-- A takratna vlada ukrajine, se je že 2008 zavzemala za v natu, kljub samo 20% podpori za Nato? Ja potem pa ni čudno, da je počilo.
-- Ni res. 2008 V glavnem mestu Romunije je Nato leta sprejel odločitev, da bosta Gruzija in Ukrajina nekega dne članici zavezništva.
-- Ne vem, kaj ružimo, povej al je prva Ukrajina že pred 2008 hotela v nato (kar priznavaš v 1 točki, v 3 pa zanikaš), ali se je prvo Nato spomnil, da želi Ukrajino hkrati z Gruzijo? že l. 2008, ko je bila podpora natu v ukrajini pod 20%, oz že l 2006 je Appathurai rekel, da podpirajo čimprejšnji vstop UA v Nato.
-- Zakaj pa ko govorite "ukrajina se je odločila" ne upoštevate mnenja prebivalcev Krima in Donbasa,? A ne pravite, da so oni tudi ukrajinci? Njihovo mnenje ne šteje? Kakorkoli z državnim udarom od ZDA nastavljena vlada, se je res zavzemala za vstop v Nato, Se pa prejšnja zato ni. - 2010 Ukrajina se je uradno odrekla članstvu v zvezi Nato. "Ukrajina bo še naprej razvijala svoje odnose z zavezništvom, vendar je vprašanje članstva umaknjeno z dnevnega reda," je dejal zunanji minister Grišenko. Po njegovih besedah članstvo v Natu nima podpore večine državljanov in ima razdiralne učinke na državno politiko. Zakaj pa nikoli ne poveš, da se je Ukrajina 2010 odpovedala zvezi Nato?
-- Ni treba da je referendum za vstop v Nato, ampak če ga ni, ne moremo govorit, kako si ukrajinci želijo v Nato. Lahko rečemo samo, da si z državnim prevratom nastavljena vlada želi spraviti UA v Nato v nasprotju z željemi ukrajincev.
Da smo čisto točni, ti si napisal:
2008 V glavnem mestu Romunije je Nato leta sprejel odločitev, da bosta Gruzija in Ukrajina nekega dne članici zavezništva.
Torej Ukrajina ni o tem nič odločala, kot si kasneje napisal, moja napaka pa je bila, da sem ti dal odogovor na tvoj citat, ki je vseboval še drugi stavek.
Kar sem želel napisati, bi moralo biti tako:
Uporabnik mirsi je napisal:
Vprašal sem : kdo točno je bil l. 2008 tisti, ki mu pravite " Ukrajina "
Takratna vlada Ukrajine.
Ker dejstvo ostaja, da nekega sklepa v Ukrajini, da si želijo članstva v NATO niti ni bilo, kot piše potem tretja točka. Če upoštevaš to, potem točki 1. in 3. nista v nasprotju.
Kasneje si utaknil zraven Ukrajina se je odločila vstopiti v NATO, kar je mimosun.
Nato si zadevo zapletel, kot tebi podobno:
že l 2006 je Appathurai rekel, da podpirajo čimprejšnji vstop UA v Nato. Torej še vedno nobenega sklepa, nobenega akta, nobene časovnice, nobene zaveze. Očitno vse kar nekdo reče, 100% drži. V tem primeru tiskovni predstavnik NATO, ki je po tvojem izgleda kar odločevalec vsega
Zakaj pa nikoli ne poveš, da se je Ukrajina 2010 odpovedala zvezi Nato?
Saj jaz trdim, da Ukrajina ni imela želje vstopa v NATO

vse do prelomnega leta 2014. Kaj se je takrat zgodilo, veš, razlogov za spremembo mnenja večine poznaš. Če jih ne, krivca najdeš v rusiji.
Ni treba da je referendum za vstop v Nato, ampak če ga ni, ne moremo govorit, kako si ukrajinci želijo v Nato.
No, torej referendum ni potreben. Hvala, ker si končno potrdil. Ampak kakorkoli, nimaš nikakršne informacije ne da si Ukrajinci ne želijo v NATO, niti da si želijo. Čeprav to da si želijo, raziskave bolj ali manj nakazujejo in očitno je takšnega mnenja več kot 50% ukrajincev, upoštevajoč tudi tiste dele ukrajine, kjer so proti temu. Ampak proti ne more zmagati, če niso v večini in očitno niso v večini. Tudi če bi upopšteval da so vsi na Krimu in v Donbasu proti, je to samo 1/5 vseh glasov in utežnostno ne prevagajo.