Vaše izkušnje z oralnim seksom

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.189
8.441
113
Pa še nekaj, uradni podatki na zadevnem podrocju.....so fejk. Samo bolnikov z aids je baje ene 20x vec, sifilisa kolikor ti srce pozeli....ni stbja iz ucbenika, katerega pri nas ni. Slovenec je pač prasec, kurbir itd. (Velja za oba spola)

Ene statistike so zelo spot on. Rak zrela je ze ena taka. Nekdo, ki bo imel nediagnosticiranega, je izjema, da jo z lupo isces. Vzrok je dolocljiv.

Ta statistika pravi, da se je s hpv okuzil skoraj vsak spolno aktiven posameznik. Vendar pri vecini izveni po sveh letih, pri 10% pa persistira. Torej 3/4 ni res ne v enem, ne drugem primeru.

Kar se cepljenja tiče - tudi NIJZ tocno ve, koliko jih je cepljenih. To se poroca. Spet, nobeden se ne cepi na skrivaj :rolleyes:

Kdo bere? Higienski minimum pravi, da vsak, ki ven vrze neko trditev. Pa ceprav je tudi takrat vprašanje, ce sploh razume, kaj govori in zna ovrednotiti, kaj neka statistika zajame in kaj ne. Medtem, ko diagnostika asimtpomatskih bolezni lahko z zelo velikim odklonom od realnega stanja, se ve za zdravljenje in preventivo v zdravstvenih ustanovah kar natancno. Te stvari se namrec vsakoletno obvezno poroča.

• Všeč mi je
Reactions: sad

jezek

Guru
24. jul 2008
5.411
2.322
113
Barvica pravi, da imam jaz v tej temi prav, zato ubogajte mene. Navedba, da ce hpv prebolis si imun je pavsalna, imunost ni nujna, niti trajna, sploh pa ne na druge seve. Jaz sem rekel da ¾ folka okuzenega, zdaj ste pokazali da je prakticno vsak. Glede na promiskuitetnost folka, je torej verjwtnost da fases skoraj 4/4, ne pa ¾. Podatkov o lanskih cepljenjih nisem iskal, bo Jabe, jaz vem da je bil pri 6.solcih osrednjeslov. regije porazen. Glede 31% deleza grlenega raka pa prvi gugl zadetek ...glej pripetek.

Priponke

• Screenshot_20260116_105809_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20260116_105809_com.android.chrome.jpg
    601,2 KB · Ogledi: 11

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.189
8.441
113
Pa, to ni glih demokracija. Vsi se lahko pofockate, da je 1+1=3, pa ne bo res...