pa vsaj 95:1(RUB/DOL).

Poglej priponko 66450

We can even take a 23 year view and see that over 23 years the Ruble has dropped constantly, going from 7.2 rubles buying $1 in July 1998 to 81.95 Rubles buying $1 today.
Slika je čist podrta je na W pod vsemi MA. Ponavadi taka valuta leti v brezno.

tarče 0.01202144 ta se testira
naslednja 0.01027944
naslednja 0.00853744
naslednja 0.00746089

eh pustmo to bo naš fedič in Andič povedal, jest tko nimam pojma.

• Všeč mi je