Vprašanje koliko daleč bo Kitajska šla ?
Taiwan je zgolj "koji je jači" manever. Razen lokalne visokotehnološke proizvodnje bi imeli od nejga manj kot rusi od vzhoda ukrajine.
Vprašanje koliko daleč bo Kitajska šla ?
Surovine rabijo za lastno preživetje in razvoj. Potem šele pride izdelava kozlarijSurovine in energijo rabijo za izdelavo kozlarij, ki jih kupi ali tam dela american.
Taiwan je zgolj "koji je jači" manever. Razen lokalne visokotehnološke proizvodnje bi imeli od nejga manj kot rusi od vzhoda ukrajine.
Kitajska je od TSMC-ja precej odvisna, še sami Kitajci so to priznali pred meseci(vir: cgtn.com). Če bi Taiwan prepovedal prodajo visokotehnoloških čipov na Kitajsko, lahko na Kitajskem ugasnejo 60-70% firm + iz Taiwana dobivajo visokotehnološke čipe za orožarsko industrijo. Kitajska zaostaja za TSMC-ju za skoraj 5-7 let, to ne morejo nadomestiti iz danes na jutri ali pa v 1 letu.
Par dni nazaj:
Chang said China lags Taiwan in chipmaking capability and will face "difficulty" in pursuing more advanced chips. "The most advanced chips they are making now are the chips TSMC made five to six years ago.
Na začetku leta je TSMC objavil, da vložil $40 miljard v novo proizvodnjo v ZDA. To že nekaj pomeni, da počasi selijo v ZDA proizvodnjo, tudi če so stroški proizvodnje 2x višji v ZDA. Treba se zavarovati, če pride do vojne med Kitajsko in Taiwanu.
NEEE kamela, se ne spomniš..te jim je hudobni proizvajalec prek GPs zaklenil in so tako postali neuporabni..se ne spomniš Mirsija ko ga je skrbelo če bi lahko tudi nam proizvajalec našega vozila vozilo lahko takole blokiral? In kaj v takem primeru narediti....Rano počela traktorjada...
A John Deere so že vse pokradl?
Wagnerovci poslani v napad, Ukrajinci pa jih s pomočjo drona opazujejo in jih sistematično pokončajo z nekaj topovskimi granatami in si niti ne umažejo rok.
Je pa hudo gledati, kako noben nobenemu ne pomaga, na koncu pa nihče ne pride po njih, ali pošlje pomoč.
Video v treh delih po 7-8 minut. Triler.
18+
Odlično. Končno so jim začeli uničevati orožje med transportom, ne pa, ko je že na fronti in v zraku.![]()
Kitajski predsednik Ši: Smo na pravi strani zgodovine, ko gre za Ukrajino
Ši Džinping je na skupni novinarski konferenci s Putinom dejal, da ima Peking nepristransko stališče do konflikta v Ukrajini ter da podpira mir in dialog, poroča ruska državna tiskovna agencija RIA. Dejal je, da je Kitajska glede vprašanja Ukrajine na pravi strani zgodovine.siol.net
Pa ne gre samo za vozila, Ali lahko oz. ima pravico po tej logiki proizvajalec, če mu nekoč ne bo kaj prav, zaklene tudi moj TV, moj kitajski telefon, računalnik..., ali v prihodnosti spremeni opeko, s katero sem zgradil bajto spremeni v prah????? Je kaj narobe s tem?NEEE kamela, se ne spomniš..te jim je hudobni proizvajalec prek GPs zaklenil in so tako postali neuporabni..se ne spomniš Mirsija ko ga je skrbelo če bi lahko tudi nam proizvajalec našega vozila vozilo lahko takole blokiral? In kaj v takem primeru narediti....
Pa ne gre samo za vozila, Ali lahko oz. ima pravico po tej logiki proizvajalec, če mu nekoč ne bo kaj prav, zaklene tudi moj TV, moj kitajski telefon, računalnik..., ali v prihodnosti spremeni opeko, s katero sem zgradil bajto spremeni v prah????? Je kaj narobe s tem?
Meni so e-knjigi Živalska farma in 1984 (ironija pa taka) na kindlu na daljavo izbrisali. Puf. Ne bev ne mev.mirsi ne vem če si pozorno prebral, amapk TRAKTORJI SO BILI UKRADENI IN LASTNIKI SO URGIRALI.....in ja v takem primeru lahko proizvajalec blokira uporabo vozila. po domače ga zaklene na daljavo. Mimogrede nekateri imajo celo nalepko na steklu da je vozilo zaščiteno na tak način. Tako da glej zadn cajt da kmeri postanejo pismeni, da ne bodo pešačili
tisto kar ti namiguješ da bi proizvajalec kar tako blokiral uporabo nečesa brez nekega tehtnega vzroka pa ne vem če se je že kje kdaj zgodilo
lahk je kaj med založbami in kindlom počlo in so zato posegli po takem ukrepu.Meni so e-knjigi Živalska farma in 1984 (ironija pa taka) na kindlu na daljavo izbrisali. Puf. Ne bev ne mev.
Ni jih bilo.
To je bilo 2010 al pa 2009 v glavnem na začetku Kindla.