Vojna v Ukrajini 2

H19ED

Guru
30. jul 2022
3.415
2.492
113
Dolgo je rabil :norec: :fredi: :norec:

Trump has given the green light to a so-called "sanctions bill from hell" targeting Russia

The initiative would introduce a 500% U.S. tariff on imports from countries that purchase Russian oil, gas, uranium, and other raw materials, according to the bill's author, Republican Senator Lindsey Graham.

Graham called the move "timely," saying Ukraine is making concessions to pursue peace, while Putin is "only talking and continuing to kill innocent people."

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.516
-7.254
113
MMC: Macron: ZDA se oddaljujejo od nekaterih svojih zaveznikov in osvobajajo mednarodnih pravil
Haha, bomo dali nekaj besedo, ki jih beremo zadnje tedne v slovar novih besed.

osvobajanje mednarodnih pravil = Kršenje mednarodnih zakonov
Premik vojske na boljše položaje = umik iz izgubljenega ozemlja
prevzeti vodenje države = okupacija
nadzorovati prodajo nafte = kraja nafte....

corsol

Guru
11. mar 2010
3.806
1.400
113
Dolgo je rabil :norec: :fredi: :norec:

Trump has given the green light to a so-called "sanctions bill from hell" targeting Russia

The initiative would introduce a 500% U.S. tariff on imports from countries that purchase Russian oil, gas, uranium, and other raw materials, according to the bill's author, Republican Senator Lindsey Graham.

Graham called the move "timely," saying Ukraine is making concessions to pursue peace, while Putin is "only talking and continuing to kill innocent people."
torej ....500% carine za kitajsko :sprasujemse:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
44.667
5.550
113
Kot naši kaviar ru§§ofili....

Garfildd

Guru
24. jul 2007
7.163
5.918
113
Kremeljsko psihopati se spet maščujejo za nekaj kar se ni zgodilo, ampak oni lahko...

Car

POSTman
4. avg 2007
8.823
2.873
113
57
Planet zemlja
www.posta.si
"Nocoj so ruske oborožene sile v odgovor na teroristični napad kijevskega režima na rezidenco predsednika Ruske federacije v Novgorodski regiji"

Ne komentiram preveč te "vojne", ampak zanima me, kako lahko nekdo, ki je napadel sosednjo državo in le ta udari nazaj, reče, da je to teroristični napad? Kaj je potem njihov napad na Ukrajino?

Garfildd

Guru
24. jul 2007
7.163
5.918
113
"Nocoj so ruske oborožene sile v odgovor na teroristični napad kijevskega režima na rezidenco predsednika Ruske federacije v Novgorodski regiji"

Ne komentiram preveč te "vojne", ampak zanima me, kako lahko nekdo, ki je napadel sosednjo državo in le ta udari nazaj, reče, da je to teroristični napad? Kaj je potem njihov napad na Ukrajino?
Tukaj pa logika pri Rusofilih ne pije vode..., Rusija je žrtev in se brani in njihov pogled na svet je tak:

Marjana gre peš čez Ljubljano proti domu, poletje je vroče, oblečeno ima mini krilo ki si ga je kupila za vroče poletne dni,
sprehodi se mimo Mohameda, ki je že dolgo nepotešen, jezen je na tukajšnje ženske ki ga zavračajo, tokrat si je rekel
dosti vas imam, ženske nehvaležne, prva ki mi bo stopila na pot jim bom naredil silo, da jim pokažem kdo sem...

Napade Marjano, ona se brani, ga brcne nazaj in opraska, Mohameda to že bolj razjezi in jo še tepe zraven in govori,
to je pa za kazen ker nisi poslušna, prepusti se in ti ne bo nič, on se še brani naprej, Mohameda to ne odvrne...

Mimo pride Rusofil "M" vidi napol razgaljeno Marjano in reče, kaj pa si taka naokoli hodila, saj si sama iskala težave,
saj veš da se Mohamed ne more zadržat, ker on ni navajen da ženske same hodijo naokoli in še tako malo oblečene,
najbolje da mu daš ali pa se kar poročiš z njim...

Mimo se sprehodi še Rusofil "A" se smeji in si reče, na Marjanca, sedaj pa imaš, sem ti govoril da bodo posledice,
posname še video na in ga objavi na YT, "Marjanca je dobila kar je iskala!

...

Dobrodošli v Slovenistan!

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Floki

Guru
6. sep 2007
10.654
3.577
113
Zadeli so najvecji podzemni storage za zemeljski plin za UA in celotno EU.

