Vojna v Ukrajini 2

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.230
-6.140
113
Kot sem napisal ti tudi nisi ruz pa kljub temu delas za kremelj. Res si neumen k ne vidis kaj ti hocem povedat... Se enkrat, podgana je podgana pa naj bo francoz, kitajc ali pa ruz. Ce siris ruzko propagando si podgana. Ce letis z dronom po narocilu kremlja si podgana.
In vsi so leteli z droni po narocilu kremlja. Dokazano, poglej si malo po netu, ti vse pise!!!
Hočeš rečt da tudi ti nisi ukrajinec, pa vseeno delaš za naci režim iz Kijeva? Ki nacistu banderi postavlja spomenike....

damirj

Guru
9. maj 2012
5.834
2.726
113
Seveda bi lahko lahko švaba spuščal dron za ruske rublje na TRR, samo to se da preverit, in nič takega niso našli.

Kdo pa bi rad prejemal na TRR nekaj tako očitnega :D ti si 100 let za lesenp žlico. S kriptovalutami ne fališ in nihče ne ve nič o nobeni transakciji. Zato niso nič našli, tudi če so res kaj iskali. Vseeno pa dvomim, da so kaj takega res iskali.

• Haha
Reactions: jest5

Jamaican_Lion

Majstr
24. nov 2011
449
309
63
Kingston town
Hočeš rečt da tudi ti nisi ukrajinec, pa vseeno delaš za naci režim iz Kijeva? Ki nacistu banderi postavlja spomenike....

Jup, z lahkoto priznam to. Placan sem iz posebnega sklada ki se imenuje "kljub ljubiteljev Bandere". Vcasih postavljam spomenike, to je prostovoljno, vcasih pa pisem proukrajinske poste in delam sezname izdajalskih podgan, za kar sem pa tudi posteno placan.
Daj sedaj še ti priznaj, olajšaj si dušo glodalsko

damirj

Guru
9. maj 2012
5.834
2.726
113
Meni to zveni precej glupo. Naci režim imaš tudi v Kremlju, bistveno večjega, postavljajo spomenike ruskim nacistom in to večje in več jih je kot ukrajinci, tetovirajo se z nacističnimi simboli bolj kot ukrajinci in še več jih je kot ukrajincev. Ne razumem zakaj te to pri rusih ne moti, moti te pa pri ukrajincih? Bi ti bil hvaležen za razlago. Hvala.

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.432
2.281
113
Pomurje
Meni to zveni precej glupo. Naci režim imaš tudi v Kremlju, bistveno večjega, postavljajo spomenike ruskim nacistom in to večje in več jih je kot ukrajinci, tetovirajo se z nacističnimi simboli bolj kot ukrajinci in še več jih je kot ukrajincev. Ne razumem zakaj te to pri rusih ne moti, moti te pa pri ukrajincih? Bi ti bil hvaležen za razlago. Hvala.
v prvi vrsti me ruski ne stanejo nič. Moti me, da so ukrajinci na začetku obrambo gradili na naci vojski.
Več se jih razgubi (enih in drugih) po jarkih, boljše je.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.834
2.726
113
Stanejo me rusi ruski, zakaj ne? Če jih ne bi bilo, me ne bi stalo absolutno nič. Stanejo me tudi ukrajinski, ampak če ne bi bilo ruskih, me tudi oni ne bi stali absolutno nič. To da so ukrajinski naciji bili na začetku, te moti, ne moti te pa da na začetku je bila tudi wagner vojska vpletena, leglo ruskih nacijev? Ok, razumem, neposredno te niso stali nič. Tudi ukrajinski te na začetku niso stali nič. In nenazadnje, ti nisi mirsi. Ali pač?

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.847
5.570
113
Mirsi ti si tooook pameten da je škoda če te tuki ne bo....

Že šteje in travmira kolk bodo iz njegovega žepa osebno pocufali za tole.... ne mu sedaj še olja na ogen nalivat, saj komaj diha zarad vsega tega :valjamse:

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.847
5.570
113
Ne, o tem pa ne bomo govorili... kot se v Rusiji ne sme reči beseda "vojna" ker je to za 15let aresta, če maš pa "srečo" pa kar prva bojna linija!

Drugače je on za Ukrajince, sam denar ga moti,...če verjameš njegovim nebulozam...