Ne. Mi ukrajinsko korupcijo plačujemo z miljardami našega davkoplačevalskega denarja, ruske pa ne. V Rusijo ne pošiljamo nobene pomoči, nobenega denarja, nič jim ne podarjamo, rusom smo nabili celo sankcije, kar je za nas čisti avtogol.
Spet podtikanje.
Ne, ne podpiram ukrajinskih migrantov - za razliko od vas ukrofilov, in desne EU vlade, ki s podpiranjem vojne tudi uspešno skrbi, da je ukrajinskih migrantov vse več.
In tudi palestinskih migrantov ne podpiram, za razliko od vas, in desne EU vlade, ki navijate, da Izrael izžene palestince iz Gaze - ki bodo potem šli v EU. Saj drugje jih ne marajo, in tudi oni bi najraje šli v EU.
In tudi ilegalnih migrantov in združitev družin večinoma ne podpiram, Sem že zgoraj napisal, da če bi bilo po moje, bi jih poslal nazaj.
In tudi legalnih migrantov in združitev družin večinoma ne podpiram.
Podpiram pa kaznovanje tistih, ki jih ilegalno vozijo v EU, vključno s policaji, ki so jih v nasprotju z zakoni vozili od ene do druge meje in jim nudili pomoč in oskrbo, in tudi najvišje EU komisarje, ki so dali policajem navodila, da kršijo zakonodajo. Willkommen je rekla Merklova in EU jih je sprejela odprtih rok..
In očitno ste vi drugačnega mnenja od mene, da vseskozi tolčete po meni.![]()
Čudovito.
Seveda plačuješ rusko korupcijo. Pa ne samo rusko, ampak svetovno. Zakaj pa misliš da obstajajo centralne banke? Zame in zate? heheNe. Mi ukrajinsko korupcijo plačujemo z miljardami našega davkoplačevalskega denarja, ruske pa ne. V Rusijo ne pošiljamo nobene pomoči, nobenega denarja, nič jim ne podarjamo, rusom smo nabili celo sankcije, kar je za nas čisti avtogol.
Spet podtikanje.
Ne, ne podpiram ukrajinskih migrantov - za razliko od vas ukrofilov, in desne EU vlade, ki s podpiranjem vojne tudi uspešno skrbi, da je ukrajinskih migrantov vse več.
In tudi palestinskih migrantov ne podpiram, za razliko od vas, in desne EU vlade, ki navijate, da Izrael izžene palestince iz Gaze - ki bodo potem šli v EU. Saj drugje jih ne marajo, in tudi oni bi najraje šli v EU.
In tudi ilegalnih migrantov in združitev družin večinoma ne podpiram, Sem že zgoraj napisal, da če bi bilo po moje, bi jih poslal nazaj.
In tudi legalnih migrantov in združitev družin večinoma ne podpiram.
Podpiram pa kaznovanje tistih, ki jih ilegalno vozijo v EU, vključno s policaji, ki so jih v nasprotju z zakoni vozili od ene do druge meje in jim nudili pomoč in oskrbo, in tudi najvišje EU komisarje, ki so dali policajem navodila, da kršijo zakonodajo. Willkommen je rekla Merklova in EU jih je sprejela odprtih rok..
In očitno ste vi drugačnega mnenja od mene, da vseskozi tolčete po meni.![]()
Brate v veri...Toliko napisal, pa še kar nisi napisal, ali podpiraš ruske migrante. Glede na napisano, bi rekel, da jih podpiraš.
Sej to se je vedelo, baje so SK gađali neki otok z havbicami, ne me držati za besedo, vendar tam nekje tretjina jih je pristala na otoku, nek mizeren procent je tudi eksplodiral. Sam glavno da so jih rusi dobili milijon, ene 100k jih bo pa ja eksplodiralo, pa magari v cevi.ko v risanki, ko daš prst gor na puško.
Če bi razumel napisano, bi vedel, da tudi ruskih migrantov ne podpiram.Toliko napisal, pa še kar nisi napisal, ali podpiraš ruske migrante. Glede na napisano, bi rekel, da jih podpiraš.
Ruski kmeri
Mogoče Pernati to svobodo tudi pri nas začne uveljavljati...., ker mu ne kaže dobro?
Poglej priponko 76819
polovica migrantov, ki jih pri nas ujamejo so itak že Rusi...kam bodo zdaj bežali rusi?
Torej podpiraš migrante iz Ukrajine, samo si v celofan zavil, kao da so begunci.Jah, napisal nisi, tako da nisi bil nedvoumen.
Če podpiram ukrajinske migrante ali begunce? Glede na vojno stanje v državi Ukrajini, so to bolj begunci, čeprav niso vsi iz bojnega območja.