Zaploskajte si...
Tega so zadeli že nekajkrat, plin je shranjen globoko in ga ni mogoče doseči. Uničijo samo zunanjo infrastrukturo ki se običajno dokaj hitro obnovi.
EU ima dovolj svojih skladišč ne rabi tega ker itak sedaj uvažajo dražji LPG

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.192
4.150
113
Tega so zadeli že nekajkrat, plin je shranjen globoko in ga ni mogoče doseči. Uničijo samo zunanjo infrastrukturo ki se običajno dokaj hitro obnovi.
EU ima dovolj svojih skladišč ne rabi tega ker itak sedaj uvažajo dražji LPG
Do zdaj so ga zadevali z cruise raketami, ki ne sezejo v globino in so zadevali le infrastrukturo na povrsini.

Oreshnik je kineticno orozje, brez bojne glave, ki s kineticno energijo prodre globoko pod zemljo.

Kar se tice skladisc - v skladiscih mora biti vsaj 30% plina, da je dovolj pritiska po ceveh, da pride plin do uporabnikov.
Pozimi je poraba tako velika, da se ne more uvoziti toliko LPGja, kolikor se ga porabi in ze brez tega dogodka bi prisli cez zimo komaj.

Lansko zimo smo prisli cez glih za glih, leto smo pa, v primerjavi z istim obdobjem, kot lani, z manj rezerve. No, zdaj pa odstej se tole, kar so zadeli z Orsehnikom:

1000015338.jpg
1000015340.jpg
1000015342.jpg

Nazadnje urejeno:

sad

Guru
24. avg 2007
22.918
11.744
113
Zadeli so najvecji podzemni storage za zemeljski plin za UA in celotno EU.

Zaploskajte si...
Jaz ti ploskam, da nisi še v ustrezni instituciji. Je kar dosežek to.
Do zdaj so ga zadevali z cruise raketami, ki ne sezejo v globino in so zadevali le infrastrukturo na povrsini.

Oreshnik je kineticno orozje, brez bojne glave, ki s kineticno energijo prodre globoko pod zemljo.

Kar se tice skladisc - v skladiscih mora biti vsaj 30% plina, da je dovolj pritiska po ceveh, da pride plin do uporabnikov.
Pozimi je poraba tako velika, da se ne more uvoziti toliko LPGja, kolikor se ga porabi in ze brez tega dogodka bi prisli cez zimo komaj.

Lansko zimo smo prisli cez glih za glih, leto smo pa, v primerjavi z istim obdobjem, kot lani, z manj rezerve. No, zdaj pa odstej se tole, kar so zadeli z Orsehnikom:

Poglej priponko 103408Poglej priponko 103409Poglej priponko 103410
Upam, da ne boš ti zmrzoval. A imaš sončno elektrarno? No, jaz jo imam in all good. :valjamse: Tam 5min na dan mi bo še prevroče. :fredi:

• Haha
Reactions: Kamele0N

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.192
4.150
113
Jaz ti ploskam, da nisi še v ustrezni instituciji. Je kar dosežek to.

Upam, da ne boš ti zmrzoval. A imaš sončno elektrarno? No, jaz jo imam in all good. :valjamse: Tam 5min na dan mi bo še prevroče. :fredi:

Ti si en teh debilov, ki ti dol visi kaksno sranje naredis drugim s svojimi dejanji.
Pol Ukrajine je zdaj brez plina.
Ce pa mislis, da se te pomanjkanje plina, ker imas soncno elektrarno, ki je pozimi za posrat, ne bo dotaknilo, se krepko motis.

Ampak taki debili ste nas in Ukrajino pripeljali v situacijo, v kateri smo. Zaploskajte si.

Nazadnje urejeno:
Ti si en teh debilov, ki ti dol visi kaksno sranje naredis drugim s svojimi dejanji.
Ce pa mislis, da se te pomanjkanje plina, ker imas soncno elektrarno, ki je pozimi za posrat, ne bo dotaknilo, se krepko motis.

Ampak taki debili ste nas in Ukrajino pripeljali v situacijo, v kateri smo. Zaploskajte si.
da da debili so nas pripeljali sem kjer smo....samo ne vem če niso bli to debili tam iz Kremlja, tam so začeli nekaj proti UA pa proti EU delat, spuščat , napadat, govort....

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Garfildd

Guru
24. jul 2007
7.163
5.918
113

Presegaš iz objave v objavo....

Se opravičujem ker sem kriv za Rusko invazijo na Ukrajino, sem kriv ker sta bila dražja plin in nafta zaradi tega,
sem kriv ker je nekaterim 5g skuril možgan...

Oče oprosti mi, ker sem kriv za vse to...

:bonk:

H19ED

Guru
30. jul 2022
3.415
2.492
113
3. zasežen tanker :evil: :valjamse:

BIG | The United States Coast Guard’s special boarding team has successfully detained a third Russian tanker, Olina, in the Caribbean Sea just minutes ago. The vessel belongs to Russia’s shadow fleet and is involved in the transportation of sanctioned oil. (For video illustration)